![]() |
yaa çıksınlar açıklama yapsınlar bunlar ne yaa hepsi kolpa haber ağızlarından duymadan inanmam hiçbişeye bu konuda ama korktuğumda bir gerçek biran önce açıklama yapmaları lazım |
Yaw bir anlaşıldı bir anlaşılmadı deniliyor. en son haber Ömer güvenç Mustafa Denizli 'nin net olarak Beşiktaş ta kalacağını ama 1 senelik sözleşme yenileyeceğini belirtti. Kaynak: 19:00 Ligtv Haberleri |
Alıntı:
|
1 yıllık, 3 yıllık, anlaşıldı , anlaşılmadı.... anlaşılan yine resmi açıklamayı beklemek zorundayız |
Herkes bir şey söylüyor,kafa karıştırmaktan başka bir şey değil...Meriç Bey'in de söylediği gibi beklemek lazım... |
yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn . yeter artık medya yalan haberden bıktık . |
yyaaaa kardeşim tamam yalanda niye böle tartısma konusu yaratıyorlarki resmi sitede bir duyuru ile herkesi sustursunlar yok böle bir olay hocamız tatile gitti diye,,,mustafa denizlide kendisi bir açıklama yapsın resmi sitede 1 hafta sonra istanbuldayım diye,bu ne sacmalık yaaa,mustafa denizlide şaşırmasın kendine gelsin iyiki bir şampiyon olduk ya kararını versin yada gitsin...burası beşiktaş kulübü gs ile fb değil,oyun parkıda değil,böle bir yönetim yok yaa millet harıl harıl transfer görüşmeleri yapıyo bizimkiler kendi hocasını tutamıyor ortalıgı karıştıryorlar...bu kadar sölenti cıktı yalan olsaydı kesinlikle bir yalanlama acıklarlardı...daha sezon başlamadan olaylar başladı bjkyi karıştırmaya başladılar... |
Ahahahah Gülüyorum.. |
bu haber yalan mustafa denizli herzaman 1 yıllık anlaşma yapıyor...inanmıyorum bu habere... yaa bu nasıl bir yönetim nasıl bir kulüp aferin bunlara yaa...adamlar elindeki teknik direktörü ikna edipte anlaşma imzalıyamıyorlar...bir dünya spekilasyona yer veriyorlar bir yalanlama olmadan inanmıyorum anlaştıklarına... |
yaa tamam da siz daha çok karıştıyorsunuz olayları bir bekleyelim bkalım yarın öbür gün bir açıklama çıkıcakmı çıkmazsa o zaman yönetime kız ama gerek yok adam her çıkan habere çıkıp açıklama yapmak zorunda değilki ama bu haber için yapmalı çnkü heryerde bir şey yazıyor ve taraftarıda rahatlatmalı diye düşünüyorum inanmıyorum ben denizlinin böyle bir şey yapıcağına sizde inanmayın arkadaşım |
kolpa haber ama inşallah imzalar. |
inşallah yalandır böyle bırakıp gitmek varmı bırakmayız biz hocamızı:( |
işler yolunda gitti ya hemen bozmaya calışırlar kolpa basın...inanmıyorum... |
Konular Birleştirildi.. |
cissenin yerine kimi alacaklar merak ediyorum!!! finki alacaklarına murat ceylanı alsınlar bari... boboyu yolluyolar nobreye bir dünya para veriyorlar bu yönetim akıllanmaz!!! Bence denizli geçen sezon son ihtimaldi, bu sezona onla başlarsak vay halimize... |
Alıntı:
|
neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz... boboyu kulübeden taraftar çıkardı! ernst - sivok olmaz ernst - cisse dedik sonuç ortada! zapo bozuk dedik, serdar özkan oynamasın dedik!!! ne insafından bahsediyorsun??? bu şampiyonluk beni kandırmadı... yönetime sevgi duymayada başlamadım!!! çok biliyorum yakında lisans alıcam denizliye inat! |
Beşiktaş'a gelmiş en iyi teknik adam Lucescu'dur... Futbol taktisyeni odur, denizli değil!!! |
