![]() |
Alıntı:
Diego patlarsa bizde zaten vurgunu vururuz biz..:) Ama Quaresma'dan da çok bi zarar etmeyiz yaw..Sonuçta şimdi alırsak İnter'e vereceğimiz para 15 civarı olur en fazla..Başarısız olursa bile en kötü 9-10 a yollarız Avrupaya..Quaresma başarılı olabilir diyorsak bu riske girmeye değer bence.. |
Alıntı:
beni anlamana sevindim ;) ahmete katılmıyorum saygı eyw ama bu yaptıımız saygısızlıkla alakası yok... illaki saygı gösterioruz o yüzden hala koltukta oturuyo =)) bize yakışmaz saygısızlık ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Porto dışında son 6-7 senesi berbat geçti diyon da zaten bunun 4-5 senesini Porto'da geçirmiş adam..Nasıl olacak o iş? :) 1 sezon Barca, Gecen sezon da İnter-Chelsa..:) |
Alıntı:
ama bu parayı bi isme yatırırsan bunun verimini illaki alırsın... ve umarım başkan o ismi getirir... |
Servet'e bile 8 milyon veriliyor..:) Quaresma satışında çok sıkıntı yaşamayız..:) |
Alıntı:
ama diego daha çok heycanlandırıyo beni ;) |
insallah cok kaliteli bir hucumcu getirilir bence onemli olan bu,, tek isime kilitlenmek ve yonetimi buna zorlamak baya sikinti yasatacak gibi duruyor. gecmis transferlere bakarsak illa quaresma yi alacaz derlerse baya pahaliya alirlar. ama kim gelirse gelsin 1. sinif bir hucumcu sart bu takima. mevcutlardan cok daha iyi bir isime... |
Alıntı:
|
Bana "Quaresma mı Diego mu" deseler; Diego diyebilirim..O kadar istiyorum gelmesini..:) Ama Quaresma da bomba gibi transfer olur..Maliyet fln düşünmesin kimse..Avrupa'da bütün gözleri üzerine toplamak var..Bu tip adamlar lazım bize..Yarın bi gün C.L maçlarında rakiplerimizin teknik direktörleri; sol veya sağ beklerine Quaresma için özel önlem çalışması yaptırırlar..:) Bundan daha güzel bişey mi var..:) |
Türkiye`de Saat: 18:23 . |