![]() |
Yıldıray Transferi (TEK BAŞLIK) Delgado'nun sakatlığı nedeniyle orta sahada sorun yaşayan Beşiktaş, Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk ile ilgileniyor http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Delgado'nun sakatlığı nedeniyle orta sahada sorun yaşayan Beşiktaş, Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk ile ilgileniyor. Denizli'nin isteği üzerine gündeme gelen yıldız oyuncu için siyah-beyazlı takımın yöneticilerinin futbolcunun menajeriyle biraraya geleceği ve tekliflerini sunacağı belirtiliyor. Yıldıray Baştürk kimdir? Futbola diğer Türk futbolcular Hamit Altıntop ve Halil Altıntop gibi 1996 yılında SG Wattenscheid 09 başladı. 1 yıl sonra Bundesliga takımlarından VfL Bochum'a transfer oldu. Bochum'da çok iyi bir performans sergileyen Yıldıray 2001 yılında Bayer Leverkusen'e transfer oldu. İlk sezonunda takımıyla Şampiyonlar ligi'nde final oynadı. Böylece Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan ilk Türk futbolcu unvanını aldı. Aynı sezon takımı Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund 'un ardında ligi ikinci bitirdi.2004 Temmuzunda bir başka Alman devi Hertha BSC Berlin'e geçti. 2007-2008 sezonu başında ise VfB Stuttgart'a transfer olmuş takımıyla ilk sezonda ligde 26 maça çıkıp 4 gol atı. Tam adı: Muhammed Ali Yıldıray Baştürk Doğum tarihi: 24 Aralık 1978 Doğum yeri: Herne, Almanya Boyu: 1.68 Kilosu: 65 kg Mevkii: Orta Saha Hürriyet |
keşke gelse ben isterim delgado dan çok daha iyi . |
delgadonun yokluğunda ki kendisini hiç var göremedik tello ve yıldıray oyun kurucu görevini üstlenebilir yusuf da son 15-20 dakika için görev verilebilir diye düşünüyorum |
Konu Transfer Bölümüne KaydırıLmıştır. |
Denizlinin Hedefi Yıldıray Delgado’nun sakatlığı nedeniyle orta sahada sorun yaşayan Beşiktaş, Stuttgart’ta forma giyen Yıldıray Baştürk ile ilgileniyor. Denizli’nin isteği üzerine gündeme gelen yıldız oyuncu için siyah-beyazlı takımın yöneticilerinin futbolcunun menajeriyle biraraya geleceği ve tekliflerini sunacağı belirtiliyor. Yıldıray Baştürk kimdir? Futbola diğer Türk futbolcular Hamit Altıntop ve Halil Altıntop gibi 1996 yılında SG Wattenscheid 09 başladı. 1 yıl sonra Bundesliga takımlarından VfL Bochum’a transfer oldu. Bochum’da çok iyi bir performans sergileyen Yıldıray 2001 yılında Bayer Leverkusen’e transfer oldu. İlk sezonunda takımıyla Şampiyonlar ligi’nde final oynadı. Böylece Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan ilk Türk futbolcu unvanını aldı. Aynı sezon takımı Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund ’un ardında ligi ikinci bitirdi.2004 Temmuzunda bir başka Alman devi Hertha BSC Berlin’e geçti. 2007-2008 sezonu başında ise VfB Stuttgarta transfer olmuş takımıyla ilk sezonda ligde 26 maça çıkıp 4 gol atı. Tam adı: Muhammed Ali Yıldıray Baştürk Doğum tarihi: 24 Aralık 1978 Doğum yeri: Herne, Almanya Boyu: 1.68 Kilosu: 65 kg Mevkii: Orta Saha |
"Delgado’nun sakatlığı nedeniyle orta sahada sorun yaşayan Beşiktaş, Stuttgart’ta forma giyen Yıldıray Baştürk ile ilgileniyor." Yıldıray çok mu sağlıklı,sağlam bir futbolcu...top çarpsa sakatlanıyor..alalım da 2 maç oynasın 5 maç sakat diye oynamasın değil mi..yok arkadaş istemem..! |
eğer denizli istediyse alınsın |
denizli istediyse alınsın tabiki |
yıldıraya gerek olduğunu sanımıyorum o yerde oynayabilicek üç oyuncumuz var nihat yusuf tello |
Beşiktaş için zamanının geçtiğini verimli olacağını düşünmüyorum |
yildirayin kalitesini hic kimseyle tartismam cok kaliteli ama su sakatlik problemi insani düsündüriyor |
Beşiktaş gerçekten istese yüz defa alır Yıldıray'ı... Artık o şaşalı Yıldıray çok geride kaldı.. Gözden düştü.. Kendisi de şampiyonlar liginde parlamak ve tekrar üst klasman futbolcular arasında yerini almak isteyecektir.. Bu anlamda Beşiktaş onun için müthiş bir fırsat.. Şampiyonlar ligine direk katılmak ve o takımda muhtemel rakibinin sakatlıktan ilk yarıyı kapatmış olması.. Herşey Yıldıray için mükemmel.. Ama Beşiktaş cephesi nasıl düşünüyor bilinmez.. Eğer isterse bir gün içinde alır... |
pili bitenleri almayı bırakalım lütfen baştürk soyadından başka bir işe yaramaz izim için |