Alıntı:
|
Herkes teknik direktör olmus :rolleyes:....! |
Alıntı:
Allah aşkına , teşekkür ederiz bu bilgiyi verdiğin için büyük futbol profesörü cocomombo . |
Alıntı:
ne demek her zaman... |
Bundan birkaç saat önce ``KİM YALAN SÖYLÜYOR`` başlıklı bir yazı yayınlamıştık. Bu yazımızdan sonra geçen süre içinde, İbrahim Seten`in Vatan gazetesindeki köşesinde yazdığı yazının tamamının gerçek olduğunu öğrendik. Haber1903 olarak diğer basın mensupları gibi haber atlama endişemiz olmadığından dolayı, bu haberin kimin tarafından VATAN gazetesine sızdırıldığı konusunda stres yaşamıyoruz. Hangi yönetici bu olayı üflediyse üflesin bunu düşünmesi gereken kişinin Başkan Yıldırım Demirören`in olması gerektiğine inanıyoruz. Ne kadar bunu yapanın kim olduğunu bilsekte, bizleri zerre kadar ilgilendirmediğinden, bizler haberin diğer bir boyutuyla ilgileniyoruz. İlgilendiğimiz nokta, Neden Mustafa Denizli başarılı geçen bir sezonun ardından yeni sezonda Beşiktaş`ı çalıştırmak istemez?? Düşündük taşındık aklımıza sadece iki sebep geldi. 1.NEDEN Mustafa Denizli yıllar sonra Beşiktaş`ı şampiyonluk kupasıyla tanıştırdı, bunun yanında aldığı Fortis Türkiye kupasıda bunun cilası oldu. Ama gelecek sene kendisini ateşten gömlek bekliyor. Hem şampiyonlar liginde başarılı bir takım kurması gerekiyor hemde rakiplerinin seneye kadrolarını güçlendirecek olması kendisinde stres yaratıyor olabilir. Diğer taraftan Milli takımın Avrupa kupasında elenme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Fatih Terim`den boşalacak koltukta kendisini görme ihtimali var. Hele hele Fatih Terim`e İspanya`nın Sevilla kulübünden yapılan cazip teklife sıcak baktığı ortalarda konuşulurken, Denizli`nin sık sık Federasyon Başkanıyla yemek yemesi bu ihtimali güçlendiren sebepler arasında. Milli takımın Avrupa kupasından elenmesi durumunda önümüzdeki 2 senede yeni teknik direktörün işinin çok kolay olacağıda ayrı bir gerçek. 2.NEDEN Aklımıza gelen diğer bir sebep ise, Mustafa Denizli`nin Galatasaray ve Fenerbahçe teknik direktörlerinin aldığı ücretlerden geri kalmak istememesi. Her profesyonelin yaptığı gibi pazarlık esnasında Başkan`a aba altından sopa göstererek elini güçlendirmek istiyor olabilir. Eğer Denizli`nin kafasındaki bu ise, bunu yapmasına hiç gerek yok, zira bizim tanıdığımız Başkan Yıldırım Demirören böyle bir başarı yakalanmışken hocanın hakkını yemeye çalışmaz, hak ettiği rakkamı kendisine verecektir. Bundan sonraki gelişmeleri beklemek ve görmek lazım, Ama Denizli`nin çocukluğundan Beşiktaş`lı olduğunu haykırırken, taraftarında ona olan sevgisini haykırmasını göz ardı etmeyecektir. HABER1903 hmm M.Denizli birakirsa cok üzülürüm ve yine cok kaybedecegz :( |
eğer bırakıyorsa üzülürm bence beşiktaşta iyi işler yapacak |
denizli gidebilir sorun olmaz bence. geçen yıl ertuğrulla 73 puan alıp 3.olmuştuk. bu yıl 71 puan la şampiyon olduysak denizlinin başarısı mı,diğerlerinin başarısızlığı mı bilemiyorum... |
Her işte bi hayır vardır. Olursa da sevinirim olmazsada üzülmem. M.Denizliye sadece bol bol teşekkür etmek düşer bize. |
Alıntı:
|
