![]() |
bu takimin kaliteli turk futbolcularina ihtiyaci var evet bu takimin yabancidan yana bir derdi yok yabancilarmiz gayet iyi birkaci haricinde bu takimda yerli ust seviyede topcular yok hicbirisi ust duzey ouncular degil turk oyuncularimizin nuri sahin caner erkin gibi adamlar lazim bu takima batuhanin geri donmesi lazim elimizdeki en kaliteli turk futbolcusunu kiraya veriyoruz ilk basta iyi olan turk oyunculari alinmali ne biliyim gerekirse yabanciya harcadigimiz kadar paralar harcayip gokhan inler gibi serdar tasci gibi adamlari katmaliyiz once takimimiza daha sonra yabanci transferleriyle ilgilenmeliyiz gibime geliyor benim antepten ismail ve murat ceylan bursadan volkan sen sercan kayseriden eren gungor bu isimler ust duzey oyuncu olmaya aday isimler bu cocuklari katmaliyiz besiktas kadrosuna her aldigimiz topcu denizli geldiginden beridir 27 28 yasinda bu yas ortalamasini biraz dusurmemiz gerekiyor aydini verip erhani almak ne mantiktir anlamiyorum |
bence hamit ile bir konuşulmalı gelme ihtimaline bakılmalı gökhan inler caner antpten ismail denizliden çağlar manisadan sezer alınabilir almanyadan gelecek vaateden oyunculara bakılmalı kayseriden eren vardı iyi idi ama kayseri olunca düşünmek lazım |
forvete koy nobre batu bak bakalım nasıl oynuyolar dışarda adam aramaya nihata teklif götürmeye ne gerek var |
Alıntı:
|
türk oyuncularina ihtiyac var evet, ama ezikler bir sezon boyunca kendini az cok gösteren bir türk oyuncuya SAZAN gibi atlamasa, belki bizimde yetenekli ve genc futbolcu alma sansimiz olurdu... gökhan emreciksin, ilhan parlak, yasin cakmak, ali bilgin, bunlarin hepsi bin pismandir parayi secip Fener'e gittikleri icin! Simdide Azize o pis ellerini özer hurmaci, Sercan Yildirim, Volkan Sen gibi bu sezon yildizi parlayan oyunculara uzatti, Caner Erkin konusunda Fener'in niye olaya el atmadigina sasiyom ben aslinda... Topuz olayinda (Colin Kazim'da da ayni sekilde) gördügümüz gibi Fener'le bir oyuncu yüzünden yaristigimizda nedense hep "kaybeden taraf" biz oluyoruz... Parayi basip aliyo Azize, biz niye yapamiyoruz? Hele cifte kupayla bitirdigimiz bir sezondan sonra, sampiyonlar ligine direkt katilacagimiz bir sezon icin niye genc ve yetenekli yerli futbolcu alinamiyo?? Git Moskovaya, kulübüyle anlas Caner'in, al getir Istanbula iste!!! Yerli oyuncu bulamadigimiz icin Schildenfeld, Higuain, Diatta, Seric olaylari oluyor iste... Sezer Öztürk, Caner Erkin (ISmail Köybasi) kesin alinmali!! |
ernstin yanına bir türk alınsın sezer gökhan inler veya hamitte olur olur sol beke bi adam çağlar uygundur canerde olur .ayrıca riise gueye ve bobo gidicekse birde forvet alsınlar yeter.birde dün izlediğim kadarıyla ynalış hatırlamıyorsam velezin bi 10 numarası var onuda alırlarsa tadından yenmez :biggrin: |
yıldıray baştürkü isterdim.... |
özer hurmacı çok iyi bir sol açık olabilir telloyu sol iç oynatabiliriz 10TELLO |
Alıntı:
|
hamiti tek geçerim |
alınıcak türkler belli caner erkin -ismail k.-sezer ö. onun dışındakiler biraz zor. ama şuna katılmıyorum yabancılarımız iyi değil. bizde idare eder olanlar ve kötü olanlar var. |
