"Beşiktaş'ı unutamam" Siyah-Beyazlı forma altında zaman zaman iyi oyunlar sergilemiş olsa da, genelde eleştirilen Edouard Cisse, Beşiktaşımıza iyi duygularla veda ettiğini söyledi. Türkiye'de yaşadığı deneyimin kendisini olgunlaştırdığını vurgulayan Fransız futbolcu, “Çok büyük bir kulüpteydim ve onları tanıdığıma çok memnunum. İki yıl boyunca şampiyonluk için mücadele ettik, ikinci senede iki kupa birden kazandık. Beşiktaş maceramı bu şekilde kusursuz olarak tamamladım. Futbolcu arkadaşlarımın dışında değişik insanlar da tanıyıp harika deneyimler yaşadım” diye konuştu.
‘Kötülükleri sildim'
Türkiye macerasında herkes gibi kendisinin de bazı kötü olaylar yaşadığını vurgulayan Cisse, “Ancak yaşanan bunca güzellik varken, bu tür kötü soruları kendime sormuyorum. Ailem değişik nedenlerden dolayı Paris'te yaşamak durumunda. Benim de onlara daha yakın olmam gerekiyor. Yeni takımım da Paris'e İstanbul'dan daha yakın. Sonuçta artık Marsilya'da oynayacağım için mutluyum. Yeni ve başarıya aç bir takım kuruluyor, ben de bunun bir parçası olmaya çalışacağım” görüşünü dile getirdi. |