![]() |
Mehmet Topuzun " Besiktas Formasini Giymedim " Yalani Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı. HÜRRİYET'in haberine göre kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı. Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de ’Ben Beşiktaşlıyım’ demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu. MARATON.COM.TR NOTU: Mehmet Topuz haberde bahsi geçen açıklamayı gerçekten yaptı mı bilmiyoruz. Ancak bir detayı sizinle paylaşmak istiyoruz. Mehmet Topuz, bahsi geçen fotoğraftan önce formayı gerçekten elinde tutarken görülüyor. Sağ kolunda da beyaz bir saat var. Aynı saat formalı fotoğrafında da yine sağ kolunda takılı. Mehmet Topuz bu açıklamayı yaptıysa Topuz'u, yapmadıysa da haberi yapan meslektaşımızı hassasiyete davet ediyoruz. Yorum sizin. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0614105511.jpg |
azize hanim kiviriyor kiviriyor yemedi dimi :D |
******** herif bari yalan söylemek artık topuz benim için ezik bir futbolcu... bakın görün ilk milli maçta kadroya girercek b u topuz.... |
m. topuz'un karakteri de tümör efendininkiyle aynıymış bunu anlamış olduk, aklı sıra şimdi de dansözlük yapıp BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARINI kandırmaya çalışıyor. BEŞİKTAŞ kimseye muhtaç değildir, o da tümör gibi kafasını çok vuracak ama iş işten geçmiş olacak, dolarları ile ona mutluluklar ... |
Gerçekten çok yazık... Acınacak haLe dü$mü$.. Tam febeye yakı$ır futboLcu oLmu$sun heLaL vaLLa... |
Tebrikler,Topuz.Unutma ki,1-2 hafta sonra ıslıklanacaksın.:)Ezik taraftarları öyledir. |
Alıntı:
boyle bir eziklik beklenir zaten salak fatime terim boyle bir eziklik yapar |
fatoşun kişisel tercihidir top'uz'u kadroya almak yada almamak..ama alır..ben size diyim..ayrıca fotoğrafa montaj demiş helal olsun valla..dansöz dedik ama bu kadarını beklemiyorduk..iyi ki bize gelmemişsin top'uz iyi ki gelmemişsin..tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler ya aynı sen ve yeni kulübün için söylenen bir laf..beşiktaş-fenerbahçe maçını iple çekiyorum..o sahaya çıkınca ayağın nasıl titreyecek korkudan ve utançtan..! |
Topuz ister zorla ister kendi iradesiyle olsun, Bu transfer sonrasinda Ondan ve kayseri camiasindan nefret ediyorum |
ne halleri varsa görsünler boşverin |
acınacak halde bence mehmet topuz tümer futbolu bıraktı kurtulduk derken 2. tümer çıktı başımıza hayırlı olsun |
buna da pembe tezkere lazım |
haysiyetini yiyim sizin adiler sana güvendik ama sen ağır ******** çıktın allah belanı versin.. |
İki gün önce sana Delikanlı futbolcu dedim ama sözlerimi geri alıyorum |
gercekten ezıklerı kutlamak lazım kendı karakterlerıne yakısan bır futbolcu transfer etmısler. erkek adam durusuyla bellı olur zaten dansozlerle ısımız olmaz. allah yolunu bahtını acık etsın bu taraftarın onunde aglayacaksın ama mehmet sana bu kadarını dıyorum. bu saatten sonra kımse bana mafya zart zurt baskısıyla fenere gıttı demesın dun sırıta sırıta ımza atıyodu nasıl bır baskıysa bu ? transfer oldugu kulubun orf ve adetını hemen kaparak formayı gıymedım elımde tuttum gıbı cumlelerıde gercekten hak ettıgı takıma gıttıgını gosterıyo. HELAL OLSUN !!! |
ßinLerce dansööööz vaRrr:D:D |
topuzun bu saatten sonra yapacağı tek açıklama AİLECE BİZ TOPUZZZZZZZZZZZZZZZZ |
sezon basladiktan bi kac mac isteneni vereme ben seni o zaman görecem. insallah hayrini göremesin aziziye |
Yalancı, dönek, karaktersiz Mehmet Topuz..Bundan sonra iki yakan bir araya gelmez inşallah.Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. |
Mafia zoruyla aldilar adami!! Allah bizi ve Turk futbolunu Azize mafiasindan kurtarir insallah !! Obur dunyada bunun hesabini nasil vereceksin be Azize !! |
Dandik bir cep telefonu ile çekilmiş bu kadar dandik bir fotoğrafı bu kadar güzel fotomontaj yapan her kimse ellerine sağlık. Bu adam gerçek bir "fotomontaj" dahisi olmalı. Türk reklam sektörü hemen bu adamı bulup değerlendirmeli. Haber 1903 olarak kendisinden bir ricamız daha olacak. Aynı ustalığı bir "dansöz" kıyafeti giymiş Mehmet Topuz resmi için gösterebilirse kendisine 500 YTL ödül vereceğiz. Usta fotomontajcıya saygılarımızı sunuyoruz. HABER 1903 O fotoshopçu benim :D http://i477.photobucket.com/albums/r...g?t=1244976404 |