bu konu gerçekten çok güzel bir konu çnkü bende bu düşünce içersindeyim eğer yerli oyuncularımız çok kaliteli olursa yabancılarımızın süper ötesi olmaya çalışması gerekmez onların yükünü kesinlikle azaltılabilir mesela bana kalırsa caner erkin,serdar taşçı,mesut özil,hamit,sezer,nuri çok çok iyi oyuncularımız var türk eğer takımı bu tarz oyuncularla donatırsan türk olarak hiç kimse önünde duramaz yabancılarınıda iyi alırsın ama aşama aşama şimdi mesela ben beşiktaşın yerli transferinde ezeri alıcağını düşünüyorum ve inşallah alırlar doğru bir politikayla çok işler yapılabilir mesela kenarda serdar kurtuluş durcağna hamit alınmalı o oynamalı ekrem gibi oyuncu yedek olmalı kalite açısından diyorum inşallah daha iyi işler yapılır batuhan seneye gelirse daha mantıklı bnce seneye takıma katılmalı diye düşünüyorum |
Doğru bir yazi , emegine saglık. |
Caner veya İsmail, Ümit Korkmaz veya Murat Ceylan, Özer veya Sezer, Gökhan İnler...Bu 7 futbolcudan en az 3'ünü alabilirsek çok iyi bir iş yapmış oluruz gerçekten... |
Gökdeniz..! |
Anadoludan alınacak adam sınırlı zaten isimleri de herkesin ağzında dolanıyor,önemli olan soru şu ki,neden altyapıdan futbolcu çıkaramıyoruz? |
Alıntı:
|
var bi eksiklik serdar özkan yıllarca gezdi kiralık olarak,döndüğündeki hali ortada,batuhana ümit bağladık onun da karakterinde problemler var,yüzde yüz güvenilecek adam değil,altyapıdan muhammet gelecek diye de bekleyemeyiz ya:) |
Çok güzel ve doğru bir konu. Önceden fazla sıcak bakmadığım Özer transferi bu ara cazip geliyor bana. Bir miktar para+futbolcu karşılığı anlaşılabilir. Can Erdem, Mehmet Sedef(bonservisi hala bizdeyse) verilebilir örneğin. Yada Serdar Özkan kiralık şartıyla. Takımdaki yerli oyunculara bakalım. Rüştü-Hakan-Üzülmez-Toraman-G.Zan-Ekrem-Uğur İnceman-Nobre-Serdar Özkan İlk 11 için 5 yerliye ihtiyacımız var. Bizdeyse o kalitede 4 oyuncu. Batuhan mutlaka kalmalı. Kalmanın yanı sıra oynamaya da başlamalı. İlerleyen yıllardaki Beşiktaş'ın olmazsa olmaz hamlesi budur. Kalecinin yerli olması da avantaj. Her iki kalecimiz de iyi, ikiside 11'de oynayabilir. Yerli takviye bu kadroya şart. Hem sahaya hem kulübeye. Alınabilecek oyuncularda aşağı yukarı belli. Sezer Öztürk-Murat Ceylan-İsmail Köybaşı-Caner Erkin-Özer Hurmacı. Hem genç hemde iyi futbolcular bunlar. Gurbetçiler var birde ismi fazla duyulmamış Deniz Naki vs. isimleri geçiyordu bir ara. İnşallah Beşiktaş için en iyisi olur. |
Alıntı:
|
konu cok güzel evet bizi costuran türkler yok gol manasi asisst manasinda söyliyorum defansimiz türk zaten ama ofansif anlaminda kesinlikle birkac türk gerekiyor bu takimi hem biz bir türk takimiz onun icin türklerinde fazla olmasi gerekdigini düsüniyorum aslinda baska takima bakmamiza gerek yok kendi oyuncularimiz var batuhan var adam hazir elimizde mio vercegimize batuhani oynat seni öyle costururki emre özkan var defans icin altyapidaki oyuncularida artik oynatabiliriz ogulcan engin var iyi diyorlar necip uysak var gelecegin gerarrdi diyorlar onuda oynatabiliriz ali kucik var,emir gökce var bunlar hepsi bizim oyuncumuz onlara sans vermemiz gerekiyor yada sizin söylediginiz gibi o oyuncularda olabilir ama en cok istedigim ümit korkmaz cok begendim bir futbolcu,ona benzer bir aydinimiz vardi hatta daha teknik olan bir aydin ama o artik gitti birkac sene sonra zaten dünyastarini izleyecek MUHAMMED DEMIRCI |
Alıntı:
|
harika konu hocam tebrikler ne zamandır bunu diyorum takımın iskeleti türklerden olusmalı ...bizim defans türk hücumun alayı yabancı ...fatih tekke ,gökdeniz ,nuri, sezer, caner, özer, gökhan inler,ismail köybaşı,murat ceylan bunlara temasa geçmeliyiz ... |