yıldıray filan hiç ya. Hiç te beğenmediğim biri. Asla istemem bonservisi alacakları 10 milyonu filan bulur elinde kalır sonra. Ofansif orta saha 26 maç 4 gol alay eder gibi :) |
yıLdıray TÜRK Futbolcu olarak En iyisi. |
Konular Birleştirilmiştir. |
Onceden gelseydi daha iyi olurdu ama basarili Turk futbolcuyu transfer etme sansi bulmussak, degerlendirelim bence.. |
Valla Yıldıray'ın da,Delgado'dan kalır bir yanı yok.Çok sakatlanan bir oyuncu.Bence bu görevi Yusuf yada Tello yapabilir.Ernst bile yapabiliyor.:) |
Yıldıray, eski Yıldıray değil. Kaldı ki yönetimin de düşündüğünü sanmam. Denizlinin gurbetçi oyuncu alacağız demesinden yola çıkan medyanın tahmini yakıştırmasıdır bu.. |
açıkçası çok gerektiğini düşünmüyorum |
Bastürk bize gelme olasili oldukca yükses... Arkadaslar ister inanin ister inanmayin ama dün aksam stuttgart da bir nargile bar da yildirayin en yakin arkadaslarindan birinle sohbet etme sansini yakaladim, ve yildirayin cocuklugundan beri besiktasi tutunu ve bizden bir teklif aldigini dogruladi...kendiside besiktas istiyormus ama sadece ortada bir problem oldugunu söyledi bana....bastürk vfb stuttgart da hic oynamadan aldi 3 mio €....bastürk a göre bu parayi hic biryerde alamiyacani bildi icin transfer hala kesinlesmemis ama bomba her an patlayabilir.... |
Alıntı:
Umarım bu bomba patlamaz. |
olabilir türk olduğu için kötü oyuncu değil sonuçta iyi işler yapabilir ama adam sakattı geçtiğimiz sezon 6 maç oynamış bu çok düşündürücü |
bence gerek yok son transferini yapar |
Yıldıray Beşiktaş'ta Beşiktaş Almanya'nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk ile prensipte anlaştı. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre, Siyah-Beyazlı yönetim gurbetçi futbolcu ile 3 yıllık bir sözleşme planlıyor. Yıldıray Baştürk'ün İranlı manejeri Riza Fazeli, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı sonrasında bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de "Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık" diyerek haberi doğruladı. Kaynak Hürriyet |
her gazeteden bir degisik haber bunun sonunu cook merak ediyorum elimiz bos kalmasinda sonunda |
Bu basın bizi yıldıray valla ya :) |
Valla sizi bilmiyorum ama ben Yildiraya pek olumlu bakmiyorum adam son zamanlar dogru dürüst oynamadiki. Bügünkü Wolfsburg macindada yedekdi tekrar eski günlerine dönermi onu allah ve kendisi bilir. |
bir yer Deco ya cekmiş haberi diğeri Yıldırıya , bakalım kim alınacak |
ben de pek beğenmiyorum yıldırayı. Haber kaynağı da genelde kolpa yazan bir kaynak Bekleyip göreceğiz |
Ama mactan sonra Mustafa hocanin aciklamalari vardi, bi oyuncu alinacak ve bu oyuncu türk pasaportu tasiyor yani türk vatandasi. Yoksa Deco türkmü oldu :D |
Alıntı:
|
Almanya`nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk`ün Başiktaş ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Siyah-Beyazlı yönetim ve gurbetçi futbolcunun 3 yıllık bir sözleşme planladığı öğrenildi. Yıldıray Baştürk`ün İranlı manejeri Riza Fazeli Radyospor`a yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi. Mustafa Denizli`de Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık diyerek haberi doğruladı! Radyospor |
Alıntı:
|
umarım gelmes bu yıldıray... |
Anlamıyorumki arkadaş Transfer sezonu açıldığında herkes küçüklüğünden beri Beşiktaşlı olduğunu söylüyor:D:D |
ne işi var yıldırayın bu takımda allah aşkına |
bence gelmesinde sakınca yok. sakatlığı yok diyorlar. yıldıray çabuk düşünüp hareket edebiilen bir oyuncudur, yusuf gibi stil itibariyle topla oynayıp oyunu yavaşlatmaz.ya dikine gider kaleye, ya da topu aldığı gibi nihat-bobo-holoskoyu kaçırabilir. her fırsatta takımdaki yetenekli yerli sayısının düşüklüğünden şikayet edenler neden yıldıray'a karşı çıkar bilmem. not: bilsem ki necip, onur, orhan gülle falan banko oynayacaklar, bu sene taraftar başarı falan beklemeyecek, ben de istemezdim 31 yaşında oyuncu. ancak bunlar mümkün gözükmüyor. |
birşeyi anlayın arkadaşlar. tello dan oyun kurucu olmaz. adam sol kanat oyuncusu okadar. dün seyrettim yusufla bir ara yer değiştirdiler ve takım rakip sahada kalmaya başladı. bunu görmüyormusunuz yaa. tellodan oyun kurucu olmaz. olamaz. yetersiz. |
hem yıldıray gelsin hem deco :) |
Türkiye`de Saat: 08:52 . |