![]() |
Fenerbahce Quaresmaya talip oldu! http://www.internetspor.com/data/new...48329744-2.jpg Fener'den Beşiktaş'a büyük darbe 23 Temmuz 2009 Perşembe 09:15 F.Bahçe ile Beşiktaş arasında yaşanan Topuz krizinden sonra iki ekip arasındaki savaş Avrupa arenasına taşındı... Yabancı kontenjanı dolu olan Fenerbahçe, Kartal’ın transfer etmeyi planladığı İnterli Ricardo Quaresma’ya talip oldu. Sarı-Lacivertliler, Mehmet Topuz olayından sonra, Portekizli yıldızda da fiyat artırıp ezeli rakibine bir darbe daha vurmak istiyor... Sarı-Lacivertli yönetim, ezeli rakibi Beşiktaş’a bir darbe daha vurmak için harekete geçti. Fransız gazesi L’Equipe ve İtalyan İTA Sport Press, Fenerbahçe yönetiminin son birkaç gündür İnter’in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’yla yakından ilgilendiğini duyurdu. Brezilya ekibi Corinthians’tan Dos Santos ve Cristian’ı alarak 8 yabancı kontenjanını dolduran Sarı-Lacivertliler’in Portekizli yıldıza talip olması Beşiktaş’a ikinci bir darbe vurmak olarak nitelendirildi. Transfer döneminin başında Kayserisporlu Mehmet Topuz konusunda kapışan ve bu savaştan galip ayrılan Fenerbahçe, Siyah- Beyzalı taraftarların Başkan Yıldırım Demirören’den almasını istediği Portekizli yıldıza talip olarak fiyat artırmak istediği belirtildi. GENOA DA İSTİYOR Sağ ayağını daha iyi kullanmasına rağmen genelde sol kanatta ve hücum bölgesinde görev yapan 26 yaşındaki Portekizli yıldız için İnter kulübüyle temas kuran Fenerbahçe yönetiminin ciddi bir teklif yaptığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin kontenjan sorunu nedeniyle transferiyle gizliden gizliye uğraş verdiği Quaresma için İnter’in 12 milyon Euro civarında bir rakam istediği ifade edildi. Fenerbahçe’nin ilgisiyle fiyatı artması beklenen Portekizli ünlü yıldıza son olarak Genoa kulübü de resmen talip oldu. -Bugün- |
fb devreye gırmesı ııı oldu baskan sımdı harekete gecer .topuz olayında sonra bı daha kaptırırsa karızma cızılırrr |
Bir bu eksikti |
ya varya bişi sölerdimde neyse.. ezikler boşta ne görseler atlıolarr.. Ben böle bişi olucaanı pek sanmıorum ama.. |
yok ya, adamlarin 8 tane yabancisi var, sadece haber olsun diye yapilan bir haber... Eger gercekten talip olursa, her an elimden bir kaza cikabilir:) al sunu artik baskan... |
bi siz eskiktiniz.. kolpamıdır acaba ?? |
Ezik'likte Son Nokta ! |
Kolpadır..Fener'in okadar para harcayacağını sanmıyorum.. |
bu adam bize gelir eğer böyle bişey varsa başkanımız 2.golü yememek için tüm fedakarlığı yapar eziklerin alcağından değil fiyat yükseltmek amaçlı işe girdi bize daha pahalıya patlayabilir bir an önce işi bitirmezsek |
yalan haber be kardeşim inanmayın gastelerin her yazdığına fener 8 yabancı hakkını doldurdu nereye alıyo Quaresma yı . |
Alıntı:
|
kolpa haber santos geldikten sonra daha ne sola adam alıcaklar |
haber doğruysa ezikler yeni gelin gibi atlıyolar herşeye valla!!!... |
Daha yeni yabancı sol kanat oyuncusu aldılar.Yalan gibi duruyor. |
Alıntı:
|
