![]() |
Serdar Özkan’dan yeni imaj Siyan-Beyazlılar´ın genç futbolcusu Serdar Özkan yeni sezona yeni imajıyla hazırlanıyor... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N9IMAJ4213.jpg Saçlarını uzatan ve bıyık bırakan başarılı oyuncu, küpe de taktı. İdmanlarda oldukça hırslı bir performans sergileyen Serdar, “Geçen sezon iki mutluluğu birden yaşadık. Şimdi önümüze bakmak zorundayız. Yeni sezonda daha fazla forma giymek istiyorum. İlk 11’in değişmez ismi olmak için herkesten fazla çalışıyorum” diye konuştu. Yeni transferleri de değerlendiren genç oyuncu, “Çok daha güçlü bir ekip olduk. Takım olarak ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak. Taraftarımız da, bizden bunu bekliyor” ifadesini kullandı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AN9IMAJ300.jpg Siyah-Beyazlılar hız kesmiyor Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Ankara’da bulunan Mustafa Denizli’nin katılmadığı ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanı, yardımcı antrenör Tayfur Havutçu yönetti. Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda, futbolcular kondisyon ve taktik çalıştı. Antrenmana tedavileri süren İbrahim Toraman, Delgodo ile izinli olan Tello ve Rıdvan katılmadı. Siyah-Beyazlılar, bugüwn yapacağı çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Fink, takıma alışmaya başladı Kara Kartal’ın yeni transferi Michael Fink, takım arkadaşlarına ve İstanbul’a yavaş yavaş alışmaya başladı. Cisse’nin yerine alınan başarılı orta saha oyuncusu, antrenmanlarda ortaya koyduğu performansla alkış alıyor. Fink’in Almanya’dan arkadaşı olan Fabian Ernst de, yıldız oyuncuyla yakından ilgileniyor, Beşiktaş’a alışması için yoğun çaba sarfediyor. |
şu yeni sezonu en çok fink için bekliyorum..acaba nasıl oynayacak? |
O küpeden diğer kulakta da vardır umarım..:) |
ulan serdar sırf görüntüsün ya :D o değilde fink i bnde çok merak ediyorum yaa |
benım bıldıgım gayler saga kupe takarlar sola taksa neyse:D:D:D tıpe bakkkkk |
Bana kalırsa bu hali bile görüntü kirliliği oluşturuyor:) |
sen sacına kulagına bakacagına futboluna bak serdar efendı. her ikili mucadelede yerdesın fızığin yetersız kalıyor bu konuda kendını gelıstırsen emın ol daha cok ılgı cekersın ! |
sacları zaten uzundu bunun bi küpe takıp bıyık bırakmış yakışmış ama gercekten yeni sezondan onu futbolunun da yeni ve gelişmiş haliyle bekliyoruz onu |
heuu pek bi değişim göremedim bi küpe eklenmiş ama eklemeler yapması gereken imajından önce futbolu bence bi çok konuda yetersiz |
şahtı şahbaz olmuş ömürtörpüsü |
İmaj yapacağına önce futboluna baksın sonra ne yapıyorsa yapsın kendisini ilgilendirir ... |
yakışmış ya fena değil çocuğun üstüne gitmeyin :D |
umarım bu değişilik futbolunada yansır |
tipine özendgn gbi birde futboluna özensen çok gzl olcak be serdar |
fink bnce ii olcak ernstde alman ii anlasırlar bundansa hiç bişe beklemiyom yne aynı durur hersene diyo böle bişe cıkmıyo bu snee hatırladıgım tek sey kyseri macndaki hareketi btün sezon fıss |
bence yakışmış...Alev bunuda listeye ekledim:D |
Sol'a niye takmamışki :hmpf: Bişey beklemiyorum Serdar dan koşar durur yine ordan oraya... |
çok yakışmış yaa.. johnny depp'n from hell'deki haline benzemiş. kaptım bu resmi:D:D |
Alıntı:
Aynen , Serdar efendi ne yaparsan yap sen tipsizsin :D :D Allah aşkına bırak saçınla başınla oynamayı Futbolunu düzelt . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
TatLı oLmus:) |
yav siz kizlar magaradami yasiyorsunuzda serdara yakisikli tatli diyorsunuz :D |
