![]() |
Yeni sezonda adidas ile giyiniyoruz Beşiktaş yeni sezona büyük değişikliklerle giriyor. Umbro ile mevcut sözleşmesini fesh etmek için yoğun çalışmalar içinde bulunan Siyah Beyazlı yönetim, diğer yandan Adidas firmasıyla bütün şartlarda anlaştı. Adidas firmasının Beşiktaş`ın bütün branşlarını giydireceği ve hazırlıklara şimdiden başladığı öğrenildi. |
Allahım sana şükürler olsun ya kurtulduk umbrodan ve kalitesiz ürünlerden:) |
zaten umbro ile bu sene bitiyo sözleşme |
süper olmş adidas iyidir |
bakalim adidas ne formalar cikaracak |
Hayırlsı olsun . |
güzeL olmus , hayırLı oLsun 2 taraf içinde. |
oh be Allah a çok şükür nedir ya umro kalitesiz kalitesiz eşyalar nihayet adam gibi bir markayla giyinecez.zaten beşiktaşımada adidas yakışır. |
Alıntı:
bı sen anladın benı salıh baskannn ıkı senedır alıgım formalar bı yıkamada mafoluyorrr ... nıke olsa daha guzel olur adıdas da ıyıdrrr |
keşke puma ile anlaşsalar |
Adidas olması iyi oldu |
harika işte bu |
hele şükür yahu iyi haber |
allahıma şükürler olsun:D:D:D |
Nıke isterdim ama adidas umbrodan iyidir... |
hele şükür kurtulduk şu umrbrodan ya aldığımız formalar dökülüo valla adidas yada nike cok iyi olur bizim için.. |
Puma ve Nike cok seksi bence |
bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum geçen sene umbro sözleşmesi uzatılmıştı.ama bakalım doğruysa belkide daha iyi olur |
Puma daha ii ama oLsun adidas da KabuLümüzdür :D |
adidas olması iyi oldu..kaliteli ürünler olur en azından.. |
bende daha gecen sezon yeni yapildi anlasma diye biliyorum adidas bizi giydirmek istiyorsa umbroya olan tazminati odesin o zaman madem |
Alıntı:
|
metin ali feyyaz zamanındaki o siyah şort ve beyaz formadan yapsalar harika olur. |
puma reebock-adidas |
allaha sükür, artik verdigimiz paranin karsiliginda kaliteli bir ürün alabilcez:) |
Çok şükür. |
nike, pumayi tercih ederdim ama adidas da iyidir |
Kaynak Nedir beyler?? |
Gerçek mi acaba ya?Nike,Adidas,Puma hangisi olursa süper olur. |
Nike olsun isterdim ama Adidas da hiç fena değil |
Süper haber |
Ya iyi olur valla. Biz gurbetciler Turkiyeye geliyoruz Besiktas formalari yok kartal yuvalarinda. Fener ve Gese cikartiyor hemen bizimkiler taa 9. ayda cikartiyor piyasaya !! |
Çok Şükür:D:D |
hayirli olsun |
valla 10 numara olur klasik forma oluyo hep ama kaliteli oluyo en azından :D |
güzel bir haber oldu en sonunda yaa ... |
kaynak neresi bu arada |
Allah'ım sana geliyorum.Forza Adidas inşallah kolpa haber değildirde kurtuluruz şu dandik umbrodan=) |
benim bildiğim kadarıyla umbro nike ın yan kuruluşu. |
Allah'a şükürler olsun:D |
Türkiye`de Saat: 22:57 . |