![]() |
Batuhan: Denizli Beşiktaş'ı Batırıyor !... Beşiktaş genç takımından yetişen A Milli Futbol Takım'da şans bulmasına rağmen Beşiktaş'ta istenmeyen adam ilan edilen Batuhan Karadeniz, Gaziantepspor ile anlaşma yaptıktan sonra açtı ağzını yumdu gözünü... Batuhan, Kartalhaber.com'a içini döktü. Yıldız futbolcunun sözlerini noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz. İşte genç futbolcunun olay yaratacak açıklamaları: "Beşiktaş'ta alt yapıdan yetişen oyunculara karşı bir tepki var. Nedenini biliyorum. Beşiktaş'ı Teknik Direktör Mustafa Denizli batıracak. Çünkü yaşı geçmiş, Avrupa'nın hurdalıklarını Başkan Yıldırım Demirören'e aldırttı. Takım geçen sezon şampiyon olduğu için herkes gerçekleri görmezlikten geliyor. Türkiye'de ne basın var ne de kulübünü seven koruyan kongre üyesi. Bize sahip çıkan hiç kimse yok. Gerçekten çok yazık. Bakın Barcelona alt yapıdan yetiştidiği değerler ile dünyaya meydan okuyor. Benim menajerlerim Mustafa Denizli'nin menajerleri Ogan Tarhan ile Ali Egesel olsaydı her halde Beşiktaş'ta kalır yollanmazdım. Ayıptır. İddia ediyorum Beşiktaş yeni sezonda şampiyon olsun Taksim'de çırıpçıplak yürürüm. Forvete yeni oyuncu aldırmak için benim Gaziantepspor'a verilmemi istediler. Beşiktaşlıyım ben burdayım ama onlar parayı bulduklarında kapıyı arkadan vurur giderler. Olan Beşiktaş'a olacak. Üzülen yine Beşiktaşlı olacak. Ben istediğim gibi konuşuyorum çünkü birilerinin bunları söylemesi gerekir. Benim kimseden korkum yok. Beşiktaşlı olduğum için üzülüyorum ve yaşananlara isyan ediyorum. Yazık gerçekten çok yazık ." Kartalhaber.com |
kartal haber sıkıo sürekli ya bu da sallamadır...ortalıı karıştırıolar..batu öle bişe dediyse şayet zaten kiralık gitti bu ssefer kapıdan sokmasınlar içeri..bu takıma çifte kupayı km kazandırdı ona baksın kendisi olsa sanki daa ii olcaktı:@ te allah'ım... |
Haber'in doğru olma ihtimali tartışılır.. Eğer doğruysa; yine doğru şeyleri, yanlış bir üslupla dile getirmiş Batuhan..Ama haklı olduğu noktalar var gerçekten.. |
Alıntı:
Harbiden de te Allah'ım..! |
Beşiktaşlı olduğum için üzülüyorum ve yaşananlara isyan ediyorum. Yazık gerçekten çok yazık ." bu ne demek yaa dengesiz... |
Alıntı:
Beşiktaş senin de hakkını yese, onca şeye rağmen hala görmezden gelse, yüceltmeye değil ısrarla batırmaya çalışsa; sen de isyan edersin, sen de üzülürsün meraklanma..Biraz Batuhan'ın yerine koyun kendinizi..Klavye başından sallamak kadar kolay değil o çocuğun durumu..;) |
batuyu zaten sevmiodum böle açıklamalar ypnca iice sinirime dokunuyor...bu takımı hakettiini de düşünmüyorum..tmamen bnm grüşüm...ayrıca oraya gdp bişey yapamıcama gre klavye başından sallamk(!) zorundayım:D |
batuhan çoğu konuda haklı, sadece nerde ve nezaman konuşucağını bilmio.. oda normal bişey gençliğinden dolayı, ama en azından ailesinin batuya bu tarz beyenatlar vermemesi için dur demesi gerekio :D batunun söylediklerinin arkasındayım |
Alıntı:
Oraya gidip bişey yapman gerekmiyor zaten..Sadece biraz daha geniş bakın olaylara..Salladğınız insanın yerine koyun kendizi..Empatiden, genç psikolojisinden, mağdur psikolojisinden anlıyorsanız tabi.. |
Yuuuuh. Neresinden tutsan elinde kalacak bi haber. Beşiktaş şampiyon olursa çırılçıplak yürüyecekmiş. Yeter ya, insanlarda biraz utanma olur. |
batuhanın söylediklerinin doğruluk payı vardır mutlaka ama benim takıldığım nokta eğer hoca kadroya dahil etseydi batuhanı, yine beşiktaşlı olduğu ve iyiliğini düşündüğü kulübü için kalkıpta hocamız bizi bataklığa sürüklüyor gibi açıklamalar yapacakmıydı ? |
eer bi futbolcu beşiktaşın evladıysa ona yakışmalı..şimdi özlemle andıımız btn futbolcularımızda olan özellii kendine misyon edilmeli..gecenn bi köründe ehliyetsiz başka bi zmn sarhoş barda falan yakalanarak beşiktaşlı duruşu sergilenmez..bunlara dikkat etseydi belki herşey daa farklı olurdu..en azından bu camianın büyük kesimi onu çok sever ve gelmesi için qua'ya yapılan baskıları yapardı...biraz daha kendine dikkat etsin gelsin isterm tabiiki bnde ayrıca yunus haklısın sözlerinin bazılarının bnde arksındaym..gençlere verilen önm konusunda ii konuşmuş... |
biz şimdi beşiktaşın teknik direktöründen başarı mı istiyoruz gelecegın takımını kurmasını mı ıstıyoruz onu belırlemek lazım...eger amac basarıysa mevcut altyapı oyuncularıyla bu gerceklesmez bu bı gercek...turkıye de altyapılar cok fazla kalıtelı oyuncu cıkaramıyo yıllardır besıktas ta nıhattan sonra kac adamakıllı oyuncu cıktı kı?en fazla 2...cıkanlardan serdar ozkanın durumu da ortada bana kalırsa futbol fln oynamıyor...bu durumda parasını verıp kalıtelı yabancılar almak şart...turkıye de genclere sans verıorum dıe 2 mac ust uste kaybet hemen kapıyı gosterırler...o yuzden mustafa denızlı dogru yapıyo cunku ne batuhan ne dıger altyapıdan cıkan oyuncular besıktas ta oynayacak duzeyde degıl...kiralanmaları daha ıyı bence...eger gelıp sezon boyu yedek kalmak,senede 4 5 mac oynamak ıstıyolarsa o ayrı... |
Arkadaslar batuhan'in soylediklerini gozlerimle gorup kulaklarimla isitmeden yorum yapamam cunku bu cocugun yeteneklerini biliyor cocuklugunun farkindayim ve terbiye edilmesi gerekiyor. Kaldi ki sampiyonlar liginde oynama firsatini yakalayamamasindan dolayi mutlaka hircinlasmistir. |
Denizli onu çağırsaydı elbette aynı şeyleri söylemiyecekti . . Çünkü ozaman mağdur durumda olmayacaktı çocuk, kendine verilen değeri anlayacaktı, kafasındaki soru işaretlerini silip işine konsantre olacaktı..Ama şimdi durum çok farklı..18 yaşına yeni girmiş bir çocuğun ( harbiden de çocuk ) yaptığı fevri açıklamaları, agresif tavırları anlayabilmemiz gerekiyor..Ben 19 yaşındayım şuan, ama o durumda olsam neler yapacağımı tahmin edemem..Herkes çocuk oldu, genç oldu..Kanımızın deli aktığı zamanlar hepimizde oldu..Oluyor da.. Eskiden genç oyuncu yok muydu? Bütün genç oyuncular böyle mi yaptı ? sorularını da sorabilirsiniz..Ama ben Batuhan kadar potansiyeli olan, daha 16-17 yaşında kendini Avrupa'ya tanıtmış ve bunların karşılığında sürekli görmezden gelinen bir oyuncu daha hatırlamıyorum..Bilmiyorum.. |
Bir Genç Oyuncu Nasıl Beşiktaş'ı Batırabilir , KartalHaber Bizden Yanamı Eziklerden Yanamı acaba. |
Kartalhaber'in de mazisi ortada ayrıca..Gaza gelmemek gerek.. |
ya kartalhaber bari sen yapma |
Ben ne olursa olsun Batuhanın takımda tutulması gerektiğinin yanındayım. Herkes hata yapar İbodaca'nin dediği gibi batuhan daha çocuk!! Ben haala mustafa denizlinin batuhanla düzgün bi şekilde konuştuğuna inanmıorum, eğer konuşmuş olsaydı bu çocuk bu saçma açıklamaları yapmasdı.. Ama bi kaç cümlesinden dolayı Beşiktaştan özür dilemeli ve seneye bu çocuk ilk 11'de oynamalı. |
Batuhan kadroya dahil edilseydi hoca gençlere önem vermiyor gibi düsüncelerini yutup isine konsantre olacaktı bu çok bencilce bir davranış. kişisel hırslarını beşiktaşın iyiliğini düşündüğümden söylüyorum gibi bahanelerle gündeme getirmesi besiktaslıyım diyen birine hiç yakısmadı. hele ki takım sampiyon olsun cıplak dolasırım gibi bi cümlelerinin savunulacak bir noktası da yok. Bence batuhan şimdiden kafasındaki soru işaretlerini silsin işine konsantre olsun. Bu tarz açıklamaları kendisinden baskasına zarar vermez.Fazla hırs bazen ters etki yaratır batuhanda bu süreçte hızlı adımlarla ilerliyor. |
