![]() |
acınacak halde bence mehmet topuz tümer futbolu bıraktı kurtulduk derken 2. tümer çıktı başımıza hayırlı olsun |
buna da pembe tezkere lazım |
haysiyetini yiyim sizin adiler sana güvendik ama sen ağır ******** çıktın allah belanı versin.. |
İki gün önce sana Delikanlı futbolcu dedim ama sözlerimi geri alıyorum |
gercekten ezıklerı kutlamak lazım kendı karakterlerıne yakısan bır futbolcu transfer etmısler. erkek adam durusuyla bellı olur zaten dansozlerle ısımız olmaz. allah yolunu bahtını acık etsın bu taraftarın onunde aglayacaksın ama mehmet sana bu kadarını dıyorum. bu saatten sonra kımse bana mafya zart zurt baskısıyla fenere gıttı demesın dun sırıta sırıta ımza atıyodu nasıl bır baskıysa bu ? transfer oldugu kulubun orf ve adetını hemen kaparak formayı gıymedım elımde tuttum gıbı cumlelerıde gercekten hak ettıgı takıma gıttıgını gosterıyo. HELAL OLSUN !!! |
ßinLerce dansööööz vaRrr:D:D |
topuzun bu saatten sonra yapacağı tek açıklama AİLECE BİZ TOPUZZZZZZZZZZZZZZZZ |
sezon basladiktan bi kac mac isteneni vereme ben seni o zaman görecem. insallah hayrini göremesin aziziye |
Yalancı, dönek, karaktersiz Mehmet Topuz..Bundan sonra iki yakan bir araya gelmez inşallah.Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. |
Mafia zoruyla aldilar adami!! Allah bizi ve Turk futbolunu Azize mafiasindan kurtarir insallah !! Obur dunyada bunun hesabini nasil vereceksin be Azize !! |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |