![]() |
PaSCaL ve İLHaN MaNSiZ (onları daha iyi anlamak için) PaSCaL NOUMA ve İLHaN MaNSiZ... bence BEŞİKTAŞ'ın unutulmayacak iki forveti... ileride çocuklarıma yada torunlarıma anlatacağım iki canavar... onlar ne yaptılarsa BJK için yaptılar gölümüzde taht kurdular... peki onların BJK'yi nekadar sevdiğini gerçekten anladık mı..?? bu videoları izledikten sonra şimdi daha iyi anlıyorum... sizinde mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum... PaSCaL NOUMA ----> http://youtube.com/watch?v=YkIMz4au8...related&search= İLHaN MaNSiZ -----> http://youtube.com/watch?v=iTjd8KphB...related&search= |
ikisinide hiç kimse unutmadı unutmayacak |
PaSCaL & İLHaN belki sizi inönüye gömemicez ama sizi kalbimize gömdük....:( |
kalbimizdesinizzz |
En sevdiğim iki futbolcuydu zamanında.İlhanıda çok severdim ama pascal'ın yeri apayrı,gelmiş geçmiş en çok sevilen futbolcudur heralde.. |
onlar gerçek beşiktaşlı her zmn gönüllerimizde yerleri var.... |
yalnız pascalın açıklamalarını okudunuz mu..? adam harbiden bizi çözmüş ve kendisi de bize uyan o kişilikte bir adamdı... ilhan desen o da birbaşka ikisini yanyana izlemek kadar keyif verici bişey yok bunu şimdi anlıyorum... bu arada ilhanın o üzerindeki siyahbeyaz çizgili pumanın yaptığı formalar muhteşem benim çok hoşuma gidiyor...en güzel formalarımız onlardı bence... |
:( walla cok duygulandım yha |
işte gerçek beşiktaşlılar,terinin son damlasına kadar savaştılar,ikisi de haketmediği şekilde beşiktaştan ayrıldı,hele pascalımızı kopardılar resmen,bu taraftar böyle futbolcuları unutmaz pascal ve ilhan da unutulmazlar arasında yerlerini aldılar |
onlar gercek kartaldi ve hic bir zaman unutmayacagiz onlari |
Bir pascalı bir ilahı kim unutabilirki onlar yürekten BEŞİKTAŞLI oynadıkları futbolda kanıtı.Biz yüzüne maske takıp erkek gibi mücadele edenide edmeyenide biliriz... |
Alıntı:
|
bana beşiktası ve besiktas taraftarlıgını sevdiren 3 insandan ikisi pascal ve ilhan 3.yümü soruyorsunuz 3. serdar bilgili.O en baba adamdı ama bazı kendini bilmezler yüzünden serefiyle gitti.PASCAL,İLHAN,BÜYÜK BASKAN SERDAR BİLGİLİSİZLER SAYESİNDE BEŞİKTASLIYIM BEN İYİKİ VARDINIZ VE KESKE ŞİMDİDE OLSAYDINIZ |
Unutmadık , Unutmayacağız |
çok özledim çoook. ama chelsea maçında gördüğü kırmızı kartı affedemiyorum |
Evet şimdi pascal ve ilhan takımda olsa daha ne isterdik ikiside asla unutulmayacak... http://img172.imageshack.us/img172/7996/arirs9.jpg |
"bena psikopat diyorlar..ama beşiktaş taraftarı daha psikopat..onlara layık olmaya çalışacağım."..-nouma-en güzeli bu.. |
pascal ve ilhan kadar yüreyimize oturan bjk'li az blkide yoq bile.. inş bi gün ikisndn birini besiktas formasının altında goruruz diecem ama İMKANSIZ |
Pascal Bizi Diskoya Götür!!!:) |
taraftarın sevdiği oyuncu tipi belli artık,diğer oyuncular da pascal ve ilhan gibi savaşmalı,sahada dik durmalı,bu taraftar hepsinin hakkını verecektir |
Alıntı:
|
sizi asla unutmiyacagiz ! |
pascal i ve ilhan i asla unutmadik ve unutmayacagiz.... |
Galatasaray maçında bilerek kırmızı kart gördüm..Elimde bışak olsa birkaç arkadaşımı bıçaklayacaktım...çünkü onlarda taraftarın heyecanı kadar içlerinde heyecan yoktu.... yada Ben gol attıktan sonra fazla sevinmiyorum Taraftarn sevinişini izlemek beni daha çok mutlu ediyor... yada Bana piskopat diyorlar ama beşiktaş taraftarı daha piskopat..Onlara layik olmaya çalışacağım.... bunları PASCALDAN başka kim söyleyebilir...Gelir mi beşiktaşa onun gibi yürekli bir futbolcu daha yada İLHAN MANSIZ gibi....????? İMKANSIZ.... |
pascal dan bir klip http://www.youtube.com/watch?v=jccQ2GO4Rng |
daniel pancu UNUTMA UNUTTURMA KADIKÖY PANTERİ 1 NUMARA ;) |
Alıntı:
|
unutulmayacaklar |
pascal gerçek bir efsaneydi bu takım için |
pascal da ilhan da damardan kartal. ikisi nide unutmamız imkansız. |
biz onlarla büyüdük işte onlar gerçek kartaldı.kaçan şampiyonluklarımız sırf bu adamların yüzde 5 bile olamayan ruhu olmayan futblcu demeye layık görmedigim adalardı.ilerde cocuklarımıza anlatacagımız isimler sizleri cok seviyoruz. |
onlar defanslrın korkulu rüyası,beşiktaşımızın ise prensleriydiler onları hiç bir zaman unutmayacağız...:(:( |
|
onlar formanın hakkını vermek için elinden geleni yapan gerçek kartallardı |
asla unutamam asla |
asla unutulamaz |
Beşiktaş ruhunu taşımalı dediğimde bana arkadaşın birisi beşiktaş ruhu ne demişti..??? izlesin işte Beşiktaş ruhu bu...bu canavarlar gibi oynasınlar canımı alsınlar .... |
ikisinide unutmadık unutmıyacağız |
Onlar bir gün yine beşiktaşımızın başarısı için ter dökücekler buna yürekten inanıyorum NOUMANSIZ |
Bu videoları futbolculara izletmek gerek.Beşiktaşlılık ruhu nedir öğrensinler.. |
Türkiye`de Saat: 18:57 . |