![]() |
5 kişiye hangi takımı tuttuğunu sorarsınız 4'ü ezik takımdandır 1'i Beşiktaşlıdır ama o Beşiktaşlıyı eziklerden ayıran şey takımının farklılığı değil Alen'in dediği gibi takımını ciğerden tutmasıdır;)!Taraftarımız çok diyenler 50 binlik stadı dolduramıyorlar...Üstüne üstlük çıtlattıkları çekirdeklerin seslerinden de statta duyulan hiçbir ses olmuyor!... |
Alıntı:
|
nerde çokluk orda b.kluk bizim taraftarımız kadar ses çıkarsınlarda görelim kedi gibi miyavlamak marifet deil |
Laf hikaye ezik medyasının kendini avutması için bir oyun bu hadi ezik medya yiğitsen 70 milyon kişiye tek tek sor bakalım gerçeği görelim . |
Martin Jol: Ben Tottenham’ın başındayken asıl cehennemi İnönü’de gördüm. var mı daha ötesi ?? |
gerçekten futboldan anlayan taraftar oranına bakmak lazım.pek inandırıcı bulmadım bu sonucları..ankara ve adanada bizim taraftarımız baya bi fazla saçma bi araştırma. |
az olmamız daha iyi zaten beşiktaşlı taraftarlar her zaman futbolu daha iyi bilen futbol felsefesinden sonuna kadar anlayan bir taraftar grubudur öyle ezikler gibi gayseliler gibi ben bu takımlıyım dicek insanlar değillerdir o yüzden az olmamız normal tüm türkiye futboldan anlayamaz ya |
Bi Beşiktaşlı İnönüye gitmeden Beşiktaşlı olunmayacagını bilir .. ama onların taraftarları daha stadları nerde onu bilmiyolar.. |
Biz böyle çok mutluyuz ve çok gururluyuz. Ama Sanırım arkadaşlarda bi eziklik duygusu varki sürekli sayılma hissi duyuyorlar. ;) |
Bir Atasözü : En fazla sinek b.kun üzerinde olur.... Manası : Çok kişinin rağbet ettiği şey her zaman iyi değildir veya bir şeye çok fazla kişi ilgi gösteriyorsa onda bir pislik olabilir anlamlarına gelen Türk Atasözü. |
Türkiye`de Saat: 22:54 . |