![]() |
Dos Santos Haberleri (TEK BAŞLIK) G.Saray’ın transfer etmek isteyip de alamadığı Giovanni Dos Santos ’Kartal’ olmaya çok yakın. Beşiktaş yönetimi, İngiliz temsilcisine bu transfer için 5 milyon Euro bonservis ödeyecek ERDAL CÖMERT - VATAN BEŞİKTAŞ’IN peşinde koştuğu dünyaca ünlü yıldızın sır perdesi aralandı: Giovanni Dos Santos.. Kartal, bir süre önce G.Saray’la da adı transfer dedikodularına karışan Meksikalı futbolcu için anlaşma noktasına geldi. Çok gizli yürütülen bu transferde siyah-beyazlılar, geçtiğimiz gün Totthenham’lı yöneticilerle temasa geçti. Görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, iki kulüp arasında sadece bonservis konusunda ufak pürüzler kaldı. İSPANYA’NIN dev takımlarından Barcelona’dan geçtiğimiz sezon 4.7 milyon pound karşılığında Tottenham’a geçen Dos Santos için kulübü 6 milyon Euro istiyor. Beşiktaş ise 5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Fakat siyah-beyazlı yöneticiler, Meksikalı yıldızı satın alma opsiyonu ile birlikte istiyor. Kartal’ın planı bu oyuncuyu bu sezon kiralamak, eğer parlak performans gösterirse 5 milyonu verip satın almak... Transferin 1 hafta içinde netlik kazanması bekleniyor. KENDİSİNE 1.4 MİLYON EURO 13 kez Meksika Milli Takımı’nda oynayan Giovanni Dos Santos, siyah-beyazlılardan yıllık 1.4 milyon Euro kazanacak. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de çok istediği bu dünyaca ünlü genç oyuncu, orta sahanın solunda ve forvet arkası 10 numara pozisyonunda oynuyor |
Gelirse süper olur. Çok beğendiğim bir futbolcu. Kartalıma yakışır. |
Mükemmel olur bence de.İnşallah gelir. |
ya bu kim arkadaşlar yaa..bumu yıldız dediginiz..şu 15 i verip qaresmayı almıyonuz şu adamlara 7-8 veriyosunuz ya ne diyim..gelmez inşallah..kaç tane maçını izledim serdar özkandan iyi deil bu adam. |
gelecek vaad eden oyunculardan... teknigi süper, ama devamlilik acisindan bakinca, bu oyuncu'yu almak riskli olur! Sampiyonlar Ligin'de mac kazandiracak seviyede degil daha.. |
ya arkadaşlar ben sohbete yazı yazamıyorum yazdıklarım gitmiyo |
bu adamı fm de sol kanat oynatıyorum ben 10numara pozisyonunda değil ki :S ama çok yetenekli mexiconun maçlarında izlemiştm kornerleri çok etkili ve 2 de asist yaptı burdan hızlı teknik bir oyuncu |
Gelmesini isterim...Barçadayken bi kaç maçını izlemiştim, çokta beğenmiştim, tekniği gayet iyi, topu iyi saklıyor kolay kaybetmiyor...Tottenham'da parlar diyordum ama iyi bir takım oluşturamadı onlar, onun için de tutuk kaldı orda, bizde büyük bir çıkış yakalayabilir, Türkiye'nin yıldızı olabilir bence...5 milyon €'ya bu iş biterse çok sevinirim... |
Bu adam başka takıma gitmemişmiydi yaw!.. |
barçadan tottham a transfer oldu fakat dos santos un tekniğe kimse laf edemez ayrıca gol attırıyor kanatlardan top getiriyor forvet oynuyor yani ortasaha de her yerde oynayabilecek bir yeteneği var. 20 yaşında oluşunun yanı sıra ispanya ve ingiltere tecrübesi onun artıları |
