![]() |
Hain Şerefsizler ! ANTALYADA ŞAMPİYONLUK KUTLAMALIRI SIRASINDA CUMHURİYET MEYDANINDA BİR GRUP ANKARAGÜÇLÜ ANTALYALI HAİN SEREFSİZLER TARAFININDAN BIÇAKLANARAK 15 GÜN YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN ARKADAŞIMIZ KARDEŞİMİZ ANTALYA ÇARŞI ONUR KARDEŞİMİZ TÜM YAŞAM MÜCEDELESİNE RAHMEN HAYATINI KAYBETMİŞTİR.. ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN. Not : Büyük harf bilinçli kullanılmıştır. |
Yazıklar olsun.Takım için yapılır mı be!!! Allah mekanını Cennet eylesin... |
Sporun dostluk kardeşlik olduğu zırvaları anlatıla dursun şu yapılanlara baktıkça Spor kardeşlikse böyle kardeşliği de sporuda istemiyoruz... Yazıklar olsun sizin gibi insanlara ********ler !!! Kardeşimizin ailesine Yüce Allahdan sabır ve sağlık kendisine de gani gani Rahmet dilerim... |
hayatını kaybeden merhum arkadaşımıza allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum bu hayin saldırıyı yapan kendini bilmez serefsizleri kınıyoruz |
Allah rahmet eylesin ... Ailesine Allahdan sabır diliyorum... |
allah rahmet eylesin.. yapan adi ********lerinde allah belalarını versin başka bişiy demiyorum !! |
Allah mekanını cenet eylesin:(ruhu şad olsun:( |
ARKADASIMIZA ALLAHTAN RAHMET , ACILI AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.. MEKANIN CENNET OLSUN.. |
aLLah ßeLanızı wersin Pkk\'dan ne Farkınız kaLdı ?! aLLah rahmet eğLesin..mekanı cennet oLsun.. |
allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar dileriz |
Türkiye`de Saat: 15:24 . |