![]() |
allahtan rahmet tüm türkiyenin başı sağolsun son günlerde hep bir yaprak dökümü yaşıyoruz camiya olarak ama hiç bir zaman unutulmıyacaksın şirin baba |
haberi duyunca sok oldum, icim sizladi..... allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.... :(:(:( |
duyunca şok oldum..allah rahmet eylesin.,toprağı bol,mekanı cennet olsun..yakınlarına sevenlerine allahtan sabır diliyorum.. |
:(:(:( Allah rahmet eylesin. Yazı çok süper olmuş teşekkürler... |
harika bir yazi olmus emegine saglik :( mekanin cennet olsun kaptan :( |
Herhafta basın tibünü programını islerdim BJK Tv\'de. kendine has yorumuyla süper bir insandı. Mekanı cennet olsun. |
gule gule ey buyuk kaptanim allah mekanini cennet etsin insallah seni hic unutmayacagiz |
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Ailesinede Allah sabır versin. DuaLarımız Seninle Vedat Abi Çok sevmiştik :( |
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :( |
Geldin,geçtin,gittin.... 79\'luyum yaşım kendisini görmeme yetmedi ama futbol yazarlığındaki duruşunda bile her zaman bir farklılık,doğruculuk,özeleştiri,muhalefet ile hayata doğru ve güzel bakan,futbolu savaş değil bir spor olarak algılıyan ve bizlere empoze eden,üç ihtimalli skoru olan bu oyunun her sonucuna ucunda ölüm olmadan bakabilen,önemli olanın her zaman "BEŞİKTAŞ DURUŞUNU"yaşamak olduğunu bizlere hatırlatan,sabretmenin erdem olduğunu öğütleyen büyük insan.Biraz BJK TV de tekrardan 100.yıl belgeseline baktım o zamanki şartlarda çekilen sıkıntılara rağmen Vedat Kaptanın nasıl futbol oynadığını görmek gözlerimi yaşarttı,inanın o kuşağı canlı olarak seyredememek büyük kayıp bizler için bu saatten sonra önemli olan yitip giden futbol çınarlarımızı unutmamak,unutturmamamak,bütün BEŞİKTAŞ CAMİASININ başı sağolsun.... |
Türkiye`de Saat: 12:35 . |