boşuna ümitlenmeyin arkadaşlar bizim yönetim bu adamı alamaz araya 2-3 kulüp daha girdii şimdi bunun bonservisi 17-18 hattaa 20 olur..bizim kiler çok agır hareket ediyor neyin hesabını yapıyosun demirören ver 15 milyon doları al şu adamı yaa ben yıldırım demirörenin hep arkasındayım am transfer yapmaayı bilmiyor malesef.bu adamı almamız artık imkansız bari bounotteyi alında takımın oyun kurucusu olsun yoksa şampiyonlar liginde orta saha çizgisini geçemicez |
Alıntı:
|
nasıl olsa alamıcaz fazla eleştiriye gerek yok |
fener daha nereye alacak o kadar yabancıyı..: ) |
Evet artık bu saatten sonra Quaresmayı filan alamayız, Gelecek diye hayaller kurduk ama artık hayalde kuramıyoruz... Quaresma gelmeyecek. Bounatte diye biri var gider alırlar onu 10 milyona filan malolur o da, çok değil sezon ortasında bu adamı nasıl satabiliriz diye kara kara düşünürüz. Sezon sonundaysa tüm alacaklarını veririz diğerleri gibi. Arkadaş büyük takımsan, büyük hedeflerin varsa, büyük oynayacaksın. Korkmayacaksın... Quaresmayı alırsın 14'e satarsın 20'ye veya bilemedin 15'e zarar etmezsin ve forma satışı, kombinesi şusu busu zaten adamın parasının büyük bir kısmını çıkartır. Al işte Zapo ne diyor ben başka kulübe gitmem hiçbir kulüp bana buradaki kadar para vermez diyor. Valla arkadaşlar ben artık bu yönetimin yabancı transferlerinden yana korkmaya başladım. Quaresma gelse acaba çakması mı diye düşünürüm. Higuan de yaşadık ya bunu :) |
kaynak kolpahabere benziyor |
babayı alır fener. adamlarda 12 yabancı var |
bu kadarna da pes |
Fener 2 brezilyalı aldı, Lugano da döndü kadroda yabancı fazlası var. Luganoyu gönderirlerse 8 e iniyor. Başka da göndermeyi düşünmediklerine göre yalan haber. Basın ortalığı kızıştırıyor. |
fenerli deilmi zaten boşta ..... var desen onuda biz istiyoruz diye atlayacaklar. |
inandırıcı değil.. |
yalandır arayı kızıştırmaya çalışıyorlar :) |
daha edu da var fbde onun sözleşmesini dondurmadılar nereye alıyolar quaremayı geç bu işleri bırak bu işleri!! |
Kaynak ???? |
yalan haber sadece geçmişte olanları su yüzüne çıkarıp böyle haber yapmaktan başka bişi değil ama artık buna dur demenin sırası geldi bunuda nasıl yaparsın adam gibi yorum veya haber yapanı alırsın antremanlara diğerlerini kapıda bekletirsin hiçbir haberini yapmaktan men edersin belli bir süre bak nasıl dize geliyolar |
yalan kesinlikle ama bu ezikleri böle haberler gaza getirir...eziktir ne yapsa yerdr..o yzden böle bişi olursa hç şaşırmam ama snrden etrafmdaki fenerlileri dövebilirim heralde:D:D |
onlar talip olur biz alırız!.. |
yalan haberrr fb alsa alsa defans alır bundan sonra queresma da türkiye ye gelirse ş.l. de oynayabileceği takıma gelir fbde ne işi var. |
kolpa kolpa febenin kontenjan dolu |
haber yalan dicem ama fenerin de çomak sokma gibi bi huyu olduğundan inanasımda gelio:D |
Yalan haber... |
Bencede yalan.. ama kimi almak istersek hep FB karsimizda oluyor ! |
Alıntı:
|
quaresma işi yattı bu saatten sonra almayız 10 numara istiyorum diyor van der vaart veya moutinho gelicek |
vaartla ilgilenmiomuşuz... |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |