![]() |
Kulübümüz'den Açıklama - Bobo Kulübümüz'den Açıklama 07.06.2009 11:23 Bugün bazı yayın organlarında yer alan, futbolcumuz Bobo'nun Olympiakos Kulubü'ne satılacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Haberlerde yer alan, Başkanımız Yıldırım Demirören'in Olympiakos Başkanı ile Bobo'nun transferi için biraraya geldiği iddiaları asılsızdır. Bobo, çifte şampiyonluğumuzda büyük payı olan çok değerli bir futbolcumuzdur. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK |
vaybe bu işe en çok çağla sevinecek inş göndermezlerde 3 yıllık imza attırırlar |
iste budurya ben diyordum hep bobo gitmez boboyu göndermezler bobonun bizde daha yapacak cok isleri var diye siz simdiden onun yerine futbolcu ariyordunuz :D bobo bizimdir gidemez |
gönderselerde doğru düzgün birini alsalar.. ne bu ya sezon boyunca yatıyo sezon sonu bikaç gol atıp kahraman oluyo.... bence en iyi transferimiz batuhan olcak. bobo sezon boyunca hemde büyük takımda 11 gol attı,batu yarım sezonda 8 gol attı. batuhan fenerli filan olsaydı türkiyenn en büyük yıldızı ilan edilmişti. değerlerimize sahip çıkalım. |
İşte günlerdir beklediğim açıklama...Resmi sitede görünce bayram ettim:D |
Oley beeee :) Biliyordum Bobonun böyle bir mantıksızlık yapmayacağını. Bobo bir gün gidecek evet ama bu Olimpiyakos olmayacak. Onu parlatıp dünya devlerine vereceğiz inşallah. |
Facedeki yunanlılara kapak olsun! Çok şükür bee |
hayırlısı olsun bakalım acıklama net bobo kalacak gıbı |
Anlaşamamışlardır belki, ondan böyle bir açıklama yapmışlardır...Ben Bobo'nun satılacağını düşünüyorum, tabii istediğimiz rakamı verirlerse, 8 milyon €'de idealdir... |
işte budurrrrrrr:D bobo'mmm:D |
delgado ve bobo dan kurtulmamız lazım. |
Güzel Haber , iyi paraya versinler öyle 4-5 miyon euro ya degil. |
boboyu satacaklarına nobreye yol versinler... 6750000 euro cebimizde kalsın... zaten cisse'yi aydın'ı yolladılar... Mehmet Topuz olayının gürültüsünde arkada neler dönüyor??? yarında Holosko'yu sattık demesinler... |
Demekki yeni sezonda yine aynı kadroylayız |
nihayetinde şu haberlere bir nokta koyuldu... |
Satılmayacağına inananlardandım.Fakat 1 hafta içinde o kadar Olimpiakos-Bobo haberi çıktı insan ister istemez inanmak zorunda kaldı. Bobo kalmalı.:) |
Ben gönderilip iyi bir golcü alınmasından yanayım . çağla gözün aydın hadi yine iyisin :D :D :D :D |
Alıntı:
|
gitsin artık etkili bir forvet gelsin yeter yaa. |
aslında bobonun gönderilip çok iyi bir forvet alınması taraftarıydım ama bobo da bizim bobo muz üzülcek halimiz yok hayırlısı olsun büyük ihtimal kalıcak gibi bobo gerçi tam verimli sezonu bu sezon olucaktır gençte değil artık tam faydalanacağımız zaman inş daha iyi oynar artık ondan çok şey bekliyoruz yaptıkları yetmiyor |
Çağlaaa nerdesin:D:D her kafadan bir ses çıkıyordu..bir açıklama yapılması iyi oldu.. |
Cok Mutluyum Gitmedi Diye :) O kadar az paraya Bobo'muzu nasil verdiler diye dusunup duruyordum :D |
kafayı yiyodum yhaa bgn gazetede 3.5 milyon euro ya bobo gidio nene gelıo yazısını okuynca |
bu çok doğru bi olay değil bence. neticede gitmek isteyen bobo nun kendisi. eğer ben gitmek istiyorum dediyse artık iş bizden çıkmıştır.adam kariyer yapmak isteyen genç bir futbolcu gitmek isteyen futbolcuların takımda kalmaları sadece zarar verir |
boboooo bobooooo boboooooooo |
evet işte aranan insan geldiii nooldu ya Bobô gitsin diyenlerin rengi soldu:D:D:D |
ben dedim ama en çok çağla sevinecek diye :D:D |
Tabii ya havalara uçtum haberi duyunca:Dçok mutluyummm:love: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
emredersiniz hanfendi :D :D :D hadi yine iyisin gözün aydın bobon kaldı :D :D |
Olympiakos 'un böyle haberler cıkarmasına şaşırdım , yönetimimiz gereken cevabi vermiş :D |
Alıntı:
evet ya çok sevindirik oldum valla:) |
Alıntı:
|
bobo bu sezon gidecek icime doguyor bu olay klubden ne aciklama yapilirsa yapilsin beni baglamaz bu sezon bobonun gidecegini hissediyorum ben sahsen kalmasini en cok ben istiyorum ama bence kesinlikle bu sezon yolcu bobom kalirsa cok sevinirim |
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Yasa be BOBO seni seviyorum kocum |
Alıntı:
|
Yaw ne medya var be arkadaş.Neler neler uyduruyorlar.Neyseki sonunda resmi bir açıklama geldi |
Türkiye`de Saat: 21:47 . |