![]() |
walla almanyada olsaydı planlar ona göre yapılmış iyi olucaktı ama olmadı yapıcak bşy yok beşiktaşım kaldırsın kupayıda |
güzeL oLdu :D Gel Fenerim Gel :D |
Bu bence büyük bi manyaklık.Fortis kupasıyla lig şampiyonunu karşı karşı getirmesi gereken kupa beşiktaşla fb yi nasıl karşı karşıya getirir anlamış değilim.O kupayı fb alırsa bunun açıklamasını kim yapar.Hangi sıfatla kupayı kaldırmış olacaklar.Madem kupayı beşiktaşa vermemek için diretiyorlar 34 hafta alnının akıyla mücadele eden sivasspor niye almıyor kupayı.Ben takımıma güveniyorum ancak şu durumda federasyonun yaptığı çok büyük yanlış.İllaki bir derbi ve beşiktaş için zor bir maç yaratmaya çalışıyorlar.Futbolculara düşen tek şey onları yine eze eze yenip kupayı almaktır.Eğerki kazara fener kupayı alırsa o zaman nasıl sevinecekelr çok merak ediyorum... |
bnce bu bi kural ama dediğin gibi rakp olmayı sivas daha çok hakediyordu.ispanya da nasıl oluyo bi bilgisi olan var mı orda da barça bizim durumumuzda bilbao yla mı oynicaklar?? |
bu ne saçma bir durum anlayabilmiş değilim hem şampiyonuz hem kupa sahibiyiz fenev bu maçı oynamaya nerden hak kazandı iş olsun torba dolsun gereksiz bir maç |
emeksiz yemek olmaz arkadaşlar.su ezikleri bi daha gömcez sahalara 10-0 olsun bizim olsun:D:D |
arkadaşlar yeni kurallara göre süper kupa finalini şampiyon ve kupayı alan takımla lig 4.sü oynayacakmış;) kural işte yapacak bişi yok...bu arada skor tahminim 2-1 alır kartalım maçı... |
Süper Kupa Olimpiyat Stadı'nda! Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek TFF Süper Kupa`nın 2 Ağustos Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynanmasını kararlaştırdı |
Konular Birleştirilmiştir. İyi Forumlar. |
Bu ne kardesim yaa?!! Takimimizin TEK 1 macina gidebiliyorduk bütün sezon boyunca, bunu da elimizden aldilar!!! Almanya'daki Türkleri adamdan sayan yok ki, hay allahim küfür ettirecekler bana simdi ya!! Helal olsun Federasyona... |
Türkiye`de Saat: 17:45 . |