![]() |
Alıntı:
|
Benayoun İsrailli diye rahatsız olmaksa konu, biraz daha rahatsız edeyim. Çek Cumhuriyeti,Şili ve Arjantin sözde ermeni soykırımını kabul etmiştir, Tello-Delgado-Zapo-Sivok-Holosko rahatsız ediyor mu? Renklerimiz Balkanları kaybettiğimiz için siyaha döndü, Lucescu'yu Pancu'yu da silelim mi Rumen olduklarından dolayı? Tarih boyunca topraklarımızda hep İngiliz oyunları döndü(halen dönmekte) Gordon Milne'yi, Ferdinand'ı lanetle mi analım? Giunti'yi, Giuseppe Meazza'yı haçlı seferleriyle yargılayalım mı? Biz Beşiktaşız biz de ırkçılık yok,bayrak ülkesi sevgisi vardır.Konumuz futboldur, Benayoun çok iyi ve kendini kanıtlamış bir oyuncudur, umarım gelir biz de O'nu bağrımıza basarız. |
O parayla daha uzun vadeli topçular alınabilir. |
Alıntı:
|
israilli olması sorun değil bence ama bob nun gönderilmesini bende istiyorum ama bu adam bobo dan daha iyi değil bence. bence gudjohnsen veya carew alınsa çok iyi olurdu. |
Alıntı:
|
Yararı olur bize, iyi bir futbolcu, çokta yönlü, Denizli'nin sistemine de uyar...Paraya kıyılırsa alınabilir, o kadar da zor değil yanii... |
bu ırkçılıksa ben ırkçıyım arkadaş tabi buda benim düşüncem herkesinkine saygılıyım. ama ben israilli yada sırp topçu istemiyorum. |
harika olur gelmesi sol kanat bu adam bobo ile bi alakası yok.cok zor ama almamız ,parayı versek adam gelirmi bilmiyorum sonucta tsl cok tercih edilen bi lig değil eğer alamazsak o tarz oynayan mark gonzaleze yönelmeliler hem genc hemde benayun kadar olmasada cok iyi oyuncu tello içe daha yatkın bi oyuncu ve 4 3 3 e göre o bölgeye oyuncu şart elimizde gercek bi kanat oyuncusu olursa cok sevinicem |
benayoun gelsin bi helallik istiym ya:D:D adama söylemediğimi bırakmamıştım ama valla super olur bnce gudjohnsenden iyi bnce:D |
Türkiye`de Saat: 00:35 . |