![]() |
Zaten ülkerin ürünlerini nadiren alıyordum. Artık bir daha almam.Boykot ediyorum! |
Alıntı:
|
haala spondor ülker.. feshetsinler yaa |
böyle bişey diyeceklerini sanmıyorum en azından bu uslupla bir cevap veridiğini düşünmüyorum tamamen basın abartmasından öte bişi değildir |
ÜLKER YEMEYİN, YEDİRTMEYİN!!! Ülker'in bizlerden kazanacağı her para, Ezikbahçe'ye ve Cincon'lara transfer olarak dönecektir... Yanlış yaptın be Ülker, Yerli Malı Yurdum Malı dedik aldık, yedik, içtik... Bundan sonra sana tek bi metalic yok.. BEŞİKTAŞ'ımdan büyük değilsin ülker... |
Bu Ülker ne ayak ya..Zaten hic sevmiyorum böyle sacma sapan sponsorlari..Alin Milan Gaz :D yada Nevzat Demirinin firmasinina sponsor olsun hatta Masimovdan Palmal(?) alin gitmeyen böyle serefsiz sponsorlardan almayin.. |
Bundan sonra bende ülker almayacağım :D:D |
ağızlarının payını vermek lazım.. |
Aynı yardımı geçen sene diğerlerine yapmadımı? Anlamadığım geçen senede üç büyük kulübe yapıldıysa yardım bu sene diğer iksine oluyorda bize niye ters cevap veriliyor?yanıt ortada çünkü BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN GELEN REAKSİYONU VE İSTENMEMEYİ İÇLERİNE SİNDİREMEYİP BU TİP DUYGUSAL BİR AÇIKLAMA YAPMIŞLAR,SAYIN DEMİRÖREN O KADAR HATA YAPTINIZ BARİ ÜLKERİ FESH EDEREK BİRKAÇ DOĞRU HAREKETİNİZDEN BİRİNİ YAPIN..... |
beşiktaş taraftarı nasıl lig tv yi boykot etti şimdi sıra ülkerde!ülkerin mallarını almayın aldırmayın! |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |