Tabata su haliyle Delgado'ya 10 basar!! Bunu üzülerek söylüyorum, cünkü Delgado gerecekten kisiligi ile efendiligi ile cok hosuma gidiyo... Besiktas'a katkisi ortada, son maclarda oynasaydi belki sampiyon bile olamayacaktik!! Delgado kesinlikle gitmesi gerekiyo, bugüne kadar takima yaptiklari icin tesekkür etmek ve göndermek gerekiyo 4-5 milyona (daha fazla ödeyen takim bulamayiz da zaten!)
Tabata'ya gelince, Santos'ta oynamis Brezilyada, Youtube'dan gollerini izledim, sagli sollu kafayla, Frikikten, her türlü güzel golleri var adamin... Akdora'nin dedigi gibi gönül isterdi ki gidip Lucho Gonzalez'i alip getirelim, ama alamiyorsak böyle bir oyuncuyu, Tabata ya niye burun kiviriyoruz ki? Inanin bana, Antepte böyle performans gösteren adam, bize gelince cosar... Antepte etrafindaki oyuncular bizimkiler gibi kaliteli degildi, ara paslariyla yaptigi asistler ve atacagi gollerle tribünlerin sevgilisi olabilir bu adam bence:D Antep onun olmadigi maclarin cogunu kazanamadi, kisitli imkanlarla yaptiklari ortada herifin... yanilmiyosam 26 macta 11 gol ve 7 asist!
Yönetimden Lucho Gonzalez, Riquelme gibi birini bekleyemeyiz, cünkü adamlar Mehmet Topuz veya Nihat transferini bile sonlandiramadilar... Tabata gelsinde, öpüpte basimiza koyalim! üzülerek söylüyorum, ne yazik ki transferde agir cekim hareket ediyoz bu sene:( insallah bir iki haftaya transfer haberleriyle sevindirirler bizi... |