![]() |
Hani verdiğin sözler?Hani bikini nerde?!! Dün Telegol programında kendi showunu yapmaya çalışan Ahmet Çakar, Yıldırım Demirören`in hışmına uğradı... Programa her bağlanan kişinin ardından ``buda haklı`` yorumunu yapan Çakar, dikkatleri üzerine çekmek için elinden geleni yaptı.. Başkan Yıldırım Demirören`in sert çıkışından sonra kafası karışan Çakar, Başkan`a ``Paf takımıyla çıkacakmısızınız?`` gibi konuyla alakası olmayan bir soru sordu. Sorduğunada pişman oldu, zira Başkan Yıldırım Demirören kendisine gereken cevabı verdi... Çakar`ın bu seviyesiz yaklaşımı, akıllara Ahmet Çakar`ın veripte tutmadığı sözü geldi... Sayın Çakar hani sizde bu sene Fenerbahçe-Sevilla maçı sonrası bikini giyecektiniz, Nerde verdiğiniz sözler... Bikiniyi giydiğiniz gün, Beşiktaş Şampiyonlar liginin ilk maçına Paf takımıyla çıkacaktır bundan hiç şüpheniz olmasın!!!!! Haber1903 |
Böyle söyleseydidaha iyi olurda ama bende izledim bu şekilde söylemedi sayın başkan. Sende küçük çakarla çıkarsın dedi... |
Ben bikini mevzusuna katılmıyorum. Ahmet çakar'a karşı kullanılabilecek bir koz değil bence.Çünkü o bikini lafını ettiği programı tam anlamıyla izleyen arkadaşlar var sa ne demek istediğimi anlayabilirler. Adam o programda sözünü geri almıştı.Ben öyle birşey demedim demişti |
Başkan iyi konustu |
Bıktık artık bu deli ahmet çakardan adam sahiden sizofren ruh hastası delinin teki reyting yapmak isteyen kullanıyor işte mal gibi... inş bu yazımı okuyordur ne sevinirim |
suratına bile tükürmem bu adamın başkanımda kaale almasın hiçç gerek yokk manyak heriff... |
Çıkarda küçük Çakarla oyna sen ! |
Başkan iyi işler yapiyor :D |
reyting için her türlü sirk maymunluğunu yapıyo.tebgiyesiz kendini beğenmiş domuz. |
bunlar sakin sakin bir programm yapdilarmi acaba almanyayla türkiye arasinda malesef bu konuda cok büyük fark var |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |