![]() |
nerde oynanacağı önemli değil bence Almanya'da oynanıp kupayı kaçırmakda var...kupayı kazanalım gerisi mühim değil...3 yıldızla kendini birşey sanan eziklere 3 kupayla cevap verelim yeter:);) |
Benim icin cok önemliydi bu mac, haftalardir bekliyodum macin nerde oldugunu ögrenmek icin... Biraz olsun bizi düsünmeleri gerekiyo, güya Alman Federasyonu izin vermemismis... Sanki esnaf, civardan gelen taraftarlardan para kazanmiyacak! Bos laflar bunlar, bence en önemli etken Or...u Azize'nin Sampiyonlar ligi ön elemesini bahane etmis olmasidir, adamin dedigini hic geri cevirirlermi?? Olur mu hic?! KAFAYI YICEM YAW, bizim basimiz kel sanki... Senede en azindan bir kere görebilsem oyuncularimizi yakindan, gam yemicem!! Insallah Inönü nasip olur ilk kez eylül ayinda... |
ßrda oLursam kacırmam.. |
FANATIK: Spor basının lideri Fanatik, yine en doğru haberleri vermeye devam ediyor. Gazeteniz, önceki gün Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa müsabakasının, 2 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını duyurmuştu. Dün de Türkiye Futbol Federasyonu, haberimizi doğruladı. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yönetim Kurulumuz, Süper Kupa’nın İstanbul’da, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılmasına karar verdi. 2 Ağustos Pazar günü, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak karşılaşmanın başlama saati ise daha sonra açıklanacak” |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:22 . |