" Çok gizli yürütülen bu transferde siyah-beyazlılar, geçtiğimiz gün Totthenham’lı yöneticilerle temasa geçti. Görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, iki kulüp arasında sadece bonservis konusunda ufak pürüzler kaldı. " Çok Gizli Yürütülüyordu , Şimdi Si Açıkladınız bi gizliliği Kalmadı :D Dos Santos'uda Nerden Cıkardınız , hadi hayırlısı bakalım |
bi bumu kalmıştı ? yoksa bumadı kolpa ? hadi hayırlısı.. |
pff.Hepsi aynı haber Quaresma kartal mı? Ledesma: ben aslında beşiktaşlıyım Beşiktaş 10 numarasını buldu Buonanotte: Beni inönüye gömsünler Dos santos kartal gibi! vs. vs. sıkıldım yav artık |
. delgado konusu çözülmeden bu transferin gerçekleşmesi imkansız çnkü yabancı kontenjanımız fazla.. delgadonun kontratını dondurursak dos santosun gelmesi beşiktaşm için çok güzel olur ... |
Delgado'nun zaten hayatı donmuş kontratı donmasa ne fayda... Şu anda Delgado ile ilgili yapılacak her hamle Beşiktaş'ın zararına... Oynatmadığın adamın parasını ver sözleşmesini dondur verdiğin onca bonservis boşa gitsin... Ah Delgado ah.... |
Dos Santos ile Serdar Özkan'ı kıyaslayanları esefle kınıyorum :) |
. beşiktaş bu sözleşmeyi bu dondurmayı kendi isteğiyle yapmıyo Adam 6 ay sahalardan uzak göndermek yerine kontratını dondurup onun yerine başka güzel bi futboplcu almak çok akılcı bi düşünce yönetim burda dooğru yapıyo umarım delgado kontratını dondurmasını kabul eder ve beşiştaş kaptanlığına yakışacak bi hareket yaparr...!!! |
Ronaldinhonun sol ayaklısı denilmişti ilk çıktığı dönemlerde bende Tottenhama gittiğinde yıldızı parlayacak diye düşünmüştüm ama pek fazla sivrilemedi...Bize gelse belki iş yapar ama ŞL yeter mi o konuda ciddi şüphelerim var... |
Alıntı:
http://besiktasforum.net/forum/genel...-istekleriniz/ buraya isteğini bildirmen gerekiyor.. |
teknigi bu yasina göre üst düzeyde astronomik bir rakam vermesek karsi cikmam bu transfere gercege daha o patlamayi yapamadi ama kim bilir belki bizde yapar |
bize yetenekli adamlar lazım. genc oyuncu değil eldeki gencleri kiralık verip baska takımlardan genc adamlara 5-6 milyon mu verecez aptallık bu.Necip i koy onun yerine daha iyi fazla para harcamöamıs olursun.Gereksiz olur bence.Zaten kolpa haber oldugu cok belli.. |
Alıntı:
öyleyse kusura bakma abi ama adami tanimadan yazmisin |
bu bize gelirse cok zaman lazim olur bence alisana kadar |
haber1903de geçiyor haberi.. İlgileniyoruz muhtemelen. İstersek alırız. |
Nedim Sarsmaz TV8'e büyük bir yıldız alıcaz demiş..Umarım Gio'yu kastetmiyordur..Yıldız dediğin Vaart, Deco, Qua dır.. |
arkadaşlar bomba sakın barcelonadan henry olmasın bende bir arkadaştan duydum aslı varmıdır acaba |
süper olur eğer gelirse çok iş yapar |
inşallah doğrudur hadi hayırlısı |
dos santos 20 yaşında bu sene 6000000 euroya gittiği totenhamda 6 maça çıkıp devre arasında Ipswich Towna krilandı. İngiltere macerası tutmadı. Bence abartıldığı kadarda büyük oyuncu değil. Geçenlerde Amerakada turnuvada seyrettim hiç beğenmedim yine. Tabiri caizse götü kaba bir herif bizim necip bundan 10 kat iyi futbolcu. Tecrübesizliği ise cabası. Daha iyi bir adam alınması gerekir illaki bir adam alacaklarsa. Yoksa bunuun gibi adam alacaklarsa hiç almasınlar delgado düzelene kadar tello yusuf idare eder |
