![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hiçbirini beğenmedim. Baklavalılar tam bir fiyasko. |
hiç şaşırmadım . ama merak etmeyin çok güvendiğiniz başkanınız bir çare bulur . tıpkı azizenin kupa çaeleri gibi ;) |
kumaşin kalitesini yükselttikten sonra bu forma olayını çok büyütmemek gerek bence |
formaları bende beğenmedim ama satışların düseceğini zannetmiyorum. amblemimizi cuvalın üzerine diksinler yine satılır aynı oranda. bende bu sene ki formalardan alacağım ama sadece destek olmak icin |
Fiyasko.. |
Formalara ayrıca konulan Bayrağımız'la ilgili bilgi lütfen.. Moderatör arkadaşlardan biri şampiyon olan takıma böyle bir uygulama yapılıyormuş T.F.F.tarafından dedi sitesine gir bak dedi baktım ama göremedim,anlamadığım şu bu kuralı yenimi koymuşlar?Neredeyse 7.şampiyonluk görüşüm ama hiç bir zaman BJK ambleminin içindeki Türk Bayrağı haricinde Adidasın formalara koyduğu gibi haricten Türk Bayrağını BJK formasında görmedim.Gören veya bilen biri varsa bu konuyu biraz araştırın bence çünkü bizim özelliğimiz amblemin içinde Türk Bayrağı şerefini taşımak öbür türlüsünü diğerleri uygulamak zorunda zaten.Formalara gelince hepsi birbirinden gülünç. |
Cubuklu haric digerleri kötü |
harbiden kötü ama yav.Çubuklu hadi idare eder.Ama diğer ikisi hiç olmamış Yeni bir model daha çıkarsınlar |
Türkiye`de Saat: 02:21 . |