Ben o kadar ağır iddalarda bulunduğunu düşünmüyorum açıkcası..Abartı bir haber gibi geldi..Ama bu metin birebir Batu'nun ağzından olsa bile, fikrim değişmez..Ben Batuhan'ı savunmuyorum..Batuhan'ın kazanılması gerektiğini savunuyorum.. |
keşke batuhan birazcık yardım etse konuşcaana nası yaranabilceini düşünse.... |
Herkez haddini bilecek ADAM OL BATUHAN SUS ARTIK özür dileyeceğine hocandan hala ötüyosun . |
Batuhanin kiralik gitmesi bu sezon cok dogru bi karar. Kalsa kimi kesecek? Nihati mi, Nobreyi mi? Yabancilari mi (bobo, holosko)....imkansiz....4-3-3 oynama ihtimalimiz gene yüksek...ilerideki üclüde kesinlikle ortada olan batuhan olamaz bu sezon...gitsin anadoluda kendine gelsin....daha yasi basi kac...hem insanlik ögrensin hem futbolunu düzeltsin...mustafa denizliyi kutlamak gerek... |
Alıntı:
|
batunun haklı olduğu yönleri var ama yine düşünerek konuşmamış lafın nerelere gidiceeni hesaplayamamış... ki haberinde doğruluğu tartışılır zaten... ama inanmıyorumki bu sene şampiyon olsunlar taksimde çıplak yürürüm desin!... |
birincisi bu haber kolpa haber değilse ben taksimde soyunurum ikincis böyle bir demeç vericek batuhan sonra gerimi gelicek üçüncüsü bu demeci verse g.antep bile tepki gösterir. son olarakta yazılalar haksız değil ama her doğru her zman söylenmez hele bu uslupla asla. bu adam tv ye çıkıp ben o hataları yaptığımda 17 yaşındaydım şimdi 18 yaşındayım bir daha böyle hatalar yapmam dedikten sonra. ben beşiktaşın evladıyım denizli ile aramda sorun yok dedikten sonra bu demeçleri vermez. bir çift lafımda denizliye önemli olan oyuncuyu kazanmaktır sorunsuz adamı bende oynatırım. nouma scala varken telefonu duvara fırlattı gerçi scala gurur yapmadı luce o pascala elini öptürdü. luce nin farkı bu |
Nobreden bin kat daha iyi oynardı batuhan.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben bu haberin Doğruluk payı olduğuna inanmıyorum Batuhan Geçmişte yaptığı hataları yapmaz diye düşünüyorum |
bu habere inanmam ki kaynaka bakmak gerek sadece yazilanda cogumuzun az cok icinde düsündükleri sözlerdir medyaninda allah belasini versin onlarda isini yapiyor diyordum ama yeter artik bu batuhana demediginizi birakmadiniz batuhan hakkinda hic olumlu haberiniz yokdu hep yerden yere vurdu cocugun durumunu düsünmek bile istemiyorum |
Alıntı:
|
Basın, yalan yanlış haberlerle batuhanı kulüpten koparmaya çalışıyor. Bu tezgaha düşerek kulüple batuhan arasındaki ilişkiyi baltalamamalıyız. |
Bence batu haklı. |
inşallah olurda çırıl çıplak yürürsün ve akıllanırsın. sen sadece futbolu düşünsen çoktan banko oynardın bjk de... |
ya bırakın allahın aşkına bu habere inanmayın kolpa olduğu her halinden belli |
Alıntı:
Haber'in doğru olma ihtimali tartışılır.. Eğer doğruysa; yine doğru şeyleri, yanlış bir üslupla dile getirmiş Batuhan..Ama haklı olduğu noktalar var gerçekten.. Bu ilk mesajım.. Yazılanları özümseyerek okuyun biraz..Özümseyemiyosanız da boş boş post atmayın..Yaşınıza saygımız olsun.. |
bence bu haber yalan diyelimki haber doğru bu sefer uslup yanlış içersinde doğru şeyler yokmu tabiki var örneğin takımda genç oyuncu tutamıyoruz tutuyoruz dersek bunların içinde batuhan veya diğerlerinerde |
saçmalıyor herkes :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 03:43 . |