Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1032823)
İyi de abi Topuz eziklere gidince demedik mi biz eğer Topuz 10 milyon €'ya bize gelecekse hiç gelmesin, o kadar etmez diye...Şimdi de aynısı, İsmail'i bende beğeniyorum ama deseler bu transfer 8 milyon €'ya malolacak hayatta istemezdim valla...Bari inş. iyi oynar, formanın hakkını verir de bu paralar konuşulmaz, Holo geldiği gibi golleri asistleri sıralamaya başlamıştı para falan unutuldu gitti, umarım bu da böyle olur, yoksa İsmail'de yıpranabilir bunlardan... | topuzla şöyle bi fark var, ismail 19 yasında, topuz 27 yasında. 2. olarak da ismail cok değerli, ender adam yetişen bir mevkide oynuyor. 3.sü de bizim ihtiyacımıza bakmak lazım. en önemli ihtiyacımız sol bekti.
Ama tabiki ben de katılıyorum sana. inanılmaz bi para. ama fener malları piyasayı allak bullak etti. ya transfer yapmicaz yada bu paraları vericez. yabancı şunu alırız, bunu alırız laflarına da katılmıyorum. sonucta yabancı sınırlaması yüzünden alabileceğimizi de alamıyoruz. o kıyas hatalı. bu kıyası caglar, caner, ismail arasında yapabilirsin. ben şahsen 10 kere ismail derim. sonucta caner de tam solbek değil. |