Walla yerli transferi konusunda önümüzde geniş bir yelpaze yok..Sınırlı sayıda kaliteli yerli oyuncu var piyasada.. Bu anlamda elimizi çabuk tutmak en mantıklısı..Bugün Topuz'u elimizden alanlar, yarın Özer'i, öbürgün Sezer'i alır...Akılcı ve hızlı davranıp alacağımızı almalıyız.. Mervenin de dediği gibi, 5 tane yerli oynatmak zorundasın..Bu Allah'ın emri..Bu 5 kişiden 1i bile vasat olmamalı bence..Elimizdeki yerlilere ek olarak 2-3 oyuncu gerek..Hem kadro derinliği hem de ilk 11de oynatmamız şart olan 5 oyuncu açısından.. Sezer Öztürk, Sezer Badur, İsmail, Murat Ceylan, Volkan Şen, Özer Hurmacı Türkiye'den alınabilecek yerliler..Bu oyunculardan en az 2sini alıcaz gibi geliyor bana..Benim tercihim Özer ve Murat olur..Ama öbürleri de kaliteli elemanlar..Hangisi gelirse gelsin "niye alındı?" demem.. Gökdeniz, Caner, Yıldıray, Fatih gibi oyuncular da yurt dışından gelebilecek oyuncular..En azından zamanında bizimle adları anılan elemanlar...Bunlar arasında da Gökdeniz ve Caner transferleri iyi olur kanaatindeyim..Özellikle Caner alınsın artık..Kaç yıldır bekliyorz..Bu sene de alamazsak başkasına gidecek.. Bu oyuncular dışında yerli oyuncu alacağmızı sanmıyorum..Belki genç, gurbetçilerden olabilir..Deniz, Veli, Ümit tipinde oyuncular ama pek sanmıyorum.. Yine de dediğim gibi sınırlı bir liste var önümüzde..Biraz daha çabuk tutulmalı eller... |
evet fazla futbolcu yok zaten turk olarak alinabilecek alinacaklarda sinirli elimizi bu konuda cabuk tutsak iyi olacak murat ceylan ismal koybasi sezer badur caner erkin bu dortluyu bile katsak bu kadroya raziyim ben |
Kesinlikle zaten o saydığım futbolcular üst düzey değil kalburüstü yerlilerimiz Toraman harici. Ama Toraman çok önemli bir futbolcu. Onu da beğenmezsek yerli stoper göremeyiz bu takımda. Batuhan Nobre'den çok çok daha öndedir aynı fikirdeyim. 2.3 milyon avro benimde zoruma gidiyor ama yapacak birşey yok. İnşallah hakkını verir bu saatten sonra. Ekrem Türkiye'de sırıtmaz ama Avrupa'da iş değişir. Zaten sağ bek oynatıyoruz çocuğu. Ama oynar yine TSL'de. İbo Sezer Badur'u çıkar o listeden, fb harici büyük takımda oynamak istemiyormuş Türkiyede :D Volkan Şen'i de Bursa satmıyormuş. Yine yabancı transferi için çok geniş bir pazar var. Bir an önce yerli takviyeler yapılmalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kalsın ozaman Badur..Gidip1 sene otursun FB kulübesinde..Sonra döner Antep'e, Ankara'ya... |
Burada röportajı.. Sporx.com ? "Üç büyüklerde yalnızca F.Bahçe!" - 06 Mayıs 2009 (Özel Röportaj) Bu arada İha Sezer Öztürk gsde diye haber yapmış. Doğruysa yıkılacağım. İHA |
GS alır..Adamlar parasızlıktan ölür..Böyle transferleri yaparlar ama..Hep böyle olmuştur bu..Bize gelse 6 milyon fiyat çeker Manisa..GS'ye 1 milyona verirler.. |
turkiye liginden alinacak son 4 topcu kaldi murat ismail sercan ve volkan bizim yonetim hala ne yapiyor anlamadim gitti bir hafta daha beklerlerse muratla ismailide kaybedecegiz |
Eintracht Frankfurt ve Avusturya milli takiminda oynayan Umit Korkmaz iyi transfer olur. Birde Eren Derdiyok 5 milyon avroya Leverkusene transfer oldu. Keske biz alsaydik. Serdar Tasci, Hamit, Halil ve Mesut gibi almanyada isim yapmis futbolculari almak cok zor hatta imkansiz. Isim yapmadan alacaksin. Erkan Zengine sans verilirse bence buyuk futbolcu olur. Turk transferlerinde avrupadan alacaksin. Aydin Karabulur ornegi gibi. Adam cok buyuk yetenek ama biz harcadik!! |
Biraz sabır arkadaşlar , Allah aşkına biraz sabredin gereken transferler yapılacak . |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne eksiğim var ondan :D :D :D şaka bir yana hakkten sabır etmek lazım acele giden ecele gider , iyi işler olacak vaziyet öyle görünüyor benim açımdan . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:50 . |