Bence ribery gibi coşar buralarda. Giovanni boyuna göre çok güçlü bir oyuncu, sürati ve tekniği de cabası. S. Özkanın güçlüsünü, akıllısını (doğru kararları verebilenini) düşünün (hız, çeviklik, teknik zaten var), arda geldi aklınıza değil mi? işte bu çocuk ardanın topa da çok iyi vurabileni. |
Nihat işbaşı yaptı Beşiktaş'ın yeni transferi Nihat Kahveci, siyah-beyazlı takımın İspanya kampına katıldı. Nihat ilk antrenmanda performansıyla göz doldurdu. NTV Spor ve Ajanslar Güncelleme: 21:33 TSİ 26 Temmuz. 2009 Pazar Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki 21 günlük bedelli askerlik görevinin ardından terhis olan Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın İspanya kampına katıldı. Villarreal'den transfer edilen Nihat Kahveci, akşam antrenmanında da ilk kez takım arkadaşlarıyla çalıştı. Nihat, yaptığı koşunun ardından yarı sahada yapılan çift kale maçta takımdaki yerini aldı. Çift kale maçta attığı gol ve direkten dönen bir serbest vuruşu ile kalitesini ortaya koyan golcü futbolcunun önümüzdeki günlerde tam olarak hazır hale geleceği belirtildi. Antrenmanın ardından basın mensuplarının "Nihat'ı nasıl buldunuz" sorusuna esprili bir şekilde "Otel'de bulduk" yanıtını veren teknik direktör Mustafa Denizli, Nihat'ın tam olarak hazır olmadığını vurgulayarak, "Nihat performans olarak sıfır düzeyinde değil, ama takım arkadaşlarının seviyesinde de değil. Çok iyi bir şekilde çalışarak 12 veya 14 gün içinde hazır hale gelecektir" dedi. |
Denizli'nin tarif ettiği adam Dos Santos değil. Deco olmasa bile o tip bir futbolcu istiyor Denizli. |
Babası eski bir profesyonel futbolcu Zizinho... Ağabeyi Eder Club Americada, kardeşi Jonathan Barcelonada oynuyor. Ama aileden futbolcu bu adamlar içinde en yeteneklisi ve en umut vaat edeni Giovani olarak gösteriliyor. 2002de yani yalnızca 13 yaşında Barcelona alt yapı saflarına katılmış Giovani... Abdullah Avcının Türkiyesinin dördüncü olarak bitirdiği 2005 Dünya U17 Futbol Şampiyonasında yıldızlaştı. Şampiyon Meksika formasıyla tam 8 asist yaparak gümüş top ödülünü kazandı. 2006da, sadece 17 yaşındayken hem Barcelona A takımıyla idmanlara çıkmaya başladı, hem de Hugo Sanchez yönetimindeki Meksika formasını ilk kez giydi. Bir sonraki yaz yapılan 2007 Dünya U20 Futbol Şampiyonasında Meksika çeyrek finalde elenmesine rağmen Giovani bu kez de bronz topun sahibi oldu. Murciaya 3 gol 2007 yazı onun için dönüm noktasıydı, zira İspanyadaki 3 yabancı sınırlaması nedeniyle fazla şans bulamadığı Barcelona kadrosuna artık girebilecekti. Ağustos 2007de çifte vatandaşlık ve AB pasaportu aldı, Rijkaard yönetimindeki Barcelona takımına dahil oldu. Henry, Etoo, Ronaldinho, Messi ve Krkicin de bulunduğu Barcelonada çoğu sonradan oyuna girdiği 28 maçta forma giymeyi başardı. Ligin son maçında Murciaya 3 gol birden attı. Ama sezon sonunda hem onu çok seven Rijkaard, hem de Giovani veda ettiler Nou Campa... İngiltere Premier Liginde etkin menajeri Zahavi, onu 6 milyon euroya Tottenhama getirdi. Ama sıkıntılı Tottenhamda (şanssız sakatlığının da etkisiyle) kendini göstermeyi başaramadı. Devre arası kiralık gittiği Ipswichte