![]() |
Gelmesin............................ |
takımın en önemli bölgesine transfer neden bu kadar geç gelir anlamış değilim gelecek oyuncunun takıma ısınması arkadaşlarını tanıyıp sahada kimin ne yapacağını bilen bi oyuncu bu saatten sonra çok zor |
valla yıldıray geçen sezonu topa değmeden noktaladı..Kalitesi tartışılmaz,bizim takımın en büyük eksikliği olan pas alışverişini çok iyi yapabilecek bir oyuncu..Ancak şu an ne kadar hazır,takımımıza neler katabilir onu bilmiyoruz..bekleyip göreceğiz..Hayırlısı olsun..10 numara bir türk oyuncu olacaksa Yıldıray dan başka bir alternatifiniz yok demektir.. |
bu adam bizi yıldırır valla gelmesin kaldıramaz kolay kolay daha güçlü fizikli teknik ve maç kurtaracak adam lazım bize yıldıray yapamaz almasınlar yaw |
Alıntı:
|
muhammed ali yıldıray baştürk msallah brezılyalı ısmı gıbı:D |
deco gelmez ya rüyadan uyanın bu yoklukta yıldıraya mecburuz |
Evet eğer bu haber doğruysa Yıldıray transferiylen 10buçuk numaranın buçuğunu halletmiş olduk...Şiimdi kaldı 10'u!..Yıldıray'ı çok beğenirdim, eskiden ama, şimdi ne durumda, kaç maç oynayabilir meçhul... |
bu takım cl de oynuyacak hangi yönetici bunun farkında veya sayın mustafa denizli aldığı oyuncularla cl de ne yapmayı planlıyor |
Yıldıray yollanıyor Stuttgart yeni transferlerden sonra beş oyuncuyu yollamaya hazırlanıyor. Yıldıray Baştürk’ü isteyenlere önemle duyurulur. 05 Ağu 2009 17:48:55 http://i.media.goal.com/g/19889_news.jpg Goal.com Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Stuttgart, yaptığı transferlerden sonra kadroda revizyona gidiyor. Barcelona’dan ön adının nasıl yazılacağı konusunda papatya falı bakılan Alexander Hleb ile Zenit’in gol makinesi Pavel Pogrebnyak’ı renklerine bağlayan kırmızı-beyazlılar, milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ü yollamaya hazırlanıyor. Yıldıray dışında ayrıca 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Jan Simak için gelecek teklifler bekleniyor. Takımdan gönderilmesi beklenen futbolcular arasında Ricardo Osorio, Ciprian Marica ve Arthur Boka’nın da adı geçiyor. |
işte ronaldo transferini gölgede bırakan transfer! :) vay be helal başkann!! |
bence gesin yıldıray faydası olucaktır... |
Ben çok isterim yıldıray ın gelmesini çünkü onun bizde eski günlerine döneceğini çok başarılı olacağına inanıyorum , yusuf ta bize ilk geldiğinde herkez ağzına geleni sayıyordu vay efendim yaşlıymış nasıl alınırmış bir sürü laf sayıldı ama ne oldu yusuf geldi kendini kabul ettirdi yıldıray da aynı şekilde kendini kabul ettirecektir . |
Bundan korkuyordum ama baska caremiz yok.. Gs bile bizden daha iyi transfer yapabiliyorsa.... |
Yıldıray Baştürk Beşiktaş yolunda Beşiktaş transferdeki son hamlesini Almanya'da yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, Stuttgart forması giyen Yıldıray Baştürk'le her konuda anlaşma sağladı. Arjantinli futbolcusu Delgado'yu sözleşmesini askıya alması konusunda ikna edemeyen ve yabancı kontenjanı dolu olduğu için rotasını mecburen yerli isimlere çeviren siyah-beyazlı yönetim, Stuttgart'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk'le anlaşma sağladı. Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen ve "Ben zaten Türkiye'de oynamayı istiyorum" diyen Yıldıray Baştürk'ün menajerleri ile temasa geçen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, transfere son noktayı koymak için bugün Almanya'ya giderek Stuttgart ile masaya oturacağı bildirildi. Kaynak:NTV Spor ve Ajanslar |
|
Yıldırayı alırsanız allah belanızı versin yönetim sizin 2 sene önce niye gelmemişti. tabi ozaman sakat değildi. Şimdi yüzüne bakan yok geliyor. 3 senedir top oynamayan adamı alıp getirirlerse bu sefer yönetimi ocakta kimse kurtaramaz belki para kurtarır yıldıray topçu mopçu değil kardeşim. şimdi gidip bide salyak gibi 2-3 milyon bonservisine bi okadarda kendisine verir gelirler |
