![]() |
Doğrudur.Çok katlandı sana.Görünüşü göre de gönderilmeyeceksin.Onun için elinden geleni yap! |
Ah be Delgadom İnsallah dediğin gibi olur ama sabır tasımız catlamak üzere |
DELGADO:"Sakatlığım nedeniyle son haftalarda bir şey yapamadım." -hangi haftalarda bişeyler yaptın delgado bana açıklarmısın yusufu görde utan biraz DELGADO:"3 yıllık sözleşme yapmaya hazırım" -delgado ben beşiktaş taraftarı olarak buna hazır değilim |
eğer ciddiysen git yönetime benim maaşımı düşürün de, yarı yarıya çalışırım de bende inaanıyım delgado efendi. 2 senedir yatıyorsun bee. |
ben bu adamın forvet arkası oynamasını istemiyorum onun için kötü görünüyor sol açık oynarsa o zaman delgadoyu görün tello sol iç oynarsa daha verimli olur delgadonun çoğu golü sol traftan beki çalımlayaraktır defansda sadece bekini takip etsin yaparda zaten delgadoyu kazanm oluruz |
delgado emeklerin için teşekkürler ama sana sabretmekten şans vermekten bıktık git artık . |
patlicam diye diye patladin elimizde patladin |
mustafa hoca olduğu sürece delgado hiç bi yere gitmez arkadaşlar boşuna heveslmenyelim. |
ben mustafa hocanin yerinde olsam basmistim coktan sana tekmeyi |
off be delgado çok iyi niyetli bir adamsın ama sabrımız tükendi işin garip tarafı denizli delgadoya çok güveniyor ama her seferinde aynı şey gönderilmicekse düzgün oynasa bari bu sene ne diyelim |
Türkiye`de Saat: 01:03 . |