walla onu bunu bilmemde denizli iyidir hoştur ama biraz psikopattır böyle elini güçlendirmek istiyordur takımla devam edicektir bnce etmezsede iyi bir teknik adam getirilir ona muhtaçta değiliz ama isterim açıkçası ayrıca sözüm senet dedikten sonra böyle birşey yaparsa adamlığındanda şüphe ederim o yüzden sanmıyorum böyle birşey olucağına |
Alıntı:
Beşiktaşın görevde ki hocasına psikopat , aferim yani . |
Alıntı:
|
Ya bu Vatan gazetesinin işi gücü beşiktaşı karıştırmaya çalışmak başka işi yokmu bunların.. |
1-yalanlama gelmedi haber doğru gibi 2-mustafa denizli cl varken sıfır çekmiş bir kariyeri varken bunu düzeltmek yerine bırakmaz.korktu kaçtı denmesine izin vermicektir. 3-ayrıca beşiktaş a gelmek için bukadar bekledim küçüklükten beri tuttuğum gönül verdiğim takım dediği takımı yüzüstü bırakmaz ama sırf baskılardan dolayı devam edicekse bıraksın daha iyi. |
bence giderse gitsin ama tek sorun transferde gecikiyoruz. türkiyede alınabilecek türk futbolcuları fb kapıyo. |
levent erdogan acıklama yapmış denizliyi bekliyoruz diye bu nasıl bir mantık...siz biraz daha bekleyin bütün topcuları fb ile gs alsın sizde cürük carıkları toplarsınız aferin bu nasıl bir yönetim mantığı halen daha neyi bekliyorlar denizli yoksa bir dunya antröner var kendisi koşa koşa gelmesi lazım sözleşme imzalaması lazım,bu nasıl bir beşiktaşlılık,sanki ilk defa şampiyon olduk,neymiş bu denizli aşkı anlamış değilim,şampiyon olduk ama aynı anda rezil olduk koskaca beşiktaş takımı denizliyi bekliyor ondan sonra transfer işlemleri başlıcakmış,EY YÖNETİMMMMMMM ŞAMPİYONLAR LİGİNE KALDIK HABERNİZ VARDIR UMARIM,NEYİ BEKLİYOSUNUZ HALEN DAHA,EGERKİ MEHMET TOPUZ,ÖZER,İSMAİL,MURAT CEYLAN,EDİZ,VOLKAN ŞEN,SEZER ÖZTÜRK bunlar elden gidiyor hangi türk futbolcuyu alıcaksınız cok mrk ediyorum,bütün herkesi kaptırıcaksınız |
arkadaşlar rahat olun beşiktaş en iyi türk yabancı oyuncuları alıcaklardır hepsini birden alamazlar ya sakin olun biraz |
''Artık gücüm kalmadı !'' Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli'den siyah-beyazlı taraftarları üzecek açıklama... Sezonun son haftalarında yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ta kalacağını söyleyen, ardından kulübüyle sözleşme yenilediği haberleri yayılan, ama aslında imza atmadığı ve ayrılmak istediği ortaya çıkan Mustafa Denizli neden devam etmek istemiyor? Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini ortaya çıkaran Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, bugünkü yazısında bu olayın ayrıntılarınayer verdi. İşte Seten'in yazısı: Türk spor medyasında sadece dünkü Vatan’da yer alan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, başkan Yıldırım Demirören’e söylediği “Başkan ben bırakıyorum” haberi gündemi sarstı.. Beşiktaş camiasını şoka sokan bu haberin artçıları sürerken, sizlere biraz daha bilgi ve detay verelim.. Bir kere Denizli’nin dünkü konuşmasının altında kesinlikle ’para derdi’ yok.. Bunu, Yıldırım Demirören’e altını çize çize söyleyen Mustafa hoca, Beşiktaş’a ilk imza atarken söyledikleriyle de ’parayla-pulla’ işinin olmadığını net bir şekilde ispatlıyor aslında.. 