![]() |
Şok ! Bobo İzin İstedi http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0703113249.jpg Beşiktaş'ın golcüsü Bobo, Olympiakos'a gitmek için Başkan Yıldırım Demirören'den izin istedi. İşte Habertür Gazetesi'nin haberi: Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde önceki gün görüşme üstüne görüşme vardı. Başkan Yıldırım Demirören ilk olarak Delgado için durum değerlendirmesi yaptı. Ardından kapısını Brezilya'dan keyifsiz dönen Bobo çaldı. Ancak bir de sürpriz konuk vardı. Sambacı'nın eşi Raquel de odaya girdi. Başkan, geçtiğimiz günlerde ikinci bir bebek dünyaya getiren Bobo'nun eşini karşısında görünce çok şaşırdı. Görüşmenin ciddiyeti de daha sonra anlaşıldı. Bobo ve karısı, Beşiktaş'tan gitmek istediklerini açıkladılar. İşte görüşmenin detayları... -DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ- Sözü ilk alan Bobo, "Başkanım Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Burayı çok seviyorum ama hakkımda bir çok spekülasyon çıktı. İster istemez motivasyon kaybına uğradım. Olympiakos'tan çok ciddi teklifler aldım ve büyük oranda anlaştım. Şartlar benim için çok iyi. Ama tek problem kulüplerin anlaşamaması" dedi. Sıra eşi Raquel'e geldi: "Sizi gerçekten aile büyüğümüz olarak görüyoruz. Bobo da ben de hayatımızda bir değişiklik olmasını istiyoruz. Yunanistan'a gitmek istiyoruz. Lütfen bize anlayış gösterin ve gidelim." -"5 milyon euroyu kabul edemeyiz"- Dostane bir ortamda geçen görüşmede Başkan Yıldırım Demirören, Bobo ve eşinin isteğine şu yanıtı verdi: "Sen bizim için değerlisin Bobo. Seni göndermeyi düşünmüyoruz. Olympiakos senin için 5 milyon euro veriyor. Biz bu rakama (Yönetim 7.5 milyon euro istiyor) olmayacağını söyledik. Kimseyi zorla tutamayız. Senin taleplerine saygı duyuyorum ama kulübün menfaatleri de önemli. Ortası bulunursa seni Yunanistan'a göndeririz." Bu arada Beşiktaş'tan yıllık 1.1 milyon euro alan Bobo'ya Olympiakos'un senelik 2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. -'İnşallah'- Bobo ile muhabirimiz Kartal Yiğit arasında önceki günkü idmanda çok enterasan bir olay yaşandı. Muhabirimiz Bobo'ya, "Hayırlı olsun Yunanistan Fatihi" diye takılırken golcü oyuncunun "İnşallah inşallah" demesi dikkat çekti. Bobo bu cevabıyla Yunanistan'a gitmeyi kafasına koyduğunu gösterdi. -Alternatif Diego- Beşiktaş'ta Bobo'nun durumu orta sahanın düzenini de etkileyecek. Siyah-Beyazlılar Bobo'yu satmaları halinde tercihini forvetten yana değil orta sahadan yana kullanacak. 10 numara konusunda listenin başında her ne kadar Gaziantepspor'lu Tabata görünse de River Plate'in orta sahasında görev alan Diego Bounanotte konusunda da çalışmaların olduğu belirtildi. Portekiz basını, İspanyol ve İtalyanlar'ın da gündeminde olan Diego için en ciddi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini yazmıştı. |
inanmam :S |
bu ne yaaa saçmalık uydurmuşlar yine raquelin başka işi yok demirörene gidicek daha neler |
YOk daha neler! Sıkıldım artık. |
doğruluk payı var mı ki? |
Haber Türk ' ün son haftalarda spor servisi kolpa haberlerle ve müthiş iddialarla ortaya çıkıyor Yok şu şunla kavga etti yok şöyle böyle bir tartışma çıktı Bi tane de iyi haber ver kardeşim Bunu fatih altaylı'ya bir mail ile bildirmek gerek aslında |
Bu kadar da olmaz,hem nerden biliyolar,gizli kamera mı koymuşlar?:D |
Başkan ve Bobo konusurken Bu haberi yapanda ordamıymıs inanmıyorum bu habere |
Sırf Guiza 'nın ve kendi stadlarının rezilliklerini örtmek için kolpa haber yapıyor s.r.f.s.z medya.İnanmayın böyle şeylere ! :@ |
bobo değerini bulsa 5 milyon euro ve üstü hemen satılsın ama önce delgado nun sözleşmesini askıya alın sonra bobo yu yollayıp başka adam alın. haber doğru bile olsa bobo giderse yerine ortasaha alınmaz. |
kolpa basın kolpa haber |
ayy allahm ya :D |
yine bir kolpa haberle karşı karşıyayız :D |
benim anlamadığım bobo geleli 1 gün olmadı mı en fazla 2 gün olmuştur başkan zaten italyada değil mi time line a bak bobo bavullarını dahi getiremeden italyaya gidecek başkanı bulmuş yanına da karısını almış vayyy be |
bobo iyi bi paraya satılmalıdır bu sene adamın gerçektren kafası çok karışık 2 senedir. ama eşi falan demirörene böyle böyle demişte hadi canım yeme bizi kolpa basın :D |
çArşı koLpa Basın'a kArşı ! koLpa Haber yapip , Beşiktaş'ı Karalayınca Eliniz ne geçiyor Anlamış değiLim.. |
Alıntı:
|
Karısının ne işi var görüşmede,tövbe yarabbim ya...Ne zaman bitecek bu haberler?:( |
ulan bobo icin amma haber yaptilar be kardesim nedir bizim basindaki bu boboyu gonderme inadi anlamadim basin bize dusman diyoruz ey bobo yu sevmeyenler birligi farkindaysaniz basin 3 senedir her sezon ortasinda ve sonunda boboyu besiktastan yollama gayretinde herkez biliyor ama bir boboya takanlar toplulugu anlamadi bunu besiktasin tek yildizidir bobo |
yalan haber bence.. |
bence boboya yol verilmeili yoksa elimizde patlıcak delgado gibi.. |
yuh :D |
by by happyness:D:D sevdim bu davranışını bobo en azından çıkıp büyük takımda oynamadım olmpiakos bni al falan demedin aferim:D:D inş olur bu transfer.. bu arada diego da bobo ya mı alternatif delgado ya mı yani forvet mi oyun kurucu mu?? |
ziyaaaaaaaaaa:D |
Haber doğru çıktı.Ntv'de de az önce spor haberlerinde söyledi, pazartesi günü Olympiakos ile imzalayacakmış. |
Alıntı:
|
yha işLeri gücLeri yhoq bunLarı uyduruyor ser.f.s.izl.r:mad: |
kolpa haberdir sallasınlar belki tutar:D |
Bu haberi ya baskan yapti, Ya Baba, yada Bobonun esi :D |
Alıntı:
Adam istanbula ayak bastı.Teri bile soğumadan satılıyor:D:D |
ntv haber yaptıysa durur düşünürüm yalnız |
gitmek isteyene yol vermek lazım.. |
Kolpa haber :D böyle saçma sapan haberleri foruma yazmasak diyorum daha sağlıklı ve temiz bir paylaşım olmazmı acaba ? |
kolpa haber |
Beşiktaş ile golcü futbolcu Bobo’nun yolları sonunda ayrıldı. Siyah beyazlı takımdaki ilk dönemlerinde göz dolduran, ancak geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen golcü futbolcu Yunanistan’a gidiyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin de sistemine uymadığı için yönetimden satılmasını istediği Brezilyalı futbolcu, dün gece yapılan görüşmeler sonunda 5 milyon Euro’ya Olympiakos’a satıldı. Sambacı memnun Siyah beyazlı kulüpten ayrılmak istediğini önceki gün bir kez daha açıklayan Bobo ise, “Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin tercihine saygı duyuyorum. Ben de yeni bir heyecan yaramak istiyordum. Yunan kulübü bana çok iyi imkanlarla yaklaştı ve kabul ettim. Beşiktaş yönetimine de bonservisim konusunda gösterdiği anlayış için teşekkür ederim” diye konuştu. kaynak : hürriyet |
Sambacı Bobo gitmek istiyor Siyah-Beyazlılar´ın Brezilyalı forveti Bobo´nun takımdan ayrılmak istediği belirtildi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AN11BOB423.jpg Yunanistan’ın Olympiakos ekibinden ciddi bir teklif aldığını ifade eden Sambacı golcünün, Başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek, izin istediği kaydedildi. Bobo’nun eşinin de İstanbul’da kalmak istemediği ve bu konuda yıldız golcüye baskı yaptığı öğrenildi. Ancak Yunan ekibinin, Beşiktaş’ın talep ettiği bonservis ücretine bir türlü yaklaşmaması transferin gerçekleşmesini zora sokuyor. Olympiakos’un Bobo’nun bonservisi için 3,5 milyon Euro’dan 5 milyona çıktığı,?Beşiktaş’ın ise 13 milyon Euro’dan 9 milyon Euro’ya kadar indiği ancak anlaşma sağlanamadığı bildirildi. |
ya yalan bu yaaa |
doğrumu ki bu haber ?? |
Alıntı:
Saçmalığa bak arkadaş.Adam geçen sezon çok iyi oynadı bence.Türkiye kupasında gol kralı oldu daha ne olsun.Kupayı getiren bobodur! ligde 11 gol attı. Bekleneni veremedi diye haber çıkartıyorlar yav. Ayrıca sayın demirören bobonun değerinin altında gelen teklifleri ciddiye almadığını söylemişti. 5 milyon çok komik bir rakam Haberin doğruluğuna inanmıyorum |
Bu yunanlar çok ahmak adamlar yav. Bobo'yu 5 milyonla alabileceğini mi sanıyorlar acaba? |
Türkiye`de Saat: 12:00 . |