![]() |
Quaresma için imza topluyoruz..!! |
atılmıştır |
İmzanız Kaydedildi Yönetici Tarafından İncelendikten sonra İmzalayanlar Listesinde Görüntülenecektir.! işlem tamam ;) |
Atılmıştır.İlgili yerlerde paylaşılmıştır. |
10 tane attim:D aileden tüm erkeklerin isimlerini yazdim, kadinlarida yazsak mi? |
valla kendi adıma attım ...İşlem tamam.. |
tmmdır :) |
Bende attım hayırlı olsun , Quaresma bizim olsun :D |
Forum'un tüm üyeleri atsa, Quaresma'nin imza kampanyasi basarili olur... 50000 kisiden, 10000'i atsa, yine iyi^^ Hadi arkadaslar, Besiktasimiz icin, atin su imzalari:D |
attım imzamı |
attik ama bos isler bunlar |
Attık ama çok zor.:) Allah'tan umut kesilmez. |
Aynen, allahtan umut kesilmez, atmayan kalmasin:D |
imza atanların arasında beşiktaşa küfür edenler var! na. alırsınız diyenler var!nasıl kontroldür böyle anlamadım! ayıp!bi iş yapıyorlar bari tam yapsınlar! |
imza sadece kendi adımıza atmayalm ailedeki kişilerin isimlerinide yazalm fazla gözüksn :D |
Alıntı:
|
tmmdır :):):) |
İmzanız Kaydedildi Yönetici Tarafından İncelendikten sonra İmzalayanlar Listesinde Görüntülenecektir.! attıM...:) |
Alıntı:
|
ya rasgele isim yazıorm o da kabul oluyo heralde artıyo imza sayısı :D |
facebookdaki arkadaslarimin isimlerini de yazdim :) fenerlisi, gayselisi hepsinin adini da verdim :D |
tabiki kabul hemn listeye geçio 5237 imza olmş:D |
ben ricardo quaresmayıda yazdım:D:D daha etkili olur:D:D |
Alıntı:
|
2 dakka önce 8200 dü imza sayısı Şimdi bakıyorum 8700ü geçmiş Yok böyle artış Gel artık Quaresma. |
Alıntı:
|
asıLın asıLın az kaLdı:D |
demirörenle denizlide imza vermişler :D Helal olsun :D |
Alıntı:
|
İmzanız Kaydedildi Yönetici Tarafından İncelendikten sonra İmzalayanlar Listesinde Görüntülenecektir.! İmzam Kaydedildi . |
tamamdır:D11219 olmuş:D |
costu bizimkiler:D her saniye 5-6 tane ekleniyo, olacak olacak^^ |
Ne oldu simdi ya? Fenerliler bizimle dalga mi gecti bu siteyi kurarak? 1 dakika saygi durusu diyo sitede, ne güzel cogalmisti imzalar... |
ne diyim Allah gönlümüze göre versin inşallah imzalarımız işe yarar . |
ben imzaa attim .. ama 1 tane .daha cok olmuyo.. |
vallah bende cok isterim quaresmanin bize gelmesini ama elinize vijdaniniza koyun fazla umutlanmayin hem bu site ne is daha bir sene önce yildirim yeter diye site acarlar simdide sayin baskan duy sesimizi bazen taraftarin ne istedigini anlayamiyorum.. |
bnden 4 imza :D:D aile fertleri :D:D |
ya imza topluyolar ama araya kaynak yapan ahlaksızlar var , imza verenlere girin orada ctrl f yapın Beşiktaş yazın aratın bir sürü küfür var ne iş bunlar . |
bende attım hayırlısı bakalm |
imza :) |
Türkiye`de Saat: 08:51 . |