6. haftada göreve gelen Denizli, 8 aylığına 1.5 milyon Euro’ya imza atmış, Demirören’in kendisine yönelttiği “Prim ne kadar alırsın hocam?” sorusuna da “Bu rakamları ben belirleyeceğim için prim falan almam” cevabını vermişti.. Burada dikkat edilmesi gereken konu Avrupa’da hocaların, futbolcuların aldığı primin 4 katını alması. Yani Denizli’nin vazgeçtiği rakamlar hiç de küçümsenecek cinsten değil.. LEXOMİL BİLE YETMİYOR! Peki Denizli’nin derdi ne, bu kadar mutlu bir tablonun içinden neden ayrılmak istiyor? Bazı yöneticiler, “Ümraniye’de yasaklar koydu, yöneticilerin ayaklarını kesti” diyerekten takım üzerindeki hakimiyetlerinin azaldığını fısıldamaya başladılar kulaktan kulağa.. Başta Genel Sekreter Kenan Öner olmak üzere ’bıdı-bıdı’ yapmaya başlayanların olduğunu duydu Denizli.. Ama bu da Mustafa hoca için cok önemli değildi. Zaten şikâyet ettiği yöneticiler bile hocanın bırakması durumunda ne yapacakları konusunda fazlasıyla endişeli.. Onun esas sorunu, 2 kupa için kendisini öyle bir motive etti ki, özellikle son 4 ayı çok büyük sıkıntı içinde geçti. Uyku düzeni bozuldu, ’Lexomil’ uyku ilacı bile para etmemeye başladı. En büyük şikâyeti ise uykusunun son 1 ayda, günde sadece 1 saate inmiş olması. Psiklojik açıdan müthiş yıpranan Denizli de ilacını değiştirmeye karar verdi haliyle: ’Çeşme.’ İyi bir dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hisseden Mustafa hocaya hak vermemek de elde değil.. "ONU DÖNDÜRMEMİZ ŞART" Yıldırım Demirören de sorunun farkında aslında.. Mustafa Denizli’nin yakin dostlarını arayarak “Hocaya bugünlerde yardımcı olun. Onu döndürmemiz lazım. Onsuz bir Beşiktaş istemiyorum” diyerek Denizli’ye pansuman olmaya çalışıyor.. Durum bundan ibaret.. Mustafa hoca, dün saat 17.00’de Çeşme’ye gitti.. Kendisine ait otele yerleşip, dinlenmeye geçecek.. Şu an herkesin kafasında dönen “Mustafa Denizli geri dönecek mi?” sorusunun cevabı da kendisinde saklı.. Pazartesiye kadar tatil moduna geçmeye karar veren Denizli, bu süreçte kendisinde çalışabilecek gücü tekrar bulabilirse Beşiktaş’la yola devam edecek.. Çünkü Demirören ile Mustafa hocanın yaptığı görüşmede Denizli’nin en can alıcı cümlesi “Devam etmek için gücüm olduğunu zannetmiyorum”du. Şimdi hoca bakacak, tartacak, bizler ise bekleyecegiz... Spor3 |
hayirlisi olsun kalirsada gidersede uzulmem sahsen ama besiktasimi sampiyonluga tasidigi icin eger kendisi isterse bu takimla avrupaya gitme serefinede nail olmalidir diye dusunuyorum |
Mustafa Denizli'nin kalması için tek isteği. Başkanımız Yıldırım Demirörenle görüşen Mustafa Denizli para pul sorun değil aklınıza bunlar gelmesin kalmak için tek isteğim şampiyonlar ligi için iyi kadro isteği.Yıldırım Demirörene bir liste verekek bu oyuncuları alınmasını isteyeceği para pulun asla sorun olmadığını belirtti.Yıldırım Demirören de her türlü fedakarlığı yaparak istenilen oyuncuları takviye edeceğini söyledi Kaynak: LİG TV |
bu cok iyi haber iste insallah bu konuda cok buyuk baski yapar denizli yonetime |
yıldırım demirörenle çok iyi bi ikili oldular ilk parayı sorun ettiğini düşünmüştüm ya da yoruldum istemiyorum gibi şeyler aklıma geldi ama mustafa denizli takımımız için elinden geleni yapacağını gösterdi teşekkürler hocam . |
Türkiye`de Saat: 11:55 . |