![]() |
son pişmanlık neye yarar |
Kendi etti kendi buldu.Bizmi dedik sana Türkiye'nin en büyük kulübünü bırakıp İspanya'nın düşmemeye oynayan takımına git diye. |
Başa gelen çekilir.Kaybettin bizi... |
Ya beyler adamlar profesyonel.. Elimizde stoper alternativi yok gelmesi cok iyi olur.. Tuncay Turkiyede yildizken Mboro gibi siradan bir takima gitti. Besiktas Ibrahim Kasa kontrat uzatma teklifi yapmadi oda Getafaya gitti.. Bazileri gibi rakibimize gitmedi ya!! Valla cok sacma dusunuyorsun, o gelmesin bu gelmesin. Kim gelecek ya Ferdinand mi? |
Kulüpten kimse görüşmezse gelen teklifi değerlendirebilir. Başta bende kızdım ama bu adam sonuçta ismi lazım değil takımlardan birine gitmedi.. Türkiye'deki hayalimi gerçekleştirdim Beşiktaş'ta oynadım şimdi sıra Avrupa'da dedi. Olmadı. Milli takımda da şans buluyor çağırılıyor en azından. Eren Güngör olmazsa ki sanmıyorum bence dönmeli İbrahim Kaş. |
kendi etti kendi buldu |
giderken pek bi havalıydın ne oldu yok beşiktaş klubü benimle konuşmadı şöylede böylede |
Tam cıkısa gectin gittin yazık ettin |
nası gittin öle gel ibooo |
Bu cocuk degilmiydi daha 3 mac dogru dürüst oynamadan giderken "Besikats ta bize deger verilmiyor"diyen?? Bazilari sözlesme uzatma teklifi yapilmadi denmis ama benim bildigim verilen parayi begenmedi de gitti,menejerinin hgazina gellip. Gelme Ibo gelme biz burda sana deger vermiyoruz sana kim deger veriyosa orda kal ve basarili ol.Yetistigi kulübe 5 kurus kazandirmadan gitmenin bir karsiligi olsun bakalim.. |
Türkiye`de Saat: 08:13 . |