taraftarın gözdesi oldu, İngiltere 2. Liginde oynadığı 8 maçta 4 gol ve 1 asistle yıldızlaştı. Lakin onun kafasında ikinci ligde oynamak yoktu. Giovani, sezon başı itibariyle Tottenhama dönüyor ve bugünkü menajer Redknappın ona çok büyük bir hayranlık beslemediği ortada. Şubat 2009da bir televizyon röportajında Defoenun sakatlığına rağmen 4 iyi santrforu (Keane, Pavlyuchenko, Bent, Campbell) olduğunu söylemesi ve Dos Santostan hiç bahsetmemesi bunun ispatı... Tottenham, 6 milyon harcadığı Giovaniyi çok büyük zarar etmeden satabileceği gibi, tekrar kiralamayı da düşünebilir. Hem kanat hücumcusu, hem de forvet arkası pozisyonlarında yer alabilen Giovani, henüz 20 yaşında ve kendini ilk 11 oynayabileceği bir yerde göstermek istiyor. Hele de Ş.Ligi veya Avrupa Liginde oynama fırsatı, onun istikametini Türkiyeye çevirebilir... KÜNYESİ Adı: Giovani Dos Santos Ramirez Doğum tarihi ve yeri: 11.5.1989, Monterrey/Meksika Milliyeti: Meksika Boy: 1,74 Mevki: Sol açık, sağ açık, ofansif orta saha Kulübü: Tottenham Sözleşme bitişi: 30 Haziran 2013 Tahmini bonservis bedeli: 4-5 milyon euro Kariyeri 2007-08 Barcelona 28 maç 3 gol 2008 Tottenham 6 maç 1 gol 2009 Ipswich 8 maç 4 gol Milli takım Meksika U17 8 maç 2 gol Meksika U20 6 maç 5 gol Meksika 12 maç - UĞUR MELEKE / MİLLİYET |
yine yeni 1 isim :D şaşırmış bu medya :D |
Keşke gelse , süper olur . Teknigi cok iyi topu cok iyi saklıyor. forvet ortasaha heryerinde oynuyor bitiricikiğidi cok iyi |
Kartal hedefe Kitlendi ! [Dos Santos] http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...1GIOVA-B-Y.jpg Mustafa Denizli’nin 10.5 numarası, İngiltere’de ortaya çıktı: Giovani Dos Santos. Bir süre önce transfer için Londra’nın yolunu tutan Siyah-Beyazlı yetkililerin bu girişimi, “Chelsea’den Portekizli yıldız Deco’yu alacaklar” yorumlarını da beraberinde getirmişti. Ancak Kara Kartal’ın çok farklı bir hedefin peşinde olduğu ortaya çıktı. Tottenham’da geçen sezon sadece 6 maçta görev yapabilen, devre arasında kiralık gittiği İpswich Town’da ise adeta döktüren Dos Santos için Beşiktaş Kulübü’nün resmi teklifi yaptığı ortaya çıktı. Bonservisi 6 milyon Euro Barcelona’nın dünya futboluna hediye ettiği Meksikalı yıldızlardan Giovani Dos Santos için Beşiktaş’ın 6 milyon Euro’yu gözden çıkardığı dile getirildi. Tottenham, Kartal’ın 6 milyon Euro’luk teklifine ‘Evet’ derken, 20 yaşındaki yıldızla da senelik 1.5 milyon Euro karşılığında el sıkışıldı. Matias Delgado’nun sözleşmesi dondurulur, dondurulmaz Dos Santos resmen Kartal olacak. Bu transferin en geç bu hafta sonuna kadar gerçekleşmesi bekleniyor. FANATIK DOS SANTOS KİMDİR? Ülkesi: Meksika Doğum tarihi: 11 Mayıs 1989 Doğum yeri: Monterrey Boyu: 1.74 Mevkii: Ofansif orta saha Takımı: Tottenham Oynadığı takımlar: Barcelona, İpswich Town |
20 yaşında türkiyeye gelmek istemeyebilir belki |
Aslında adaylar içinde en iyi olanı yaşıda genç tekniğide mükemmel |
Alıntı:
inşallah bu gelir yha bize en yararlı ya bu ya da diego olacak zaten ikisinden biri olsa keşke... |
bence decodan iyidir ama tabii quaresma tercih sebebim |
Türkiye`de Saat: 19:10 . |