![]() |
delgado ne zaman vardıki... |
delgadonun sözleşmesini fesh etsinler dondursunlar parasını elden versinler ne yapıyorlarsa yapsınlar ama yerine lucho gonzales gibi bir oyun kurucu alsınlar. artık giden paraya yanmayalım arkadaşlar, iyi bir adam 1 maç kazandırsa cl de gelecek para delgadonunkini öder. |
Delgado ameliyat oluyor Gönderilmesi düşünülen bir başka isim Kaptan Matias Delgado´da da şok bir gelişme yaşandı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...OK-BU42333.jpg Delgado’nun bir süredir kasığında oluşan ağrılar sebebiyle sıkıntı yaşadığı ve ameliyat olmak istediği gündeme gelmişti. Kulüp doktoru Devrim Urgun, ameliyata gerek olmadığını söylese de Arjantinli’nin büyük ihtimalle yarın İspanya’ya gideceği ve ameliyat masasına yatacağı öğrenildi. Delgado ameliyat olursa yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak. [IMG]file:///C:/Users/Enes/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] |
bu delgado adamı delirtir ya kovun gitsin şu adamıda kurtulalım sabah sabah adamı sinirlendiriyo.sövücem kendimi zor tutuyorum.... |
4 ay sonra Delgadonun acıklaması ; Sakatlık sebebıyle takımıma destek veremedım ama sakatlıgım gectı kendımı cok ıyı hıssedıyorum bomba gıbı gerı donuyorum yeter artık sıkıldık bu sakatlıklardan her sene aynı sahneler !!! sakatlık sonrası muthıs bır donus yapcagını soyluyor ama bız goremıyoruz bu muthıs donusu yonetım geregını yapsın artık ! |
püffff:( |
Geçmiş olsun. |
askıya alınsın sözleşmesi |
yani ne söylenebilir ki..Delgado ,Cam adamı da geçti..İnsan durup durup sakatlanır mı yahu..Nasıl oluyor bu sakatlıklar anlamıyorum..ordan ameliyat olsa eminim 2 ay sonra başka bir yeri sakatlanır..yeter artık ya..yazık günah 2.1 mil.euro veriyoruz bu herife..Yatmaktan başka bir şey yapmadı..neyse bonservisi versinler,fes etsinler gitsin bu nedir ya..saçmalık |
ahh delgado nedir senden çektiğimiz off yaa |
Türkiye`de Saat: 03:51 . |