![]() |
Bastürk bize gelme olasili oldukca yükses... Arkadaslar ister inanin ister inanmayin ama dün aksam stuttgart da bir nargile bar da yildirayin en yakin arkadaslarindan birinle sohbet etme sansini yakaladim, ve yildirayin cocuklugundan beri besiktasi tutunu ve bizden bir teklif aldigini dogruladi...kendiside besiktas istiyormus ama sadece ortada bir problem oldugunu söyledi bana....bastürk vfb stuttgart da hic oynamadan aldi 3 mio €....bastürk a göre bu parayi hic biryerde alamiyacani bildi icin transfer hala kesinlesmemis ama bomba her an patlayabilir.... |
Alıntı:
Umarım bu bomba patlamaz. |
olabilir türk olduğu için kötü oyuncu değil sonuçta iyi işler yapabilir ama adam sakattı geçtiğimiz sezon 6 maç oynamış bu çok düşündürücü |
bence gerek yok son transferini yapar |
Yıldıray Beşiktaş'ta Beşiktaş Almanya'nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk ile prensipte anlaştı. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre, Siyah-Beyazlı yönetim gurbetçi futbolcu ile 3 yıllık bir sözleşme planlıyor. Yıldıray Baştürk'ün İranlı manejeri Riza Fazeli, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı sonrasında bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de "Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık" diyerek haberi doğruladı. Kaynak Hürriyet |
her gazeteden bir degisik haber bunun sonunu cook merak ediyorum elimiz bos kalmasinda sonunda |
Bu basın bizi yıldıray valla ya :) |
Valla sizi bilmiyorum ama ben Yildiraya pek olumlu bakmiyorum adam son zamanlar dogru dürüst oynamadiki. Bügünkü Wolfsburg macindada yedekdi tekrar eski günlerine dönermi onu allah ve kendisi bilir. |
bir yer Deco ya cekmiş haberi diğeri Yıldırıya , bakalım kim alınacak |
ben de pek beğenmiyorum yıldırayı. Haber kaynağı da genelde kolpa yazan bir kaynak Bekleyip göreceğiz |
Türkiye`de Saat: 05:55 . |