![]() |
10 isim gönderiliyor 10 isim gönderiliyor Teknik direktör Mustafa Denizli, önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvadı Beşiktaş Teknik Direktörü, Delgado, Zapotocny, Sivok, Bobo, Schildenfeld, Serdar Kurtuluş, Erkan ve Necip'in yanı sıra iki kaleci Hakan ile Erdem'in gönderilmesini istedi. BEŞİKTAŞ'ta 19 yıl sonra iki kupa birden kazandırarak büyük bir başarıya imza atan teknik direktör Mustafa Denizli, önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvadı. Dün başkan Yıldırım Demirören ve siyah beyazlı yöneticilerle bir araya gelen tecrübeli teknik adam, kadrodaki 10 futbolcunun gönderilmesini isterken, iki tane kaliteli yabancının alınmasını istedi. Başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner ve bazı yöneticilerin hazır bulunduğu toplantı 2 saat sürdü. Bodrum'da belirledi Sezonu iki kupa ile kapatmakla işlerinin bitmediğini söyleyen Denizli, "Çıtayı yükseltmek zorundayız. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edeceğiz. İşimiz kolay değil. Taraftarımıza karşı olan sorumluluğumuz arttı. Faydalı transferleri akıllıca yapmalıyız. Türkiye'den alınmasını istediğim ve gönderilmesine karar verdiğim oyuncuların listesini Bodrum'da yaptığım tatilde belirledim" dedi. Mustafa Denizli'nin yönetime verdiği raporda gönderilmesini istediği futbolcular şunlar: Gordon Schildenfeld, Zapotocny, Sivok, Bobo, Delgado, Serdar Kurtuluş, Erkan Zengin, Necip Uysal, kaleciler Hakan ve Erdem. İsmail ve Veli listede Mustafa Denizli'nin yurt içinden alınmasını istediği futbolcuların başında Gaziantepspor'un solbeki İsmail Köybaşı ile Bursasporlu Veli olduğu öğrenildi. İsmail ER-Hürriyet |
yuh isterseniz bütün takımı gönderin |
ben necip,erdem ve erkana karşıyım gerisi çok önemli değil, sivok ve bobo önemli teklif gelmeden satılmaması lazım |
buna benim oğlan bile inanmaz |
bence bu doğru olabilir aralarından bir tek necip e üzüldüm kiralık olabilirdi daha çok genç diğer oyuncular konusunda hak veriyorum ben |
necip'i göndermezler heralde |
sivok kalmalı bence. necip te kalabilir. sanki erkanda sezon öncesi kampa katılırsa birşeyler yapabilir gibi geliyor. |
ooo ne oluyo ya sivok kalaydı bari bu kadar kişi göndermezler herhalde |
Necip gelecekte Takımımızın 10 numarası olacak nereye gönderiyoruz |
nereye göndericekler bukadar adamı hadi gordon gtti zate n de dger 9isim nereye satcan hele sivok gbi bi adamı nye satcan yalan bu haber... |
abi sivok u göndermek ne kadar mantıklı? denizli takımın tümünü yollayacak sanırım.ama yerlerine daha iyisi alıncaksa gönderilsinler. |
yalan bence.Hiç inandırıcı değil |
Saçma...Zaten kaç oyuncumuz var ki..10unu yollayınca kaç kalacak? :) Yalan haber olur da bu kadar olmaz...Ayrıca Sivok bu takımdan gidecek son oyuncudur..Nedense ismi hep gönderilecek diye anılıyor..Gereksiz bir gündem.. |
necip dışında hepsine katılıyorum |
necip gelecek vaad ediyor, sivok Türkiyenin en iyi stoperi geriden oyun kuruyor ligdekiler hep kesici ondan iyisini bulamayız. |
bu kadrodan kim giderse gitsin arkasından üzülmem |
Daha bir tane transfer yapamazken bu 10 tane adamın yerine 10 adam mı transfer edeceğiz.. Ben Denizli'nin ağzından duysam bunu yine inanmam böyle bir habere.. Bu haberin oluru ancak şöyle olabilir: Bu 10 futbolcu olsa da olur olmasa da yani benim için olmazsa olmaz adam değil onun için işinize geldiğinde satmak veya takasta kullanmakta serbestsiniz.. |
Her gün bir şeyler yazıyorlar.10 kişinin birden gönderileciğine inanmıyorum. |
hürriyet ve ismail er balon haber ekibinin yalanları arkadaşlar inanmayın.. |
Sivok mu :mad::mad: yuh be kardesim ! |
açıkçası sivok çok süper oynamıyor hatta defansta hata yaptığı da oluyor tabi genel olarak tabiki çok iyi ama mesela eziklerin maçında kupa maçında yediğimiz ilk golde topu öyle bir kesemedi ki yanii beşiktaşın yabancı herhangi bir stoperi bile o topu güle oynaya alması gerekirdi sadece o pozisyon için demiyorum genelde çok iyi oynuyor ama kritik hatalar yapabiliyor eğer gönderirlerse şaşırmam ama kalsın bncede yanii ona gelene kadar necip dışındaki bütün oyuncuların gerçekten gitmesi gerekiyor |
yalan olurda bu kadar olur pessss |
" Delgado, Zapotocny, Sivok, Bobo, Schildenfeld, Serdar Kurtuluş, Erkan ve Necip'in yanı sıra iki kaleci Hakan ile Erdem'in gönderilmesini istedi." Neden Genclerin Gönderilmesi isteniyor onu anLamadım :S |
salla medya salla :D |
yalan haber |
uydurmasyonun böylesi:D |
bizim t.d nezaman dönecek tatilden millet takımı kurdu nerdeyse kampa baslıcak ... bizim hoca hala yatıyo |
kaynak:ismail er şu nuri şahin beşiktaşta diye yazan şerefden yoksun baloncu inanmayın arkadaşlar bu adam Allah bir derse anca ona inanırım nuri olayından sonra |
Alıntı:
O hataları da yapmasa nerde oynardı kimbilir? Yerden, havadan çok etkili bir oyuncu..Ayağı düzgün..Sürekli savaşıyor.. Walla Sivok ayarında bir stoper bulamayız kolay kolay... |
Bunlaır güneş çarpmış sanırım.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
100. yıldada böle bi değişiklik olmuştu bidaha kendimizi toparlayamadık |
Alıntı:
|
" İsmail ER-Hürriyet " bu isimin yazdığı hiçbirşeye inanmayın kendisi 2001 yılında kluvert in çocukluktan Beşiktaş lı olduğunu ve hatta bunlada kalmayıp Beşiktaş marşlarıyla büyüdüğünü idda eden birisi. kaldı ki bunca senedir göz attığım bir gazetedir hürriyet ama ismail er denen adamın daha 1 tane doğru verdiği haber görmedim çok net söylüyorum. |
Alıntı:
Zohahaha:):) Harbiden de iyi sallamış ha..:) |
ismail er gerçekten sallayarak haber yapan isimlerden biri gönderilecek isimler aşağı yukarı belli zaten ama sivokta gerçekten saçmalamış.yahu denizli bu adamı banko oynattı her hafta defansta oynattı önliberoya çekti gerekirse orta sahanın ortasında oynattı gönderirmi sizce??? bencede defansa takviye gerekir zapo gönderilsin çok kaliteli bir defans oyuncusu alınsın... |
Alıntı:
|
Sivok nerye lan..???? Puyol mu alacan yerine.. |
ya biraz fazla degilmi 10 tane futbolcu göndermek .... |
Türkiye`de Saat: 18:04 . |