![]() |
Nobre 2.2 milyon euro!!!! Sezonu çifte kupa şampiyonu olarak kapayan Beşiktaş uzun zamandır anlaşma zemini aradığı futbolcusuyla sonunda el sıkıştı. Ancak bu anlaşmanın bedeli oldukça ağır oldu! İşte Medyaspor özel haberi: Beşiktaş ile sözleşmesinin yenilenmesi için uzun süredir görüşmeler yapılan Mert Nobre ile nihayet anlaşmaya varıldı.medyaspor medyaspor 3 yıl için toplam 6.700.000 Euro'ya anlaşılan Nobre'ye 1 Milyon Euro peşin, kalan 5.7 Milyon Euro ise üç seneye yayılarak, 36 ayda ödenecek.medyaspor medyaspor Bu anlaşmanın maliyetini yüksek bulan bazı yöneticilerin şartların ağır olduğunu belirtmelerine ve karşı çıkmalarına rağmen, Yıldırım Demirören'in sözleşmeye tek başına imza attığı öğrenildi.medyaspor (*) Medyaspor özel haberidir |
yor artık neler yav paraya bak |
normal bence |
'Yok daha neler...Sanki Ronaldo yahu... Bu Medyasporda neymis :mad:.. Ah kac gündür morailm cok güzeldi simdi yine moralim yavas yavas gidiyor..:mad: |
2.2 milyon çok fazla..Zaten imzanın uzamasının nedeni Menejerinin yıllık ücretini bu derece yüksek tutması ve İmza parası istemesiydi..Yönetim ısrarla geri adım atmayacağını belirtmişti..Nobre 1.6 ya imza attı die biliyorum.. |
2,2 cok fazla 1,5 yetrli bi rakam olur nobre icin |
çok fazla bence ... ama kolpa haberdir |
yaaa topçu olsada verseniz bu ne yaa ! |
kaynagı medyaspor olan bı haberın dogrulugundan suphe ederım |
kolpa haber yorum bile yapmam.. |
o ne olum baros almıyo o kadar 2,2 bu ne ya yav burakın bu işleri |
O KADAR PARANIN NOBREYE VERILMESI GEREKSIZ .. ALT YAPIDA NOBRE TIPINDE HATTA DAHA IYI OLACAK COCUKLAR VAR O PARANIN 10 DA 1 INI VERSELER , HIC AFRA TAFRA YAPMADAN OYNAR , HEP DE TAKIMA DAHA BUYUK KATKISI OLUR... GGUNAH YA O KADAR PARA VERILIRMI........ |
mehmet topuz için 11 milyon € verılmelı diyen zihniyet nobrenın bu ucretını yuksek buluyorsa ben baska yorum yapmıyorum !!! |
arkadaslar oldu bitti bu is ben inanmiyorum 2.2 milyon verildigine ama ne yapalim ins gelecek sezonda goleri siralar |
haber yalan gibi ama doğru ise yol versinler nobreye nobre 2.2 alırsa tello da ister holoskoda |
adam sezonda 10 gol atti diye 100% zami yapdilar vaybe haber dogrumu degilmi bilmem ama dogruysa 1hafta sadece sevinc yasamayida cok göriyorsunuzya |
kaynak medyaspor yani haber YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN . |
harbiden yaaa yalaannnnnnnn |
ntv spor da izledim imkb ye de bıldırmısler.:(( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nobre hk resmi açıklama geldi Beşiktaş Jimnastik Kulübü, başarılı futbolcusu Mert Nobre ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Sözleşmenin yenilendiği Beşiktaş'tan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazı ile ortaya çıktı. 2011-2012 sezonunun sonuna kadar sözleşme uzatan Nobre'nin 3 yılın sonundaki toplam kazancı 6,7 milyon Euro'yu bulacak. Nobre 2009-2010 sezonu için 3 sene içindeki en yüksek ücret olarak toplam 2,4 milyon Euro kazanacak. Beşiktaş'ın İMKB'ye gönderdiği açıklamanın tam metni şöyle: Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mert Nobre ile aşağıdaki şartlarda 3 yıllık (2011-2012 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak oyuncuya 2009-2010 sezonu için bir defaya mahsus olarak 1.000.000.-Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1.400.000.-Euro; 2010-2011 sezonu için bir defaya mahsus olarak 750.000.-Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1.400.000.-Euro; 2011-2012 sezonu için ise bir defaya mahsus olarak 750.000.-Euro ve 10 eşit taksitte ödenmek üzere 1.400.000.- Euro ödenecektir.” |
makul vadeleli ödemeler de var normal . |
bncede normal güzell |
neresi normal yaa becerikisz yönetim |
Nobre nin tek avantaji savasci olmak ama forvet özelligi sifir,ben olsam sözlesme bile yapmam Batuhan a sans veririm ama baskan Nobre ci oldugu icin hersey beklenir!! Bir daha söylüyorum,Nobre Besiktas`in forveti olamaz ve olmamali!! |
Alıntı:
Hakaret etmeden yorum yapalım lütfen . |
Alıntı:
Nobre tam Beşiktaşın golcüsü sizin batuhandan kat kat ahlaklı efendi savaşçı , asıl batuhan gibi bir şımarık ahlaksız adam Beşiktaşın golcüsü olamaz . |
Alıntı:
eee yönetim beceriksiz değil mi şampiyon olduk ya unuttuk herşeyi dimi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konu Birleştirildi. |
Alıntı:
Her kupa senede 1 tane veriliyo insaf kardeşim :) Buyrun aday olun başkan olun sizi de görelim :) |
Alıntı:
|
3 sezon icin 6.7€miylon alicakmis ..Ntvspor öyle dedi..:rolleyes: yani ne diyim artik sana yönetim..:mad: |
Alıntı:
Her sene şampiyon olsak yine mutlu olmazsınız ki kardeşim :) Bu yönetim bu kadarını yapabildi buyursaydı biri aday olsaydı da görseydik başka aday çıkmadıysa bu Yıldırım başkanın suçu değil . |
Kolpa gibi duruyor... |
Alıntı:
resmi açıklmanın neresi kolpa imkbye bildirilen yazı bu |
Tello 7m pound almalı bu donbili 2.4 m eur alıyosa.Tello takımı şampiyon yaptı 900bin dolar alıyo. Sakatlanınca şampiyon olduğumuz adamlar takımın en çok kazananları.Tabi başta böyle başkan olursa bizden bir cacık olmaz.Nobreyle seneye 61 puan fln alırız anca.20 puan fark yeriz.CLde puan alamayız.Bu adamın zaten bi tane CL golü yok.Bobo 4 maçta onun 30 maçtaki golünü attı.Finali aldı tek başına.Nobre nin aldırdığı bir maç söyleyin yaa. 18 içinde kaleyi zor bulan adama yılda 2.4 m eur ohaaaaaaaaaaa!!!!!!! Şimdiden kombine alma fikrinden vazgeçtim.Yazıklar olsun.Sanki babasının parasını veriyorlar adama. Göreceğiz seneye bu adam 2.4 m euroluk ne yapacak.3.5 m eur versek Henry i alırız gözümüz 2-3 sene gerçek goller görür. |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |