![]() |
İsmail'in de Topuz'u kaçtı İsmail'in de Topuz'u Kaçtı 28.06.2009 11:26:00 Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye toplam 10 milyon Euro'ya mal olurken, İsmail Köybaşı Beşiktaş'a tam 8.5 milyon Euro'ya patladı. Mehmet Topuz'un transferinde yaşananlar uzun süre unutulmayacağa benziyor. En çok da Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu alabilmek için Kayserispor Kulübü'ne verdiği 9 milyon euro ve Gökhan Emreciksin. Bir anlamda Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye toplam 10 milyon euroya mal oldu. Ancak Mehmet Topuz dışında bu transfer döneminin bir rekoru daha var. O da İsmail Köybaşı... Gaziantepspor'un 20 yaşındaki yetenekli futbolcusu Beşiktaş'a tam 6.5 milyon euro peşin para ve 2 futbolcu karşılığında transfer oldu. Bunu da önceki gün Radyospor'a bağlanan Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl açıkladı. Kızıl aynen şunları söyledi: DAHA ÖNCE AYHAN AKMAN 'Biz İsmail'in bonservisini Beşiktaş'a 6.5 milyon euro ve 2 futbolcu karşlığında sattık. O iki futbolcuyu teknik heyetimizle birlikte önerilen 4 futbolcunun arasından seçeceğiz. İsmail'in transferi Gaziantepspor tarihinin rekorudur. Daha öncede yine Beşiktaş'a Ayhan Akman'ı satmıştık. O da rekordu ama bu daha büyük. Gaziantepspor bu transferden karşı çıkmıştır ve alt yapıya önem vermenin karşılığını almıştır' YENİ BİR GOL YEMEMEK İÇİN İsmail için verilen 6.5 milyon euronun yanı sıra verilecek iki futbolcu da birer milyon eurodan satılırsa bu transferin toplam maliyeti 8.5 milyon euroyu buluyor. Aslında bu transferin bu kadar yükselmesinde de Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da payı var. Zira iki kulüp de İsmail Köybaşı için Gaziantepspor Kulübü'ne başvuruda bulunmuştu. Mehmet Topuz olayındaki gibi 'yeni bir gol' yemek istemeyen Beşiktaş yönetimi, Siyah-Beyazlı kulüple pazarlığı fazla uzatmadan işi bitirdi. Özetle büyüklerin rekabeti bu transfer sezonunda Kayserispor ile Gaziantepspor Kulübü'nün kasasını doldurdu. Kaynak: medyaspor |
bobo ya 7.5 istenirken ismaile 8.5 vermek yazıktır |
cüüüss yaaa, ben 6,5 milyona cok derken 8,5 diyo bu adam... riise'den daha pahaliya mal oldu Köybasi, insallah aldigi paranin karsiligini verir:) |
Piyasanın topuzu kaçmış zaten. |
Alıntı:
|
çağları 3 milyon euroya alırdık neyse demek para var kulüpte inş verilen paranın karşılığını verir |
Alıntı:
|
tamam ezikleri elestiriyoruz ama biz de fena degilz bu aralarda paralari cok comertce harciyoruz ama inanin arkadaslar bu futbolcuyu ezikler alsaydi dunya stari ilan ederdi |
ismaile bu kadar para veriyorlarsa martins benayouna kesin gözüyle bakarım ben |
bnce bu adam ödenen paranın hakknı verecektr gerçekten çok iyi bir oyuncu |
gerçekten çok para inş. o paranın hakkını verir |
Eziklere gülüyordum Topuz-Özer ikilisine 15 milyon € bayıldılar diye...Şimdi gittik aynısını biz yaptık, bu paralara hakkaten Risse gibi alınır yaa, bi Dünya yıldızı alınır!..Biz Caner'i almaya kalksaydık daha aza malolurdu valla,...Madem bu kadar bonservisi verecek gücümüz var başkan Benayoun'a falanda verse yaa bunu... |
Bu kadarda verilmezki... |
arkadaşlar ben şu açıdan bakıyorum, çok pahalı diye almasaydık da iyi transfer yapmadık diye yönetime kızılcaktı. ben ismailin alınmasından cok memnunum. fener piyasayı buralara çekti. yapacak birşey yok. transfer istiyorsak bu rakamları duyacağız. bu arada ismailin rakamları da gösterdi ki nihat yılın en karlı, en aklıcı transferi... |
çok abartılmış ! |
Alıntı:
|
daha 19 yasında futbolcu aldığı paranın hakkını verecektir bence |
bu haber dogru olamaz bu kadar para verilirmi sacmalik ya |
Bu haberlerin doğruluğuna inanmıyorum..İsmail'e okadar para harcandığımıza ihtimal vermiyorum açıkcası..Resmi açıklamayı beklemekte fayda var.. |
İsmail'e verilen paraya çok diyen arkadaşlar; Türkiye de sol bek özelliklerine sahip hangi oyuncular var? Kimi diyor ki bu paraya Riise alınırdı yada başka yabancılar alınırdı.Sahaya da 11 yabancı ile çıkardık. İsmail iyi transfer. Verilen para bu seneki piyasa gereği verilen bir rakam. Gerçek değeri değil ama ya transfer yapmayacaksınız ya da bu parayı vereceksiniz ya da Adem Dursun gibi bir adam getireceksiniz. Gelelim problem olan kısma; Hangi oyuncular verilecek; Söylentiler doğru ise Batuhan, Rıdvan ve Serdar Kurtuluş'u istemiş G.Antep. Tabir yerinde ise olayın suyunu çıkarmış G.Antep yönetimi. Batuhan, Rıdvan önümüzdeki 15-20 yıla damga vurabilecek isimler. O yüzden bu oyuncuları göndereceğine Yıldrım Demirören kendisi gitsin. Beşiktaş İsmail'i almakla öyle bir hamle yaptı ki bundan başkanın bile haberi olduğunu sanmıyorum,. Çok iyi bir jenerasyon yakaladı Beşiktaş. Gelen ve gelmekte olan gençlerle birlikte muhteşem bir ekip yaratma fırsatı Beşiktaş'ın elinde. İsmail, Rıdvan, Orhan, Necip, Muhammet, Kubilay, Erkut, Cumaali, Batuhan... gibi çok sağlam oyuncularla (üstelik bunların çoğu da özkaynaktan yetişiyorlar) birlikte önümüzdeki yıllara damga vuracak bir ekip yaratabiliriz. Yeterki abuk sabuk işler yapılmasın. Batuhan ve Rıdvan'ın takasta kullanılmasına tamamen karşıyım. Batuhan'da, Rıdvan'da bu sene kadromuzda olmalılar. Takas verilecek adam ise Serdar Özkan olabilir ama Batuhan'ın adının takas lafı ile birlikte geçmesi bile yanlış (Sercan'ın 6 milyon €ettiği yerde Batuhan 10 milyon € eder). |
Alıntı:
|
ismail yabancı uyruklu bir oyuncu olsaydı bu kadar tepki vereceğinizi sanmam |
ben gercekden ismaile 6.5mio arti 2futbolcu verdigimize inanmiyorum bu gercekden yuhh dedirtcek bir olay olurdu bakalim artik insallah formamin hakkini verir istedigim bir futbolcuydu |
Alıntı:
Ama tabiki ben de katılıyorum sana. inanılmaz bi para. ama fener malları piyasayı allak bullak etti. ya transfer yapmicaz yada bu paraları vericez. yabancı şunu alırız, bunu alırız laflarına da katılmıyorum. sonucta yabancı sınırlaması yüzünden alabileceğimizi de alamıyoruz. o kıyas hatalı. bu kıyası caglar, caner, ismail arasında yapabilirsin. ben şahsen 10 kere ismail derim. sonucta caner de tam solbek değil. |
Alıntı:
güzel yorumdu ortak Teşekkürkler |
eğer o kadar para verildi ise çok yazık |
Alıntı:
|
kim ne derse desin o para çok uçtular valla |
Vallahide çüş yaaa. |
gidecek olan futbolcuların artık almayacağı sezonluk ücretleri bu paradan düşünce gerçek bedel daha net ortaya çıkar...ne cümle oldu bea :D... |
İsmail Köybaşı karşılğında iki futbolcu / Gaziantep Olay Haber buna bakın arkadaslar. sanırım bu dogru... |
bnce o topuz fenere düşmanlarımıza ve medyaya baya bir girmiş ki kuyruk acılarını dindirmek için böyle saçmalıklara başvurtuyorlar topuzla özerin maliyeti 60 milyon tl bunu neden hiç kimse yazmıyor acaba ismail daha 19 yaşında ve çok laiteli bir oyuncu satmaya kalsan 2 sene sonra kaça satıcaksın ona bakılmalı bnce topuzu 2 sene sonra kim alır ona bkılmalı bnce gayet açık ve net |
ben bilmem hangii dogru ama Kizilin kardesi/abisi radyspora konuk olmustu ve orda kendisi aciklamisti 6.5 milyon oldugnu..!?!?!?yani yalan söylemez herhalde |
Fiyatlar bu sene yüksek. Transfer yapılmasaydı bu sene arkadaşlar ne diyecekti merak ediyorum. Beşiktaş şampiyonlar liginde oynayacak. Eğer başarılı olursa hiçbir Türk takımın kazanamadığı gelirlere sahip olacak. Başarı için iyi oyuncu gerek. İsmailde bu iyi oyunculardan birisi. Türkiyede oynayan bana sol bek söylermisiniz, ucuza alınsın. Bilinçsizce konuşuyorsunuz. O zaman transfer yapmayalım, takım kalsın böyle. Seneye kötü sonuçlar almaya başlarsak diyeceğiniz şeyler, oyuncu almadık olur. Bırakın gidin allahaşkına. Bu oyuncu çok iyi oyuncu. Porto bile transfer etmeye çalıştı. Porto'nun yabancı statüsünde oynayacak bir adam için yetenekli olmasa teklif etmeyeceğini bilecek kadar futbolla iç içesinizdir umarım. Porto 3 milyon € + oyuncu verdi, bu teklif reddedildi. Oyuncuda potansiyel varsa, ederinin de o olacağınıda düşünüyorsan parayı verirsin. Bu oyuncu bgün fenerbahçe ile imzalasaydı o basın neler der, dizde Beşiktaş yönetimine nasıl saydırırdınız. Beşiktaş yönetiminin yaptığı güzel transferlerden birisidir. Beşiktaş muhteşem bir kadro kuracak jenarasyonu yakalamak üzere, rakipler onun derdinde, siz ise zırvalıyorsunuz. Genç takımlarda geleceği olan, kendini belli eden bir çok genç oyuncu yavaş yavaş A takım seviyesine çıkıyorlar yada takıma kazandırılıyorlar. Biz buna sevinecekken, basınında hgazıyla parası çok diyoruz. Şampiyonlar Ligine katılım parası 10 milyon €alıyoruz (Sivas katılmazsa). Türkiyedeki en iyi yerlilerden birisini aldık. Üstelik 19 yaşında. Sevinmeniz gerekirken, fiyatı konuşuyorsunuz. Maliyeti eleştirmeyi bırrakın, oyuncunun transferine sevinin. |
Alıntı:
|
ismail köybaşı'nın driplingleriyle çalımlarıyla hücuma çıkıp da yaptığı diogonal ortaları gördükçe, rakibin sağ koridorunu felç ettikçe bu konuştuklarınızı unutursunuz merak etmeyin, onun dğerinin farkında değiliz hala, ama yakında anlayacaksınız merak etmeyin ve şunu bilelim ki beşiktaş bu oyuncu için sadece bir zıplama tahtası olacak, yetenekleri ve yapabilecekleri çok fazla...ayrıca parayı kendi cebiznizden vermiyorsunuz merak etmeyin, daha 20 yaşında bile olmayan bir adam için gerekirse verilir, fb'ye kaptırdığımızda neler denilebileceğini tahmin edebiliyorum, yabancı sınırlaması varsa kulüpler de bu paraları da isterler, eliniz mahkum diyorlar adeta, sen vermezsen gözü dönen diğeri verecek, sonra burada neden bu adamı kaçırdık başkan diye ahlanıp vahlanırız, boşverin koltuğunuza kurulun beşiktaşın geleceğine damgasını vuracak bu gençleri izleyin, basını da fazlaca takmayın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2.5 yada 3 milyon euro ve serdar+zapo kiralık verilmiş basının gazına gelmeyin arkadaşlar resmi acıklamayı bekleyin.. |
8,5 mu :o Ne bu adam Ronaldinho falanmı :S |
Türkiye`de Saat: 13:41 . |