![]() |
Topuz'un hedefi Beşiktaş derbisi Fenerbahçe'nin yeni transferi Mehmet Topuz, hedefini Süper Kupa Finali olarak belirledi. http://www.spor3.com/images/news/280357.jpg İstanbul´daki çalışmalarda aşırı yüklenmeden dolayı sakatlanan ve yaklaşık 10 gündür antrenmana çıkamayan yeni transfer Mehmet Topuz, hedefini Süper Kupa Finali olarak belirledi. Almanya kampında da arkadaşlarından ayrı olarak yaptığı çalışmalarla hazır duruma gelmeye çalışan yıldız oyuncu, sakatlığının çok ciddi olmadığını ifade ederek, “Buradaki hazırlık maçlarında oynamam zor görünüyor. Ancak Beşiktaş ile oynayacağımız Süper Kupa maçında sahada olmak istiyorum. Fenerbahçe formasıyla bu büyük kupayı kaldırmanın mutluluğunu yaşamak ve sezona tüm arkadaşlarım gibi moralli başlamak istiyorum” diye konuştu. Fanatik |
sen ancak kulübede çıkarsın o sahaya...belki 18'e bile almaz seni Daum amca..sakatlığı ciddi değilmiş..ama 10 gündür antremanda yok..ilginç :) |
Bu adam hakkında konu bile açmaya değmez aslında... |
cokta fifi..:D |
Valla ya haber yapmaya gerk yok çıksında biz kupayı fenerde topuzu alır :D |
Sanki adamda Bide Kendine Hedef BeLirLemiş... |
şimdi bu adam kazara ligde gol attığı zaman spiker bagıracak mehmet eziklerde hep bir agızdan TOPuz mu diyecek? :) |
ezikler ne zaman bizim elimizden kupa aldığı görülmüşki.. Allahın TOP'uzu. |
şimdiden yeni hedefini de belirlesin, ismail bunu yerlerde sürüklerken fırsatı olmayabilir. :stickyman: |
ya bırakın oynasın bence... kupayı alamyınca kayahandan ben nerde yanlış yaptım şarkısını dinler bol bol =)) |
zorla insana küfür ettirecek |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunu ilk anladıı gün süper kupa finali olucak ;) |
Alıntı:
|
topac sana kupa mupa yok sen anca azizeyi alirsin |
pek hatırlıcaamı sanmıyorum :D söz vermeme kaynamıcam die ;) |
süper kupayı takan kim, biz de hedef barış kupası, hani şu real madridler, lyonlar, portolar olann :P |
Ayağının Kırılacağı Maç Olacak M.Topuz :D veya Kafan Kırılacak :D |
Yazik Yazik valla senin o haline yazik..Aziz yildirimdan korkupta giydin ya o formayi.. optun yaa o formayi..YAZIK dedim.. O forma altinda kupaya sevinecegime 100 Sene sampyonluga sevinmem daha iyi.. Arda gibi herkes Olmuyor demek.. |
acıyorum sadece !! |
gel gel çık inönüye gör ondan sonra nasıl oynanıyommuş |
haydi bakalım |
mehmet hayatının hatasını yaptığını o 90 dakikadan sonra anlıycaksın bizden fenere kupa vermemizi beklemeyin bi 20 sene sonra belki o da acırsak fln :D |
ben en çok inönüde olacak maçı merak ediyorm, seyircinin o tepkisinden sonra m.TOPuz un suratnı:D |
oyna oyna gol atta sonra topuz diye bağırın bizde biraz gülelim:D |
Hadi bakalım.:) |
Kupa maçından sonra buraya aynen şöyle bir başlık atıyoruz arkadaşlar, Beşiktaş kupayı febe TOpuzu aldı |
Hadi oradan ulan TOPuz. |
ya bi git yuvarlan sen :) |
BEŞİKTAŞ adamı bi çarparsa daha iflah olmaz çok beddua alcan sen de, örnek: tümör abin. bence fazla atıp tutma, bu arada fenev en fazla yayla kupası alır onla idare etcen artık |
ahahah kupa bizim sanada sapı topuz. |
daha cok kupa görur |
gelecegin varsa göreceginde var angut ! insallah sahada olursunda havani alirsin!!! |
cokta tın topuzzzzzmusun topmusun |
Yaw bırakın kendi haline. O da biraz ezilsin, böyle konuşmalar yapmasın... |
ahmak herif.O tribünlerin önüne gelde gör. |
febe öyle çok çıktı karşımıza kupa için ama hep babayı aldı sen alırsın ilk babanı top-uz |
illaki olucak kendini affettirme çabası içinde olucak bunu en basit yolu bizim maçta patlama yapmaktır.ama zor be dostum siz iyi futbolcu olabilirsiniz ama üzerinizdeki forma hafif |
Ya Topuz gerçekten duygusal biri takmayın onu ya yanındakiler ne söylerse onu havlar boşverin bakalım biz kupamıza :) |
topuz bu ezik taraftarların sana inanacağına mı sanıyon :D:D:D harikasın:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:42 . |