![]() |
Telekom Reklamı |
Allahım sen büyüksün.. daha ne diyim bilemedim ya.. rezil |
güzelm BEŞİKTAŞ yazısını kapatp ne koymşlar yaa.. |
Rezalet..gercekten yazik..:mad: para icin neler yapiyorlar..:( |
sonra bu yönetime kızınca neden kızıyorsunuz diyorlar :mad: |
hiç yakışmamış |
berbat olmuş.formadan sonra bi de bu berbat olmuş.üff Ya rabbim sen bana sabır ver. |
rezalatin daniskası!!!..... |
Vay bea, şu günleri de gördük!.. |
Para para para kulübe para lazım borç çok arkadaşlar anlayışlı olmak lazım verin parasını sizin adınızı yazsınlar oraya :) . |
Para para diye takımın ismini de değiştirecekler zaten yakında!..Başka formül bulsunlar, fikir üretsinler biraz...Hüsnü Güreli gibi bi adam olsaydı paralar gelirdi işte... |
Eski ve Yeni Halleri Olarak Konu Değiştirilmiştir , Buyrun Yorumlar :) |
ortadaki Beşiktaş yazıları duruyodur yine sadece köşelere reklam koymuşlar . |
Paraymış."BEŞİKTAŞ" yazısı bile benim için paha biçilemezdir. |
yalnız beşiktaş yazısına dokunulmadı diye biliyorum bu reklam numaralının o taraf olması lazım.ama yinede kötü |
hiç hoş olmamış.Gelir elde edecek başka yer mi kalmadı be arkadaş |
iyi de quaresma diye bağırınca mı para geliyor? millet 30 bin kobine satıyor,olmayan stadlarının localarını satıyor,hatta stadın adını satıyor,orasına burasına reklam yazdırıyor para kazanıyor.bunlarla bağırarak mı rekabet edeceğiz.dürüstlük,gurur gibi kavramlar bizler için ilk sıralarda geliyor olabilir ama dünya sistemi için ilk sıralarda gelmiyor. bence de görüntü kirliliği olmuş ama qua yı bou yu istiyorsak tahammül etmemiz gerekiyor bazı şeylere.ben başkan olsam yaptırmazdım o ayrı |
bu ne ya :@ |
ohaa artık yuuhh !!!! |
Alıntı:
|
sirtimiza bu reklami alacagimiza stada almisiz bence cok daha iyi olmus. formanin her tarafinda bir reklam olmasinda cok cok daha iyidir.. sonucta para kazanmamiz gerekiyo bu sekilde olmus .. biraz garip de gelse yapacak bisey yok dunyada artik tek birsey konusuyor o da PARA... |
Beşiktaşlı taraftarların kalbinin attığı kapalı tribüne Türk Telekom reklamının alınması taraftarlar arasında büyük tepkiye yol açtı. Yapılan anlaşmanın içeriği ve şekli açıklanmadan uygulanması Beşiktaş`a gönül veren taraftarlarda şaşkınlık yarattı. Siyah ile beyazın hakim olduğu tribünlere mavi rengin sızması taraftarları kızdırmış gözüküyor. Konu ile ilgili yaptığımız araştırmalar devam ediyor... Yeterli bilgiye ulaştığımızda bunu sizlerle paylaşacağız. - HABER 1903 - |
birincisi bu reklamin kapalinin ortasina degil kenarlarina almislar resimlerden ole gorunuyor ayrica kapaliya alinmasinin nedeni belli naklen yayinlarda tv ler numarali tarafindan cekim yapiyor sonucta butun macta kapali gorunuyo ve bir reklam alinacaksa kapaliya alinir orasi para getiri cunku.. ben karsi degilim acikcasi zaten eninde sonunda yikacaz sitadi yapacaz yenisini insallah bu sene icinde izin alinir da yeni stada biran once kavusuruz... |
ya bu ne rezalet güzelim beşiktaş yazısını kapatmışlar :mad: |
Alıntı:
|
KEPAZELİK renklilerle beyazı ayırın ! |
bazi degerler varrdir bu parayla satilamaz artik para icin birseyi degistirip satiyorsa yakinda o kisi para icin kendisinide satar ! |
Çok kötü olmuş :mad: |
berbat bişe yaff.utanın yaa o yazıyı kapatıp reklam konulur mu |
iğrennççç :mad: |
Alıntı:
|
Sadece çizgili yerlere reklam alınmış , konuyu açan arkadaş keşke daha dikkatli olsaydı... |
cincon sırta reklam aldı keitayı aldı ---- transfer transfer Quaresma Quaresma diye bağırıyoruz bence bedeli olmalı bi karşılığı olmalı para gelmeli ki oyuncu alabillelim |
evet besiktas yazisi kapatilmamis kenarlara alinmis turk telekom reklami ama mavi olmamali siyah beyaz sekilde dizayn edilmeliydi turktelekom yazisi |
Çok da abartmamak gerek..Tamam orjinalliği bozulmuş ama vardır iyi bir geliri ki girişmişler bu işe..Beşiktaş yazısı fln kapanmamış..Bi de onu çıkarmayın..:) |
sezon süprizlerle basliyor bizler icin bakalim daha neler görecegiz bu yönetimden............. |
Yakında tüm stadı bu renge boyarlarsa hiç şaşırmayın..Yazıklar olsun..Bari Siyah Beyaz yapsaydılar reklam yapacaklarsa illa. |
taraftarlar her işe karışmasa sanki daha güzel olacak...hem onu bunu şunu alsın deniliyor, hem de bu sistemsiz marketing ortamında biraz olsun maddi gelir sağlayacak atılımlara inanılmaz yorumlar geliyor, hakikaten şaşılası bir durum, "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu"ndan başka laf gitmez bu duruma... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Harika yorum yapmışsın kardeşim . Taraftar her işe karışmamalı duracağı yeri bilmeli . yıllık forma satışları en aşşağı 20 bin olursa ve taraftar korsan ürün almazsa o zaman yönetime reklam alma diye bilir biz barca değiliz reklam almaya ihtiyacımız var . |
Türkiye`de Saat: 09:32 . |