:@:@:@ |
Alıntı:
|
top'unla oyna tatlım |
Yani şimdi ünlü oldu fln sanıyo bu adam. Şimdi Aziz Yıldrırm ayağına kdr gittii fln kndini bişi sanıodr.Saki çok büyük bişe olmuş da. Geri ya valla geri |
Ya artik Topuz hakkinda haber acmayalim!! |
ne önemi var ki bize ne artık bundan biz kendi işimize bakalım topuz kendi kaybetti ne yaptığının farkında değil hayatının hatasını yaptı |
ben onu bunu değil de fenevlilerin gelsin o formayı giysin döveriz diyenlerin ne yapacağını çok ama çok merak ediyorumm |
bu olay günahıyla sevabıyla, gönüllü veya gönülsüz bitti bence artık Beşiktaş taraftarı olarak önümüze bakalım bu olay geride kaldı, oldu bitti... Herşeyde bir hayır vardır... Biz büyük kulübüz(yönetime rağmen) boş işlerle zaman kaybetmeyelim... buna burada son noktayı koyalım site yöneticileride bu başlıkları çöpe atsın... Başımız dik alnımız ak, sezonu çifte zaferle kapamışız var mı ötesi!!! |
Hadi diyelim o formayı giymedin. Peki ben doğuştan Beşiktaşlıyım da mı demedin? Biz ailecek Beşiktaşlıyız da mı demedin? Ekranlarda oğlumuz Beşiktaşlıdır diyen kadın ve adam da ananla baban değil miydi? Ayıptır be ayıp. Bari çık delikanlı gibi evet kardeşim ben Beşiktaşlıyım ama feneri seçmek zorunda kaldım de. De ondan sonra biz seni yine bağrımıza basalım. Ama bu yürek ister koçum, hani sende olmayan.... |
Ben Mehmet'in yok Beşiktaşlı değilim bilmem ne dediğine inanmıyorum takii ağzından duyana kadar o zaman derim demekki yalanmış herşey diye.. |
süleyman hurma inönüye nasıl geleceksin merak ediorum... |
Mehmet zaten yaptın yapacağını birde konuşup daha fazla kendinden tiksindirme. |
hala devam ediyor mu topuz başlıkları, gerek var mı sizce?.. |
bu transferin kayseri zoruyla yapılmadığı açıkça ortadadır. mehmet topuzun fenerden fazla para kopartmak için beşiktaşımızı aracı gibi kullanması beni en çok yaralayan olaydır... |
ben beşiktaşı seçtim ama mal gibi köle gibi kulübüm beni verdi diyemez diyeceği şeyleri bile artık profosyonellliğe göre demek zorundaydı..ben onun için mehmet topuza kızmıyorum...burda kızılıcak teş merci fener taraftarıdır bu forma ile poz vermeler ve canlı yayınlarda besiktasda oynamak istiyorum diyen bir adamı tesislere sokmamaları gerekirdi ama malesef değil tesislere sokmamak birde sevindirik oldular...bukadar ezik acaip bir taraftar ben görmedim daha...birde övünüyorlar sanki büyük bir transfer yapmışlar gibi sanki fener her istediği futbolcuyu alırmış gibi haddinizi biliceksiniz gibi cümlelerle ezikliklerini bu utancı örtmeye çalışıyorlar...eğer kayseri bizden önce bonservisi fenere vermeseydi ozaman aziz yıldırım alabilirmiydi topuzu onu sorgulasınlar ilk önce.. birde belirtim kamuoyunda diyolarki yok efendim aynınısı yusufada yaptınız vs vs...yusuf ve menajeri açıklamada bulundu besiktaşa gelirken...evet trabzonspora söz verdik ama ne bir cevap ne bir ilgilenme ne arama ne sorma oldu dediler..bizde bizle ilgilenen besiktaşa ve mustafa denizliye sıcak baktık dediler...bunuda forumumuza giren misafir fenerlilere açıklamak istiyorum... kısacası mehmet topuz kadar karakteri olmuyan bir taraftara böyle bir transfer yakışırdı...tebrik ederim aziz yıldırımı 10 numara transfer yaptı tam fener seyircisine yakışıcak transferi yaptı..nasıl olsa keriz bu seyirci para saçıyorlar para bol harca gitsin 2 katını ver ederi olmuyan topçuya...adı ne?? adı transfer peki başarı nerde ?? başarıyı boşverin biz kovduğumuz daumuda alırız besiktaşlıyım diyen topuzuda alırız ama bir fortis kupasını almaya gelince BABAYI ALIRSINIZ BU KAFA İLE... son sözümde mehmet topuza sen bu kayığa bindin ya istersen en kral topunu oyna istersen gol kralı ol istersen asist kralı ol....bu adam besiktaşlıyım demişdi derler... derlerr derlerrrrrrrrrrr ;) yüzüne sölemeselerde içinden derlerrr küfürü basarlar !! ;) Haldun Eraslan / foranimation |
bizim burda bir laf vardır "tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş":Dmübarek olsun... |
Asena'ya Taş Çıkartırsın Top'uz :D |
tencerene uygun bir kapak seçmişsin Topuz..beraber yuvarlanır gidersiniz işte..!!! |
o vucut seninde beyin senin değil. başkasının aklına gidenin burnu boktan çıkmaz |
Türkiye`de Saat: 10:23 . |