![]() |
valla bende inanıyorum yönetim artık temkinli davranıyor topuz olayından sonra tam bir isim vermiyor.çünkü biliyor fener veya galatasarayın açıklanan oyuncuyla ilgilenip fiyat artıracağını. |
kaç gündür "dünya bizi konuşacak..herkesi heyecanlandıracak transfer yapıcaz" naraları atılıyor..ama ortada hiçbirşey yok..sabırsızlanıyoruz artık..! |
ben açıkcası inanmıyorum artık.. Delgadonun sözleşmeyi dondurmayacağı telefonlarını kapalı tutmasından belli... Birde kaptan olup takımının faydasını düşünecekmiş yazık yani yazık başka birşey değil... |
her gün yeni birinin ortaya atılması iyice içinden çıkılmaz bi duruma dönüştü.alında şu belirsizlikten kurtulalım ya. |
inşallah olaylar dediği gibi gerçekleşir bunu çok istiyoruz tabikide hem delgadonun askıya alınmasını hemde iyi bir transferi eğer böyle olursa avrupadada şansımız artar zaten türkiye liginde şu kadromuz yeterli diye düşünüyorum |
bence büyük oyuncu olma zorunluluğu yok. iyi top dağıtan koşan mücadele eden sıradan biri de bize yeter. |
ya bu kadar açıklamdan sonra alınmama gibi birşey olmaz dicem ama demirören faktörünü gözardı edemiyorum |
acaba anlaşıldı da takımın istanbula dönmesini mi bekliyorlar |
Artık Bekliyoruz ;) :D |
Delgado Askıda , Bomba Sırada http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-COOK-B423.jpg Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, “Delgado’nun babasıyla görüşmelerimiz sürüyor. Sanırım sözleşmeyi askıya almayı kabul edecekler. Son detayları konuşuyoruz. Bana göre bu sorunu çözdük” dedi. Transfer için koşulların oluştuğunu belirten Sarsmaz, “Herkese heyecanlandıracak büyük bir transfer yapacağız. İspanya’da takımımızın çalışmalarını sürdürdüğü Huelva kentinde tıpkı Avusturya’dakine benzer hava koşulları var. Bu nedenle çalışmalar çok iyi gidiyor. Takımın atmosferi de oldukça iyi. Lyon maçında takımın performansını çok beğendim. Geçen sezondan daha iyi, daha kaynaşmış bir ekip gördüm” görüşünü belirtti. |
Türkiye`de Saat: 06:20 . |