![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tabata anadolu takımlarının oyuncusu bence eğer beşiktaşa gelirse g.antepte oynadığı gibi oynayamayabilir o yüzden muratla ismaile yönelsinler |
Delgadodan daha iyi olur mantigini dogru bulmuyorum. Bize Tabatadan da daha iyisi lazim. |
bu fiyata alınırsa yazıkların olsun. |
Gerek yok. |
Ya adam hayatinda hic avrupa maci oynamamis siz iyi transfer olur diyorsunuz!! Kucuk dusunmeyin artik yaa!! Begenmediniz Delgado Uefa kupasinda gol krali olup Baseli yari finale tasidi ve Baseli sampiyonlar liginde 2. tura tasidi !! Tabatalarla avrupada yine 8 yiyip geliriz!! |
bir yanim cok iyi oyuncu diyor bunun icin ama diger yanim buyuk takimda oynayabilecek o yuku kaldirabilecekmi diyede soruyor gelirse yildizda olabilir rezilde ama ben zaten 10 numara muhabbetine karsiyim gidecekse delgado yerine alinacak adam ayni tipte bir 10 numara olmamali poulsen keita simpliccio gibi lucho gonzalez gibi oyunu iki tarafli oynayabilen bir isim alinmasindan yanayim ama delgado gidip illede ayni tip bir oyuncu alinacaksa bu tabata degil olabilme imkani varsa riquelme olursa olabilir onun harici bence iyi olmaz diye dusunuyorum kumar oynamaya gerek yok |
Alıntı:
|
bence beto tabatadan daha iyi beto iyi işler yapablir ilerde |
Türkiye`de Saat: 23:54 . |