![]() |
Ama mactan sonra Mustafa hocanin aciklamalari vardi, bi oyuncu alinacak ve bu oyuncu türk pasaportu tasiyor yani türk vatandasi. Yoksa Deco türkmü oldu :D |
Alıntı:
|
Almanya`nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk`ün Başiktaş ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Siyah-Beyazlı yönetim ve gurbetçi futbolcunun 3 yıllık bir sözleşme planladığı öğrenildi. Yıldıray Baştürk`ün İranlı manejeri Riza Fazeli Radyospor`a yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi. Mustafa Denizli`de Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık diyerek haberi doğruladı! Radyospor |
Alıntı:
|
umarım gelmes bu yıldıray... |
Anlamıyorumki arkadaş Transfer sezonu açıldığında herkes küçüklüğünden beri Beşiktaşlı olduğunu söylüyor:D:D |
ne işi var yıldırayın bu takımda allah aşkına |
bence gelmesinde sakınca yok. sakatlığı yok diyorlar. yıldıray çabuk düşünüp hareket edebiilen bir oyuncudur, yusuf gibi stil itibariyle topla oynayıp oyunu yavaşlatmaz.ya dikine gider kaleye, ya da topu aldığı gibi nihat-bobo-holoskoyu kaçırabilir. her fırsatta takımdaki yetenekli yerli sayısının düşüklüğünden şikayet edenler neden yıldıray'a karşı çıkar bilmem. not: bilsem ki necip, onur, orhan gülle falan banko oynayacaklar, bu sene taraftar başarı falan beklemeyecek, ben de istemezdim 31 yaşında oyuncu. ancak bunlar mümkün gözükmüyor. |
birşeyi anlayın arkadaşlar. tello dan oyun kurucu olmaz. adam sol kanat oyuncusu okadar. dün seyrettim yusufla bir ara yer değiştirdiler ve takım rakip sahada kalmaya başladı. bunu görmüyormusunuz yaa. tellodan oyun kurucu olmaz. olamaz. yetersiz. |
hem yıldıray gelsin hem deco :) |
Türkiye`de Saat: 05:38 . |