gayette dünyada yaşıorum neresi tipsiz bu çocuğun yaa oy oy küpede takarmış:D:D |
" İlk 11’in değişmez ismi olmak için herkesten fazla çalışıyorum” Bu Küpelerle mi ? :d Hey Allahım ya. |
küpeyle çalışmanın ne alakası var?? |
Alıntı:
Biz Yakışıklılığıyla Değerlendirmiyoruz , Futboluyla Değerlendiriyoruz. Saygılarımla. |
bn serdardan bu sene çok şey bekliyorum çok yararlıolacak bnce imaj süper sıra futbolda serdar:D:D |
Alıntı:
Peki Hersene Neyapiyor ? Madem Bukadar çok Çalışıyor Neden Böyle ? Ben Inanmıyorum Serdar'ın Bu Sene Patlama yapacağını. Ismail Köybaşı ve Rıdvan'a güveniyorum. |
bi ralar iyiydi serdar özellikle sağlam dneminde sonra ktü oynadı bi ara sahalardan çektiler kulübeye kapandı genç daha biraz daha şans vrseler gerçekten ondan kar edebiliriz.nede olsa paftan buraya gelen çok nadir futbolcu var onlardan biri serdar denizli braz daha sahip çıkıp biraz daha şans vermeli.. |
Yahu Bu Adama Geçen sene Yeterince Şans veriLdi Zaten , Neyaptı ? Buna Verilen Şans Uğur Inceman veya Erkan Zengin'e veriLseydi , Şuanda ilk 11 deydi adamlar. |
Allah aşkına yeter ne olur yeter bu herife şans verilmesini istemeyin bunun yüzünden kalp krizi geçirecem bir gün , serdar özkana verilen şans paf tan gelen hiç kimseye verilmedi bıktık artık yav vallahi bıktık git artık serdar özkan ya topla kendini ya da git . |
önemli olan Futbol tip deiL ki! |
Tigana, Del Bosque ,Rıza Çalımbay futbolu bilmezlerdi (!),futbolcudan anlamazlardı (!). Onun için bizim bu en iyi oyuncumuzun kıymetini bilemediler.Yönetimlerde... Hep kiralık gönderdiler Serdar Özkan'ı. Ertuğrul Sağlam geldi. Serdar'ı bırakmadı.İlk 11 de yer verdi. Bizlerde sevinçten uçtuk. Bir maçta gol attı Serdar. Coşkuyla yedek kulubesine kadar koştu,ama ne koşu... Helal olsun dedik,kendisini ilk 11 e alan Ertuğrul Hocasına sarılıp tesekkur edecek şimdi diye bekledik.Aferin işte böyle olmalı ,kadir-kıymet bilen oyuncu dedik. Ama o da ne? Serdar koşup gelip Ertuğrul Hoca'nın yanındaki Sinan Engin'e sarıldı doğruca. Hocası bakınıp kaldı. Serdar dönüp gitti. O an içimiz cızzz etti. Ama olsun varsın,daha genç diye düşünürüz. Serdar Özkan'ın çok başarılı olmasını dileriz. Parlamadan sönüp giden yıldız adaylarından ibret almasını isteriz. Saç,sakal,bıyık,küpe hepsi teferruat,biçim... Önemli olan iyi bir sporcu olarak Beşiktaş'ımıza,Türk sporuna yapabileceği katkı,verim... |
Bana göre berbat olmuş.Yapacağım en son tarzlardan biri:D http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AN9IMAJ300.jpg Tipe bak çay demle resmen:D:D Futboluna gelince; Hiçbir beklentim yok kendisinden! Ona verilen şans kimseye verilmedi.Bu sene birşeyler yaptı yaptı. Yapamadı göndersinler gitsin. Mehmet ' in de dediği gibi dış görünüşüne verdiği önemi futboluna verseydi messi olurdu şimdi! |
" Bi cacık olmaz " deyimi en çok bu adama yakışıyor herhal..:D Şaka bir yana..; Serdar iyi oyuncu..Kumaşı var..Ama fiziksel olarak çok yetersiz..Akıl, teknik, güç olarak da iyi olmadığından dolayı bu açığını kapatamıyor..Hızı sayesinde biraz oynuyor işte..Güçlenmesi lazım..Güçlenirse ben daha iyi olacağını düşünüyorum...Bonservisi ile yollanmasına karşıyım.. Hadi koçum; İstanbul'da oynanan Zürich maçındaki Serdar'ı istiyorz biz..Göster bu sene kendini.. |
eet ya bn o zmnlar çook beğeniyodum serdarı çok hızlıydı bundan bişey olur diyoduk birazda kendi gayretlerine bağlı onu kaybetmeyelim... kiralık olarak giderse bilmem ama kesinikle satmayalım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
senden stil istemiyoruz.adam gibi futbolunu oyna. |
Türkiye`de Saat: 02:37 . |