![]() |
Tello gidiyor mu ? bugün basında çıkan TELLO yerine SAPARA başlıklı haberler maalesef doğru. Aslında TELLO`nun maaşından memnun olmadığı ve bu konuda sıkıntı yarattığı haberini ilk olarak bizler size vermiştik. Hatta bir adım daha atarak TELLO`nun daha yüksek bir parayı hak ettiğini söyleyip Şilili`ye destek vermiştik. Bütün okurlarımız aynı fikirde çıkmıştı, ve destek mesajları yağmıştı. Bu işin detaylı iç yüzünü, sebeplerini ve yeni planları çok kısa süre sonra HABER 1903`ten açıklayacağız. Hiç bir yere ayrılmayın Az sonra...... |
İnsallah Tello Gitmez :( |
Tello Gidip Sapara Gelecekse , Sol Kanadı Ibrahim'le Rıdvan'a verin ! |
tello bize lazım orda hiç birşey oynamayan delgadoya yıllık 2.1 m gene hiç bişey oynamayan nobreye 2.5 m verirsen olacağı bu tello 3 m yi hakediyo kesinlikle telloya istediği para verilmeli |
turkiye liginde tello dan daha iyi bir sol kanat yok arkadaşlar o adamı kaçırmayalım buyuk bi hata yapmış oluruz |
Tello gidecekse,yerine bir başka Şilili Mark Gonzalez alınabilir.Şuan boşta sanırım.Veya kontenjan açılmış olur,daha iyi yabancılara yönelebiliriz.Mutu veya Queresma ... Bir antrenmanda olsa para için bu kadar agresifleşmeye hiç gerek yok.O zaman her para isteyen böyle yaparsa ne olur halimiz? Şampiyonlukta ne kadar payı olursa olsun,takımın huzurunu kimse bozmamalıdır. |
nasıl olur bu ya gitmemeli tello |
takıma olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz ama artık gitme vaktin geldi tello.para için bu kadar çirkinlik yapılmaz. |
Tello Olayının Perde Arkası Sporting Lisbon`da bonservis bedelsiz olarak Beşiktaş`a katılan Tello, Beşiktaş`ın efsane futbolcusu Fikret tarafından şans eseri bulundu. Sporting maçında başka bir oyuncuyu izlemeye giden Fikret, Tello`yu beğenip alınması için rapor sundu. Zamanın futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot teklifi değerlendirdi ve bu şekilde Tello Beşiktaşlı oldu. Asıl Sol bek mevki için transfer edilen Tello`nun yetenekleri zamanla onu 10 numaralı noktaya kadar taşıdı. Sergilemiş olduğu oyun tüm taraftarların beğenisini kazanırken istatistikleri ise formayı hak ettiğinin göstergesi oldu. Herşey Delgado`nun maaşını 2 katına çıkaran uzatma sözleşmesini imzalamasıyla başladı. Tello`nun yarısından az maaş alırken Delgado`nun iki katı istatistik yapıyor olması oyuncuyu çok rahatsız etti ve maaş zammı talebinde bulundu. Ligin sonuna doğru Nobre`nin de maaşını iki katına çıkaran sözleşmeyi imzalaması bardağı taşıran son damla oldu. Üstüne yeni gelen Ferrari, Ernst ve hatta Fink`in bile misliyle maaş alması Tello`yu kopma noktasına getirdi. Peki şimdi ne olacak? Bizden ayrılmayın. Az sonra..... HABER 1903 |
Bence onun yerine daha iyi biri alınabilirse gönderilsin...Ama alınacağını sanmıyorum:) |
hakkı alsın |
para için bu kadar çirkinleşen bi oyuncu benim gözümde bitmiştir!adam gibi yönetimden isteyecekti! |
Alıntı:
Çok doğru konuştun!! |
tello :( gitmemeli yha.... |
gitmemesinden yanayim |
Alıntı:
|
adamin cirkinlestigi yok abiler hemen saldirmayin antrenmanlarda olur boyle seyler tellonun isi gucu yokta para icin serdarami saldiracak o anlik bir olaydir o |
Tello gitmemeli! |
anlaşılsın.Maaşına 2 katı olmasada zam yapılsın Tello kalmalı! |
gitmesin yaa:(:( |
bence bu konu abartılıyor ne teknık heyet ne de yonetım tellonun gıtmesıne ızın vermez. delgadonun olmayacagı bır ılk yarıda telloya cok buyuk gorev dusecek. basının oyununa gelmeyelım |
Alıntı:
çok doğru konuşmuşsun kardeşim . Tamam telo haklı devamlı yatan delgado 2 alırken devamlı mücadele eden tello nun 1 alması hoş değil hakkını istemesi normal ancak bu şekilde kavga ederek huzursuzluk yaratılarak hak alınmaz . |
tello gderse basacam ümraniyeyi yeter artık yaa ... üzülmek zorundamıyız hep... biraz özen yönetim lütfen!!!!!!!!!!!! gitme kaaall tello'm :(:( |
para için gerginlik yarattığını nerden biliyosunuz yaw kendimi söyledi size adamlar bu sıcakta deli gibi calışıyo yoruluyo gerginleşmesinden normal bişey varmı sizin her anınız birmi hayret bişey para için kavga ediyomuş!sanki adamla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyo kolpacıların gazına gelmeyin türkiyedeki en iyi futbolcu tellodur |
Alıntı:
|
yok ya bu yönetimden adam olmaz kafaları ciddi çalışmıyor bu kesin bişi takımın en önemli oyuncusunu 900bşin euro için gönderiyorlar yıldız alamıosun başkan anladık da takımdaki yıldızları kaçırma bari ya nasıl bi rezilliktir bu gese febe telloyu alır seneye takır takır oynatır bizde izlerken ağlarız sonra..sen bize sabır ver Allahım bu yönetimden kurtar bzi |
bu takımda bence hiç kimse vazgeçilmez değildir daha iyisini bulmuşlarsa gidebilir.bir takımın içinde parasal olarak bir denge vardır bu denge delgadoyla bozuldu biraz tello ile de bozulmasın bence |
basın yine ortalığı karıştırıyo adiler oyuna gelmeyin arkadşlar gaza gelipte telloya sallmayın.. |
ya olur böyle şeyler antremanda telloda istiyosa hakkı delgado o parayı alıyorken |
Alıntı:
|
takim arasinda olur böyle seyler. medyada abartti biraz bence! tellonun hakki neyse onu yönetim vermesi lazim! |
tello hep agresif bir futbol tarzi vardir macda cok kez mesela bir oyuncuya cakmadan tekme yumruk atmisdir hepimiz gördük antremandaki olayi niye bukadar büyütiyorsunuz anlamiyorum bir anlik birseydir kesin herkez hakki olani alacakdir yönetim bu konuda cözümü büyümeden bitirir |
bende sizde tellonun yerinde olsak buduruma bozulurduk beyler.allahi var adam geldigi günden beri takimin vazgecilmezi.istatistiklerde endegerli oyuncu,afedersiniz takimin basarisi icin orasi yirtiliyor ama nedense ise yaramaz devamli yatan vede takima zerre katkisi olmayanlar benim kazandigimin 3katini kazanirsa elbette moralim bozulur huzurum kacar.buyüzden yönetim aklimiz basimiza geldi,artik heristeyene zam yapmayacagiz diyorsa,ozaman durrrr derim.peki akliniz neden nobreye zam yapmadan önce gelmedide tello zam istedikten sonra geldi?derim.yemezler.ya allahin bir kuluna taviz vermeyecen ve sözlesmesinde yazani verecen yada öbürüne yaptiysan bunada yapacan.ama busaatten sonra telloya zam yapsalarda yapmasalarda buisin cilki cikmistir,birkere huzur kacmistir,gecen sezonki arkadaslik,kenetlenme takim ruhu kaybolmustur.allah besiktasimizin yardimcisi olsun.yönetime sahip cikalim diyoruz devamli ama onlarda akillarini baslarina alsinlar ama |
adam çirkinlik falan yapmıyor..adam hakkını istiyor..o kadar maç oynamayan,istenilen verimi veremeyen adamlara kalkıp da 2 katı para verirsen ben bile bozulurum bu duruma..takım içinde herşey adil olmalı..performansa verime göre ücret verceksin oyunculara..kaldı ki tello'nun aldığı ücret bize kattıklarının yanında devede kulaktır..adam hakkını istemekte sonuna kadar haklıdır.. |
en küçük birşeyimizi abartıp nasıl da kaos yaratmaya çalışıyor reziller...!adamın bir yere gittiği gideceği yok..! ulan medya...ulan medya..! |
ya tello niye gitsin ? adam sampiyon olmus türkiye kupasini kaldirmis süper kupa yolda sampiyonlar liginde oynayacak,cok iyi bir lig gecirdi,teknik heyet telloya cok güveniyor taraftarda cok seviyor telloyu. adam niye gitsin? para konulari her zaman cözülür ve cözülecekdirde eminim.. |
bence telloya zam yapılacagına ne pahasına olursa olsun delgado,nihat nobre ve ferrarinin alacagı ucretler indirilmelidir... tellonun hakkı 900 bin se ki bnce o kadardır dieerleri de o na yakın alsın...besiktas emekliliği gelmiş yıldızların son duragı gibi para basma makinesi deildir...dengelerin bozulması demek bizim gibi birbirine yakın oyuncuları olan takımlara dinamit koymak demektir...dier takımlarında orneklerine bakın..yıldız aldık dedkleri sezonlar nasıl patladılar... |
Konular birLeştirilmiştir. |
Alıntı:
|
ya cok sacma parayi serdarmi vermedide ona saldirsin...futbol bu antremandada sertlikler olur sicak ,yeni sezon , tatil bitmis tabiki futbolcularda biraz stres olur... |
| Türkiye`de Saat: 04:03 . |