Alıntı: Desperate´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1019133)
bobo nedir biri bana anlatsın calım yok sut yok havadan iyi degil top saklayamaz akıl almaz goller kacırır sahada isteksiz CL de oynayacagımızı hatırlatırım saha inanılmaz bir oyuncudur man utd oynamak kolaymı yıllarca tek sorun sakatlık eger ole bir sorunu yoksa muthis olur | bobo'nun tigana tarafından kiralık olarak getirildiği günle bugün arasındaki farkını inkar edemezsiniz sanırım ve sürekli gelişen bir oyuncu, aslında vasat geçirdiği bir sezonun ardından bile önemli miktarlarla transfer edilmek istenmesi onun sürekli gelişen ve en önemlisi henüz futbol kariyerinin yarısına bile gelmeyen bir oyuncu olduğunun göstergesi...buna karşın saha'yı ele aldığımızda(saha'yı bir santrfor olarak beğenirim, orası ayrı) sakatlık sorununun olduğu çok açık, yaşından dolayı da nüksetmesi çok normal ve en önemlisi bize verebileceği katkı yaşından dolayı kısa vadeden öteye geçmez...ben kıyaslama yaparken bunları düşündüm ve içime sinmiyor dedim, dikkat edilirse saha artık düşüşe geçmeye başlayan bir grafik çizmekte, tıpkı daha önce ülkemize gelen kezman gibi, anelka gibi,ailton gibi...bir transferin bize sadece transfer edilmesinden dolayı heyecan vermesini hiç kabul edemiyorum, sahada da onu görebilmek gerekiyor... |