En son sanırsam Eskişehir ilgilendi yıldırayla.Durum ortadadır.Benim merak etiğim 32 yasındakı ve sakatlıgı uamma olan bırıne baskan ne kadar verecektır?tahmınım bonservısıne 3 kendısınede 2 verır yıllık yıne buyuk bır kazık daha yer takım.Hani dedi ya istesek queresmadan daha ıyısını alırdık?kac senedır ıstemıyor demekkı.keyfı yonetıyor takımı.O zaman çıksın yıldıraydan daha iyi Hamit,Nuri Şahin veya Gökhan İnleri alsın? |
Bence gelirse iyi olur çünkü Türk yabacı transferi bence beklemeyelim boşuna |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konular Birleştirildi. |
Alıntı:
|
o kadar yıldız getiriyoruz diyip yıldıray gelirse yazıklar olsun! |
Ne yıldırayı yahu...yok artııkkk |
bütün siteler flash haber geçio, alıolar sanırım yıldırayı... |
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancığlu, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in transfer çalışmasını bitirdiği anda, alacakları oyuncunun ismini medyaya açıklayacaklarını söyledi. Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı sonrası basın mensuplarının transfer konusundaki sorularını yanıtlayan Soğancıoğlu, ''Başkanımız yurt dışına gitti. Kendisi de beyan etti. Bu akşamı bekleyeceğiz'' dedi. Ertunç Soğancıoğlu, ''Başkan Yıldıray için mi gitti?'' sorusunu, ''İsim söylemek istemiyoruz. Görüşmeler bitsin, söyleyeceğiz. Başkan, ofansif orta saha oyuncusu bakmaya gitti. Bu akşam veya yarın açıklayacağız'' diye yanıtladı. |
şimdi lig tv haberindede soylediler başkan bir toplantıdaki konusmasındada soyledi almanyaya gidecegini haberdede yıldıray icin oldugunu soylediler |
Alıntı:
|
Yahu ne yıldırayı be, Anlamıyorum benim gözümde sıfır bi adam. Ne yapacak yıldıray ha söylermisiniz şampiyonlar liginde? Ben istemiyorum. Bize YILDIZ bir oyuncu lazım. Avrupa kalitesi olan. |
ya bu yönetim baskan varya insani delli eder gidin adam gibi birini alin iste ya yildiray saten sakat ligde 1 maca ciksin 2 ay daha sakat kalir bos transfer bos |
Gelicek sanırım bence bitti bu iş menajeri yalanlasada. Hayırlı uğurlu olsun Beşiktaş'a. |
Offf ya offff ne yıldırayı yahu bu yönetim ne yapıyor böyle be. |
Quraesma, Deco, Dos Santos vs bunlar olmadı süper yıldız inanılmaz yetenek yıldırayı alıyoruz, buna sadece şunu derler attan inip eşşeğe binmek |
helal be baskan yine uyuttun taraftari...ronaldo transferini gölgede birakacak futbolcu ola ola yildiray bastürkmü oldu ....birakin ya bosuna para vermeyin delgado gelene kadar onur u oynatin 10 numara mevkiinde yildiraydan cok daha faydali olacagina inaniyorum.. |
Millet Dos Santos, Elano .. Biz Yıldıray .. Demiröreni Ocakta kimse kurtaramaz artık . Yıldız alıcakmış, yavaş al fıtık olursun . |
Alıntı:
Başkan şimdiye kadar 50 milyon euro harcadı kulübe senin kaç kuruşun geçti kulübe de hesap soruyosun benim param diyosun yapmayın abi ya , şu an yabancı kontenjanı dolu boşaltamıyoruz mecburuz yerli 10 numara almaya yerlide de en uygunu şu an yıldıray onun için onu alıyoruz keyfimizden değil Allah aşkına biraz halden anlayın . Eğer gönülden Beşiktaş taraftarıysanız her şartta takıma destek olun bu takım taraftarının karşılıksız desteği ile başarıya ulaşır . |
Başkan 50 milyon harcadı ama paramı geri alırım o benim çoluk çoluğumun parası dedi, yani cebinden vermedi, kulüp başkana borçlu. Ama ben biletle maça giderim. Ürünlerini alırım. Yani kulübe öyle böyle diğer taraftarlar gibi katkım oluyor.Sanki tüm parayı cebinden ödüyor başkan. Yazıktır 2.1 milyonu nobreye vermesi, günahtır. |
ya ne bekliyosunuz alla allaa delgado gitmeden yabancı mı alınır hiç adam almamaktansa yıldıray ın gelmesinde ne kötülük var ??? |
Türkiye`de Saat: 10:32 . |