![]() |
Ilhani ,pascali Unutma,unutturma............................ |
ASLA UNUTULMAZLARRRRRRRRRRRR HERZAMAN KALBİMİZDE YAŞAYACAKLARRRRRRRRR |
PASCALLLLLLLLL VE MANSIZZZZZZZZ SÜPERRRRRR KARTALLARRRRRRR |
ilhan gibi forvet zor bulunur, asistci degil golcuydü adam, simdiki forvetlerden asist krali olur ancak, ilhan gol kraliydi benim gönlümde, pascal a gelince o adam besiktasin ta kendisidir.. |
onları unutmak ne mümkün :) |
yaaa allahım yine izledim yine yorum yapamadan duramicam...offf ben bunu istiyorum bu ikisi hiç gelmeyecek biliyorum ama en azından benzerleri olsun be kardeşim..yürek istiyorum aslanlar gibi kocaman...ruh istiyorum..herşeyleriyle oynayan bu taraftar için herşeyi yapan..işte bu iki özellik de bu iki isimde mevcut... |
ilhan pascal ve adını yazmak istemediğim fenere giden şerefsizin biri T.... en sevdiğiö 3 futbolcuydu pascal ve İlhan nasıl bjk li olduklarını gösterdiler ama bazıları neyse keşke imkan olsa ilhan ve pascal olsa şu takımda ne kezman ne alex ne h.şükür hepsi yanlarında çocuk be neyse ii bayramlar herkese |
ben bu videoları 1 hafta önce bulup izlemiştim ve çok duygulanmıştım |
onlar gibi adamlar asla bidaha gelmeyecek,değerini bilmeden silip atanlar,bu takımdan uzaklaştıranlar utansın...TİGANA İSTİFA!!! |
Kaybettikleri maçlarda bile 2 kişi şu ruhu yansıtsın takıma okey diyeyim,asla unutulmayacaklar ve asla unutturmayacağız... |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |