![]() |
Mustafa Denizli’nin rüyası: Benayoun Tecrübeli teknik adam, Yossi Benayoun´u takımda görmeyi çok istiyor. Yönetim transfer için çalışıyor ama İsrailli yıldızı, Liverpool´dan kopartmak oldukça zor... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AB2-COK-BU.jpg Transferin sessiz takımı Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli’nin Liverpool forması giyen Yossi Benayoun’un mutlaka alınması için yönetime rapor verdiği ifade edildi. Siyah-Beyazlılar’ın da İsrailli yıldızın transferinin zor olduğunu bilmelerine rağmen Denizli’nin bu isteği üzerine harekete geçtikleri belirtildi. Yönetimin, Premier Lig’den ayrılmak istemeyen 29 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek için büyük çaba harcadığı kaydedildi. Her zaman ilk 11’de şans bulamasa da Liverpool’da teknik direktör Rafael Benitez’in gözdeleri arasında yer alan Benayoun, hücumun her bölgesinde görev alabiliyor. Bonservisi 8 milyon Euro Çok yönlü bir futbolcu olan İsrailli yıldız ile Atletico Madrid’in de yakından ilgilendiği belirtildi. İsrail Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Yossi Benayoun, Beşiktaş’ın Anfield Road’da 8-0 kaybettiği karşılaşmada hat-trick yapmıştı. Ajax’ın altyapısından yetiştikten sonra West Ham United forması altında Premier Lig’de parlayan Benayoun’un bonservis bedeli ise 8 milyon Euro civarında... |
bu adamı sevmiyorum .. bence alınmamalı .. |
Alıntı:
Benayoun iyi oyuncu bir yerde kullanabiliriz..kanatta ,içte, ortada,forvetin arkasında..faydalı olur kanımca..gelir mi? o bilinmez.. |
Gudjohnsen Alınmalı Bence Benayun'un maddi yükü cok |
gelse keşke |
Ben açıkçası hiç sevmem ve beğenmiyorum. Muhtemelen maddi yükü çok ağırdır. Çok sövdüm bu adama.Bizim maçta:D |
Alıntı:
Sendeki bu gudjonsen aşkı neymiş be murat:D Anlamış değilim:D Transfer sezonu açıldığından beri Gudjonsende bayaaa bir ısrar ediyorsun!:) |
Alıntı:
|
fasist degilim, ama yahudi olmasi bana bu oyuncuyu itici kiliyo... sevemedim bi türlü! ama yarari dokunur mu, kesin dokunur! zaten transferin gerceklesme olasiligi cok düsüktür, yine sallamistir medya sayfa doldurmak icin! |
Alıntı:
inş. 2 sinden biri gelir:D:D 2. isim olursa daha da sevinirim:D |
Alamayız. |
Arkadaşlar lütfen ırkçılık yapmayalım bize yakışmaz bizim için insan insandır ırkı dili dini fark etmez . Benayun mu öldürdü arapları hayret bişey Türkmenleri özkardeşlerinizi öldürenlere sesiniz çıkmıyor 1.dünya savaşında ingilizle bir olup osmanlıyı sırtından vuran araplarla kapışıyo diye yahudilere düşman oluyorsunuz hakkaten hayret . neyse şimdi siyaset derler ceza alırız çenemi kapatayım ben . Geçen gün Türkmen kardeşlerimize destek için konu açtım siyaset dediler çöpe attılar yazıklar olsun neyse kapattım çenemi . |
Alıntı:
şimdi ya arap senki yemen de atamı sattın 300 bin şehidin ahı nerede sandın ehvamlık tek yıkıntı günahsız ecdadın kıyılarında vicdan ateşlere bağlı . . . Ben de bu konuda yapılan ırkçılığa karşıyım..Benayoun İsrailli, Yahudi diye onu dışlamak mantıklı değil..Siyasi ideolojiler için gerçekleştirilen katliyamlarla, toplumsal olaylarla o milletin vatandaşlarını değerlendirmek yanlış olur.. Benayoun kaliteli bir oyuncu..Beşiktaş'a gelirse faydalı olacağı tartışılmaz..Ben taraftarlar tarafından dışlanacağına da, onlardan tepki alacağına da ihtimal vermiyorum açıkcası..Bizim taraftarlar bilinçlidir.. |
iyi olur gelsin gelsin :) |
bu oyuncuy sırf israilli diye sevmiyorum.ama yararı dokunur orası başka |
