![]() |
Beşiktaş'tan Saha Bombası! Fransız golcü ve kulübü Everton´la anlaşma sağlandı. Resmi imzanın atılması an meselesi... http://images.habervitrini.com/haber...louis_saha.jpg Siyah-Beyazlılar, yeni Pascal Nouma´sını İngiltere´de buldu. 2004-2008 yılları arasında Manchester United´da fırtınalar estiren Fransız golcü ve kulübü Everton´la anlaşma sağlandı. Resmi imza an meselesi... Mehmet Topuz’un transferinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaşlılar’a Ada’dan müjdeli haber. Başkan Yıldırım Demirören, Fransız golcü Louis Saha’ya Siyah-Beyazlı formayı giydiriyor. 10 yıldır top koşturduğu İngiltere’de tam 112 gol atan süperstarla kesin olarak anlaşma sağlandı. 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 2.5 milyon Euro verileceği kaydedildi. Everton kulübü de Manchester’dan bedelsiz aldığı Saha için kapıyı 5 milyon Euro’dan açtı. Pazarlıklar için iki kez Ada’ya giden Başkan Demirören’in rakamı 3.5 milyon Euro’ya çektiği ve tarafların el sıkıştığı öğrenildi. Yönetimin önümüzdeki hafta İstanbul’a getirmeyi planladığı Saha’ya görkemli bir törenle imza attırmayı planladığı bildirildi. Brezilyalı Bobo’nun yerini alması beklenen ünlü oyuncu, forvet hattındaki çalışkanlığı ve final vuruşlarındaki olağanüstü yeteneğiyle tanınıyor. Saha kimdir? Ülkesi: Fransa Doğum tarihi: 8 Ağustos 1978 Doğum yeri: Paris Boyu: 1.85 Mevkii: Forvet Takımı: Everton Oynadığı takımlar: Metz, Newcastle United, Fulham, Manchester United |
Mükemmel bir Adam Geliyor , Sanki :D |
Hadi hayırlısı.. |
hayırlısı olsun inşallah gelir beğendiğim bir forvet kendisi. |
inşallah olur |
3.5'a alırsak helal valla, ne diyim...Saha gelsin de... |
eskısı gıbı hırslı oynarsa faydası olur hayırlı olsn ne dıyelım.. |
biz önce oyuncu göndermemis gerekiyor yeni oyuncu gelsin diye... tabiki de iyi bir futbolcu ... |
bobo,holosko,nobre ve batuhandan sonra 5. forvetimiz hayırlı olsun o zaman |
bence super olacak tabi gelirse buna C.L ilac gibi gelir |
fener zenci severse kesın bunuda alır bi sekılde :D |
an meselesi nedir ya |
haydi hayırlısı... |
inşallah olur :) |
Bekliyoruz :) |
inşallah alınır ki alınırsa çok fazla sevinicem çnkü beşiktaşta çok güzel bir hava yakalar diye düşünüyorum |
ya inşallah gelir diyorum imzayı atmadan bişi diyemiyorum artık:D |
klas ve kaliteli bir golcü yakışır beşiktaşımıza oynadığı takımlar kendi liglerinde hep üstdüzey hayırlısı inşallah gelir |
30 yaşında sakatlıklardan başı kurtulamamış sahayı almaktansa 24 yaşında deli fişek gomis gelse daha hayırlı olmaz mı ?belki ücret arıacaktır ama beşiktaşın genç ve klüpte uzun yıllarca oynıyabilecek etkili bir forveti olacaktır .saha transferi beni hiç mutlu etmedi günü kurtarmaya gerek yok .ayrıca hiç bir ingiliz klübüde sağlam bir futbolcusunu bu fiyata satmaz |
inşallah gelir ya fener bunada göz koymazsa tabi:D fenerde topuzla idare etsin artık:D |
valla herkes bu transferden bahsediyor.TRT bile verdi.İnş. olacak |
olcakk ülennn :D kaçarı yok :D |
bir an önce bobo giderse saha da imza atar . |
3,5 a Sahayı vermezler bence , bana inandırıcı gelmedi |
saha yı beğenmeyenlere inanamıyorum. adam gelse yeni pascal olur.... |
24'lük bobo'ya karşı 31'lik saha, içime hiç sinmiyor... |
bobo nedir biri bana anlatsın calım yok sut yok havadan iyi degil top saklayamaz akıl almaz goller kacırır sahada isteksiz CL de oynayacagımızı hatırlatırım saha inanılmaz bir oyuncudur man utd oynamak kolaymı yıllarca tek sorun sakatlık eger ole bir sorunu yoksa muthis olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yada vuruşuyla tekniğiyle, gücüyle vs. aklınızda kalan etkileyici , herkesin atamayacağı bir golü ???? |
iyide bir futbolcunun önemli olan gol atması mıdır yoksa etkileyici bir gol atmasıdır her maç harikalar yaratacak hali yok önemli olan gol atmaktır ha rövaşata ile atmış ha normal basit bir gol atmış. |
Alıntı:
|
hangı forvetımz gıdıcek? |
onu bunu bilmem bize cok kaliteli bi golcu lazım cok ust seviye kim olur bilmem ama bobo nun bu olmadıgı kesin |
Alıntı:
|
Bobo günündeyse onu tutabilecek adam tanımam ama oldukça istikrarsız bir adam bi gün çıkıp harikalar yaratıyor 1 hafta sonra çimlerin üzerinden kalkamıyor yinede saha gelicekse bobo gitmesin 24 yaşında gencecik bir topçunun yerine evertonun ıskartası saha yı istemem gomis gelicekse anca bobo gitsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
saha iyi adam ama benim aklım Djibril Cisse de |
Türkiye`de Saat: 22:38 . |