![]() |
Ben bu haberin Doğruluk payı olduğuna inanmıyorum Batuhan Geçmişte yaptığı hataları yapmaz diye düşünüyorum |
bu habere inanmam ki kaynaka bakmak gerek sadece yazilanda cogumuzun az cok icinde düsündükleri sözlerdir medyaninda allah belasini versin onlarda isini yapiyor diyordum ama yeter artik bu batuhana demediginizi birakmadiniz batuhan hakkinda hic olumlu haberiniz yokdu hep yerden yere vurdu cocugun durumunu düsünmek bile istemiyorum |
Alıntı:
|
Basın, yalan yanlış haberlerle batuhanı kulüpten koparmaya çalışıyor. Bu tezgaha düşerek kulüple batuhan arasındaki ilişkiyi baltalamamalıyız. |
Bence batu haklı. |
inşallah olurda çırıl çıplak yürürsün ve akıllanırsın. sen sadece futbolu düşünsen çoktan banko oynardın bjk de... |
ya bırakın allahın aşkına bu habere inanmayın kolpa olduğu her halinden belli |
Alıntı:
Haber'in doğru olma ihtimali tartışılır.. Eğer doğruysa; yine doğru şeyleri, yanlış bir üslupla dile getirmiş Batuhan..Ama haklı olduğu noktalar var gerçekten.. Bu ilk mesajım.. Yazılanları özümseyerek okuyun biraz..Özümseyemiyosanız da boş boş post atmayın..Yaşınıza saygımız olsun.. |
bence bu haber yalan diyelimki haber doğru bu sefer uslup yanlış içersinde doğru şeyler yokmu tabiki var örneğin takımda genç oyuncu tutamıyoruz tutuyoruz dersek bunların içinde batuhan veya diğerlerinerde |
saçmalıyor herkes :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 03:08 . |