pini balili var israilli tsl de türk insanı böyle davranmamalı orda doğdu diye o suçlu arz edilemez bnce saçmalıktır bu gelirse çok fazla yararlı olur keşke alınsa |
iyi topçu olmasa liverpol gibi takımda yıllardır oynamaz zaten ama içime sinmiyor israilli topçu almak |
Parayla falan alamayız bu adamları. |
Keske gelse...müthis oyuncu :) burdaki defans oyuncular duman olur..:D |
iyi adam ama guclu diil zati oyuzden yedek kaliyo... sonradan oyunu degistirir diye kullanıyo benitez... zaten bu adamlar alinamaz bu transfer piyasasinda |
Alıntı:
|
Benayoun İsrailli diye rahatsız olmaksa konu, biraz daha rahatsız edeyim. Çek Cumhuriyeti,Şili ve Arjantin sözde ermeni soykırımını kabul etmiştir, Tello-Delgado-Zapo-Sivok-Holosko rahatsız ediyor mu? Renklerimiz Balkanları kaybettiğimiz için siyaha döndü, Lucescu'yu Pancu'yu da silelim mi Rumen olduklarından dolayı? Tarih boyunca topraklarımızda hep İngiliz oyunları döndü(halen dönmekte) Gordon Milne'yi, Ferdinand'ı lanetle mi analım? Giunti'yi, Giuseppe Meazza'yı haçlı seferleriyle yargılayalım mı? Biz Beşiktaşız biz de ırkçılık yok,bayrak ülkesi sevgisi vardır.Konumuz futboldur, Benayoun çok iyi ve kendini kanıtlamış bir oyuncudur, umarım gelir biz de O'nu bağrımıza basarız. |
O parayla daha uzun vadeli topçular alınabilir. |
Alıntı:
|
israilli olması sorun değil bence ama bob nun gönderilmesini bende istiyorum ama bu adam bobo dan daha iyi değil bence. bence gudjohnsen veya carew alınsa çok iyi olurdu. |
Alıntı:
|
Yararı olur bize, iyi bir futbolcu, çokta yönlü, Denizli'nin sistemine de uyar...Paraya kıyılırsa alınabilir, o kadar da zor değil yanii... |
bu ırkçılıksa ben ırkçıyım arkadaş tabi buda benim düşüncem herkesinkine saygılıyım. ama ben israilli yada sırp topçu istemiyorum. |
harika olur gelmesi sol kanat bu adam bobo ile bi alakası yok.cok zor ama almamız ,parayı versek adam gelirmi bilmiyorum sonucta tsl cok tercih edilen bi lig değil eğer alamazsak o tarz oynayan mark gonzaleze yönelmeliler hem genc hemde benayun kadar olmasada cok iyi oyuncu tello içe daha yatkın bi oyuncu ve 4 3 3 e göre o bölgeye oyuncu şart elimizde gercek bi kanat oyuncusu olursa cok sevinicem |
benayoun gelsin bi helallik istiym ya:D:D adama söylemediğimi bırakmamıştım ama valla super olur bnce gudjohnsenden iyi bnce:D |
Alıntı:
AYNEN katılıoyrum ÇARŞı IRKÇILIĞA KARŞI!!!!:) |
benayoun'un hat-trick yaptığı 8-0 lık maçtan sonra ezik bi arkadaş beni özelden aramıştı kimsin demiştim '' alo ben ayoun '' demişti :D:D o günden beri bu adamın bize gelip eziklere gol atmasını istiyorum :D:D |
Hayret Mehmet Topuz'u Fener'e Kaptıran Beşiktaş Diye GirmemişLer konuya :) Şaşırdım .. |
iyi oyuncu ama zor gibi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben ortada bi ırkçılık göremedim. arkadaş benayoun israilli diye bize gelmesin tarzı bişey sölememiş. herkesin kendi düşüncesi , fikri vardır . bu arkadaşta kendi düşüncesini sölemiş burda belirtmesi ne kadar gerekli yada ne kadar doğru tartışılır ama kendi dünyasında yahudilere karşı olabilir anlayış gösterilmeli. bu demek değildir ki benayoun bize geldiğinde bu arkadaş tribünde ırkçı protestoda bulunacak. beşiktaşın her sporcusunu tribüne çağırıp alkışladığı gibi benayoun'u da destekleyip bi beşiktaşlıya yakışanı yapıcaktır . |
yalan haber ... |
bende isterim tam bi görev adamı tekniğide müthiş :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:36 . |