![]() |
Bir pascalı bir ilahı kim unutabilirki onlar yürekten BEŞİKTAŞLI oynadıkları futbolda kanıtı.Biz yüzüne maske takıp erkek gibi mücadele edenide edmeyenide biliriz... |
Alıntı:
|
bana beşiktası ve besiktas taraftarlıgını sevdiren 3 insandan ikisi pascal ve ilhan 3.yümü soruyorsunuz 3. serdar bilgili.O en baba adamdı ama bazı kendini bilmezler yüzünden serefiyle gitti.PASCAL,İLHAN,BÜYÜK BASKAN SERDAR BİLGİLİSİZLER SAYESİNDE BEŞİKTASLIYIM BEN İYİKİ VARDINIZ VE KESKE ŞİMDİDE OLSAYDINIZ |
Unutmadık , Unutmayacağız |
çok özledim çoook. ama chelsea maçında gördüğü kırmızı kartı affedemiyorum |
Evet şimdi pascal ve ilhan takımda olsa daha ne isterdik ikiside asla unutulmayacak... http://img172.imageshack.us/img172/7996/arirs9.jpg |
"bena psikopat diyorlar..ama beşiktaş taraftarı daha psikopat..onlara layık olmaya çalışacağım."..-nouma-en güzeli bu.. |
pascal ve ilhan kadar yüreyimize oturan bjk'li az blkide yoq bile.. inş bi gün ikisndn birini besiktas formasının altında goruruz diecem ama İMKANSIZ |
Pascal Bizi Diskoya Götür!!!:) |
taraftarın sevdiği oyuncu tipi belli artık,diğer oyuncular da pascal ve ilhan gibi savaşmalı,sahada dik durmalı,bu taraftar hepsinin hakkını verecektir |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |