![]() |
Çok sevdiğim İNSAN GİBİ BİR İNSANDI. Futbol aleminde senin gibi terbiyeli, ahlaklı insanlar nadir gelir gider bu aleme.. Sivok ilede bence çok başarılıydı. Açıkçası BEŞİKTAŞ'ımdan gittiğine çoook ama çok üzüldüm. Hayatta hersey gönlünce olsun Zapo, hizmetlerin için teşekkürler. Ben hakkımı helal ettim (Eminim Tribünün %90'ı da helal eder) Sende hakkını helal et ZAPO... |
gitmesine üzülenlerdenim açıkcası ama işte mecburiyetler olmasa... Umarım bursada da başarılı olacaktır...Hakkımız helal olsun sana umarım sende edersin Zapo... |
Zapo bir kez sinirlendi kırmızı kart gördü hemen afaroz edildi. Aslında çok iyide oynuyordu.Kupa' da 90+1 de atmış olduğu kafa golüyle Trabzonspor' u 2-1 yenmiştik ve bize daha böyle birçok faydası olmuş, çok karakterli ve efendi bir futbolcuydu. Yeni takımında başarılar dilerim. Eh kontenjan açıldı galiba, hadi tüm Dünya' nın şok olacağı şu transferi görelim artık. Lig başlıyor neredeyse.. |
Sanki bonservisi ile göndermişiz gibi bir hava var yazılarda.:) 1 yıllığına kiralandı.Geri gelecek fakat tutunabilir mi,bilmiyorum. Fakat bu sene çok iyi bir performans bekliyorum.Seneye umarım girer kadroyada,takılmaz 6+2'ye ... |
Türkiye`de Saat: 20:01 . |