![]() |
Ben o kadar ağır iddalarda bulunduğunu düşünmüyorum açıkcası..Abartı bir haber gibi geldi..Ama bu metin birebir Batu'nun ağzından olsa bile, fikrim değişmez..Ben Batuhan'ı savunmuyorum..Batuhan'ın kazanılması gerektiğini savunuyorum.. |
keşke batuhan birazcık yardım etse konuşcaana nası yaranabilceini düşünse.... |
Herkez haddini bilecek ADAM OL BATUHAN SUS ARTIK özür dileyeceğine hocandan hala ötüyosun . |
Batuhanin kiralik gitmesi bu sezon cok dogru bi karar. Kalsa kimi kesecek? Nihati mi, Nobreyi mi? Yabancilari mi (bobo, holosko)....imkansiz....4-3-3 oynama ihtimalimiz gene yüksek...ilerideki üclüde kesinlikle ortada olan batuhan olamaz bu sezon...gitsin anadoluda kendine gelsin....daha yasi basi kac...hem insanlik ögrensin hem futbolunu düzeltsin...mustafa denizliyi kutlamak gerek... |
Alıntı:
|
batunun haklı olduğu yönleri var ama yine düşünerek konuşmamış lafın nerelere gidiceeni hesaplayamamış... ki haberinde doğruluğu tartışılır zaten... ama inanmıyorumki bu sene şampiyon olsunlar taksimde çıplak yürürüm desin!... |
birincisi bu haber kolpa haber değilse ben taksimde soyunurum ikincis böyle bir demeç vericek batuhan sonra gerimi gelicek üçüncüsü bu demeci verse g.antep bile tepki gösterir. son olarakta yazılalar haksız değil ama her doğru her zman söylenmez hele bu uslupla asla. bu adam tv ye çıkıp ben o hataları yaptığımda 17 yaşındaydım şimdi 18 yaşındayım bir daha böyle hatalar yapmam dedikten sonra. ben beşiktaşın evladıyım denizli ile aramda sorun yok dedikten sonra bu demeçleri vermez. bir çift lafımda denizliye önemli olan oyuncuyu kazanmaktır sorunsuz adamı bende oynatırım. nouma scala varken telefonu duvara fırlattı gerçi scala gurur yapmadı luce o pascala elini öptürdü. luce nin farkı bu |
Nobreden bin kat daha iyi oynardı batuhan.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:34 . |