![]() |
wala bn şahsen yusufun gelmeden önce de gelmesini istiyordm ama o zmnlar forumda deildim olsaydım direnrdim:D:D:D |
Alıntı:
|
Bence önyargılı olunmamalı... |
yahu bilsemki sakatlanmayacak bu herif en az 25 mac ciaracak bir sezonda tam aradigimiz adam ama korkuyorum mac basina anlasilirsa makul bir bonservis karsiligi alinabilir ve iyide olur bence |
gelsede olur gelmesede farketmez alınabilir önyargım yok |
ya nerde 2002 dünya kupasındaki yıldıray nerde şimdi ki. bildiğim kadarıyla son 2 senede zaten toplasan 10 maç oynadı yıldıray.bence çok gereksiz olması gelmesi sürekli sakatlanan bir oyuncu.gökhandan illallah etmiştik yıldırayda neler olur kimbilir. |
asilda gelebilir türk futbolcusu belki isimize yarar |
gelirse şu açıdan iyi olur delgado sakatlıktan kurtulursa takıma katılması sıkıntı olmaz ama yıldıray yerine yabancı bir oyuncu alınırsa delgadonun takıma dönmesi zor olur ki bu da yönetimin başını ağrıtır...bana kalsa delgado hep gönderilsin ama elden çıkarılabilecek bi futbolcu değil...hep söylediğim gibi benim Beşiktaş için favori 10 numaram MEHMET ÇAKIR. |
Onun Mesaj Göndermesiyle oLmuyor bu işler :D |
yusuf bence bambaşka yıldıraydan.yıldıray sürekli sakatlıklarla uğraşıyor,yusuf ise bu zaman kadar gece hayatından oynayamıyordu.yetenek bakımından da yusuf kıyaslanamaz bile yıldırayla. bence uygun koşullarda gelecekse gelsin,maç başı olmak üzere yıllık 2 olabilir.her zaman şov yapma potansiyeline sahip kaliteli bir futbolcu |
Türkiye`de Saat: 23:59 . |